Bobocei de sept-oct 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor va rog sa imi spuneti si mie cum faceti cand trebuie sa aspirati piticii singure??Andrei nu sta deloc si nu stiu ce tactica sa adopt.Poate ma ajutati...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Abe, salutare si bine ai venit!. Ai uitat sa ne spui cum o cheama pe bobocica .

Lidia, sunt cu gandul la tine! Succese maxime la examene!!

Dya, chiar aseara am prestat: il pun culcat pe pat (a se citi saltea pusa direct pe podea) intre genunchii mei si il cuprind cu picioarele, asa calare , imobilizandu-i intreg corpul, inclusiv mainile; apoi, cu o mana ii fixez capul la saltea si cu cealalta manevrez aspiratorul. Dar pt. ca tu ai, banuiesc, pat normal, deci prea inalt, ca sa-ti fie mai comod, poti sa faci acelasi lucru direct pe covor. Suna barbar??

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

I place my bets on a girl too... nu am avut niciun fel de pofte la niciuna din sarcini...

FETITA!!
Eu am doi baieti si la ambele sarcini... pofte cu duiumul!! So...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya eu il pun pe masuta de schimbat. Apoi cu burta si pieptul ii imobilizez picioarele (cu care imi da la greu pe unde nimereste ) Cu mana dreapta (cu cotul mai exact ) ii tin manutele si in aceeasi mana tin si batista cu care il lucrez Iar cu mana stanga ii tin capul . A se lucra rapid Sper sa iti iasa intr-un fel , sa reusesti sa cureti nasucul

Lidia sa imi trimiti si mie pe Pm cat ai trimis

Andreuta si tu la fel , te rog, ca sa pot face de acolo socoteala

Diseara bag comanda

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya...imibilizat intre picioarele mele si tinut capul cu o mana,e aiureea stiu,da altfel n-as putea sa o suflu in veci,bineinteles imi primesc picioare peste tot

Fetitza zic eu ptr sondaj

Babytza ma bucur ca e mai bine soricelul

Claudinna drum bun si sa scapati rapid de giardia

Ange ce a zis dr??

Lavinia

Abe bine-ai venit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ma laudam ieri ca am scapat de muci, se pare ca numai pt citeva ore, ca au revenit acum in forta.
Diana, si eu tot pe masuta de infasat o pun pe Elsa si am cam aceeasi metoda ca Babytza. Succes! Elsa statea cuminte intr-un timp, banuiesc ca isi dadea seama ca-i face bine, insa acum are nasul rosu si tind sa cred ca o doare cind ii astup cealalta nara, ca plinge in momentul aspirarii si nu cind vede aparatul. Chiar se bucura cind il vede. Cred ca sintem niste ciudate!

Am o veste super buna, m-am programat la doctor, daca nu vine mosul cu cele doua liniute, pe 6 ian o sa vedem un ginecolog specializat in reproducere asistata. De vreo saptamina ma chinui sa-mi fac programare si azi am reusit. Sint foarte happy!!!! Poate merge o IA din prima ca la Elsa, oricum pina atunci ne rugam la mosu'.

pronostic: FETITA

O zi buna va doresc.
Vio

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya vad ca metoda este cam aceeasi, doar locul difera.. Eu stau pe un fotoliu de bile, Pe daria o imobilizez intre picioarele mele (ea sta in picioare) Cu mana stanga ii imobilizez capul si manuta stanga iar cu dreapta ii imobilizez manutza dreapta si aspir! Sigur te vei descurca! Sper totusi sa nu fie nevoie sa lucrezi prea mult...

Se pare ca sunt singura care pariaza pe bebe BAIETEL in burtica lui CD! Sper sa nu fiu eu singura care dau pampersi!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, am revenit de la dr

Dya dr a zis ca are muci din cauza derivatiilor de temperatura plus ca e racita
Uite asa ii fac eu Crinei: sta culcata in pat si eu fata in fata cu ea, ii imobilizez mainile cu picioare, cu o mana tin capu cu alta o aspir…imi da bataie cu picioarele da’ asta e

Babytza [oups] scuze , ma bucur ca sunteti mai bine, cine mi-a zis multi

Si eu votez pentru carut roz

Xor imi pare rau de lovitura, am sa treaca

Lidia mult succes la examene

Laura

Piolica imi pare rau de revenirea in forta a mucilor
Sa iti aduca Mosul doua liniute

Nocom las ca suntem p-aci mami

Nu are nimic la plamani, e agitata si din cauza maselelor, iar mucii sunt de la temperatusa care nu este constanta in casa , tusea provine de la muci si e putin racita. Aspirat des, mi-a dat nurofen, eurespal dar a zis sa ii dau Flucalm.

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Votat EMA!!!
Babymom, Babytza, Laura, Piolica,Nocom, Ange multumesc pt metode.Inca nu am prestat ma pregatesc.
Piolica imi pare rau ca au revenit mucii.Iti doresc multa bafta cu bb2,sa vina mosul cu ce va doriti.
Ange si noua ne-a prescris initial Eurespal i-am zis ca Andrei nu vrea sa il ia si mi-a scris Humex sirop si Plantusin ceva siropel naturist.Chiar a mai folosit cineva Plantusin???Deci Crinuta are acelasi diagnostic ca Andrei.Doamne ajuta sa scapam odata de mucii astia ca m-au terminat

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

angelyna asa a zis, ca de la temperatura care nu e constanta in casa ? Asa e si la noi, ca am un hol care e mai rece si piciul e mai mereu pe acolo Sanatate multa !!!!

Sa va spun una tare : tocmai terminasem de recitit povestea Monicai si imi stergeam lacrimile.... si imi suna telefonul. Era Monica Foarte tare, mi s-a zbarlit pielea pe mine instant
Ne intalnim maine in parcul TITANII la ora 11.15- 11.30. Cine se mai baga ???

piolica nasol cu mucisorii astia...multa sanatate sa plece uratii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput