Bobocei de sept-oct 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, uritii au plecat, acum se apropie perioada fertila, asa ca-mi astept soata cu luminarele si sedinte de masaj in seara asta. Sper ca Lizucu sa fie bine saptamina asta ca avem multe rufe de intins.
Multi pupici Monicai si lui Dragos din partea mea si a Elsei. Ce mi-ar fi placut si mie sa ne vedem maine in parc! Sper sa ne vedem virtual dupa, sa faceti multe poze!!!!
Diana, merci frumos!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya eu am mereu 2 cutii desfacute, una in dormitor unde ii fac noaptea si dimineata la 6 si una in bucatarie. Cred ca vreo 4-5 zile imi ajunge o cutie, dar nu stiu sa iti spun sigur sigur, tocmai din cauza ca le am pe ambele dsfacute.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Prestat aspirat cu metoda asemanatoare babymom si laura.
A fost cat de cat ok nu chiar asa multi muci dar sunt acolo in gat si nu ii pot scoate pe aiaDe la aia provine si tusea.
Babytza ce tare intamplarea cu Moni.Sa o saluti si din partea noastra si Dragoselului.Si noua cam tot atat ne ajunge o cutie de lapte iar astea mari de 900g cam 11-12 zile.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula, intru rapid sa iti raspund la postarea cu fotografia.

Nu am apucat sa vad decat ce ti-a scriseva, asa ca raspunsul meu vine in completare: dupa ce mai citesti pe net chestiile recomandate si incerci sa le pui in practica ( foto pe setari manuale si testari in photoshop) poti incerca sa te duci la un curs foto.
Iti recomand www.Fotopoetica.ro

Si mie mi-ar placea sa merg dar acum cu serviciul nu mai am timp.
Este cel mai tare curs din tara si nu e musai nevoie sa fii avansat ca tehnica, ci numai sa ai cunostinte de baza si un Dslr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineztza....sau ziua noi am avut o noapte nu prea buna, trezit de cateva ori si in final am luat-o cu noi in pat si de acolo sa simtit fata muuuult mai bine, ca nu sa mai trezit vre-o 3 ore.....dar si noi am dormit mai mult..NU

Am si eu o intrebare, intrebatoare: de cate ori se trezesc puii vostri peste noapte..tot de atatea ori le da-ti lapte, sau mai alternato si cu putina apa/ceai??? iar cantitatea este aceesi ca peste zi adica 210 ml, sau ai mai putin???....de ex: puia mea se satura si cu 120 ml.... va multumesc ptr. raspunsuri

NOCOM nu esti singura si eu tot baiat cred ca este....asta e, ne prezentam amandoua cu pampersi la usa....

PIOLICA sa fie intr-un ceas bun.....sa tina figura cu lumanarelele si sa se prinda acolo samburelul........tin pumnii

BABYTZA, ANGE

FELI acum prestez ciulamaua....sa vedem ce-o iesi....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

FELIIIII..... merge si margarina, la ciulama ca dabea acum am vazut ca nu am unt.....te rog zi ca da....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babymom, pe bobocica o cheama maria...incerc sa pun si o poza.
piolica iti tin pumnii pt bb2.

si noi am avut muci, vreo doua zile, dar curgeau doar dintr-o nara. si apropo de raceli, fetita mea mananca lamaie. mai e vreun bebe caruia ii plac lamaile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya sa dea Dumnezeu si multa sanatate, o cutie ma tine cam o saptamana, depinde…uneori bea 2 seara alteori nu, faina oferta din Kaufland, sper sa mai tina pana saptaman viitoare

Babytza noi facem foc la soba, nu prea poti controla temperetura din casa, iar casa fiind cu etaj cam toata caldura urca sus, jos e nici prea cald nici rece…asta e

Super tare intamplarea cu Moni, multi ici din partea noastra, mie imi este tare greu sa ajung in Titan din Pipera

Piolica spor la intins rufe

Kllemi Crina se trezeste o data pe noapte, bine a mai avut si mai multe treziri
Eu am pus ulei, din lipsa de unt , Crina bea cam 210ml

Am si eu o intrebare , sotii vostri mananca din mancarea copiilor, sau mai bine zis din gustarile lor? Al meu DA , ba biscuitii, ba prajituri… si nu il pot dezvata deloc

Ma duc sa fac polacinta de dovleac , am comanda speciala de la maie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

ANGE ...eram putin disperata.... ca nu stiam ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Nerantula, intru rapid sa iti raspund la postarea cu fotografia.

Nu am apucat sa vad decat ce ti-a scriseva, asa ca raspunsul meu vine in completare: dupa ce mai citesti pe net chestiile recomandate si incerci sa le pui in practica ( foto pe setari manuale si testari in photoshop) poti incerca sa te duci la un curs foto.
Iti recomand www.Fotopoetica.ro

Si mie mi-ar placea sa merg dar acum cu serviciul nu mai am timp.
Este cel mai tare curs din tara si nu e musai nevoie sa fii avansat ca tehnica, ci numai sa ai cunostinte de baza si un Dslr.

he he, la fel am zis si eu, intai la curs de initiere generala si apoi la Mraz. doar ca eu am zis de cursul scurt, nu de cel lung de care spui tu. Cel lung incepe de obicei in octombrie, iar preselectia se face prin septembrie. intradevar, este cel mai tare curs si este unic. Poate la anul ma inscriu si eu ....

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput