*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy, bafta multa luni! Sunt si eu alaturi de tine si sunt convinsa ca anul viitor va compensa !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alina multa sanatate Missei si lui Phil!
Faina treaba cu cozonacul, ce-ar fi sa fac si eu unul, complet la masina de paine, cu stafide (a se citi = lene curata)

Mda, naspa situatia ec din Ro.

Noki poate ca unele magazine s-au mutat la mall-ul alaturat. Poate chiriile sunt mari in Plaza. Nu te ingrijora din atata lucru.

Maria si eu am stat azi vreo jumatate de ora sa pot sa scot fetele in parc, nu se grabeau deloc cu imbracatul, of! Greu sa tot tragi de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria, te compatimesc pt ce povestesti cu bakuganii. dar daca le mai dai ignor din cand in cand? sau mai des:)? cred ca s-au obisnuit sa te "calareasca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, poti face si cozonaci cu nuca in masina de paine: dupa ciclurile de framantat scoti aluatul, rulezi cu nuca, scoti si paleta din masina ca sa fii sigura ca nu se mai amesteca nimic si pui la loc cozonacul . Mai sunt si alti lenesi .

Asa-i, ma exploateaza de zor bakuganii mei. Pe mine in mod special, dar si pe cei din jur. Iar daca nu le cantam in struna urlaaaaaa.... . De fapt, urla oricum. Iar ignore nu prea merge, caci Cristi s-a invatat s-o agreseze pe Ana cand vrea atentie .

Mai citeam pe-aici pe la "cabinetul psi" - s-au schimbat mult vocile fata de vremea cand era Cristi bb. Tot mai multe adepte infocate ale AP. Nu exista copiii rasfatati, e cea mai mare crima sa ignori copilul cand plange, doamne fereste sa-l scoti din camera cand urla, la fel cu lasatul singurel la nani. Si eu care ma credeam AP si prea blanda cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bananit azi pe la targul de carte....luat ceva carti pt maimutza, cateva pt mine...in rest balamuc si cozi peste cozi, la RAO efectiv nu puteai sa intri in stand, am vrut sa iau colectia "Amurg" pt cineva, cadou de Craciun dar m-am lasat pagubasa, o sa merg la Cora sa le iau de acolo. Ma bucur ca i-am gasit si vol 4 din CD-urile cu Tom&Jerry ca-l ratasem. Apoi am bagat o mancare chinezeasca si acu zac. Am inceput de saptamana trecuta un tratament cu Magneziu si B-uri si m-am pricopsit cu o lene monumentala...

Vad ca vb de cozonaci, ia bagati colea reteta de cozonaci sa incerce si mandea...la masina de paine of cors, ca altfel m-am jurat ca nu mai fac. Saru mana in avans

Anda vezi ca e la IOR in parc circ, sambata si duminica, e Padurea Fermecata...poate dati o fuga

Noki sa-ti fie de bine iesirea...planuiesc si eu una luni, in AFI palace....imi fac de cap de ziua mea. Acu sa vedem daca-mi si iese, ca de planuit planuiesc eu multe, mai greu cu dusul la final

Va pupam, we placut!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

mmmm, la mine in casa miroase a cozonacul de la masina de paineeee.... in cateva minute e gata.

maria super idee pt nuca/mac!

Eu de data asta i-am pus cand a bipait stafide inmuiate in rom si bucatele de ciocolata cu 70% cacao. Sunt tare curioasa ce s-a intamplat cu ciocolata, ca e prima oara cand incerc.

madau reteta e luata de pe net, masina mea face paine din 3 masuri de faina si 1 de apa. Am incercat-o de mai multe ori, iese super.

Ingredientele se pun in ordinea de mai jos:
-3/4 masuri de lapte (paharul masinii)
-3 linguri de zahar
-2 galbenuse
-2-3 linguri de smantana
-1/4 lingurita de sare
-2 linguri de unt
-esenta de rom/vanilie/coaja de lamaie, portocala, etc
-3 cupe de faina
-drojdie (25 g pun eu la drojdia proaspata)

Program Basic, cand bipaie pun stafide, acu' am pus si ciocolata, va povestesc ce-a patit.

Mergi la inceput

Super s-a comportat ciocolata din cozonac, regretul e ca n-am pus mai multa, la fel si stafide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Seara buna.

Hmmmm vad ca ati pus-o de cozonac cu toatele! Miroase pana la mine Lavi a cozonac. .

Noi suntem bine, multumesc de intrebare. Adica suntem sanatosi, cuminti, cam 90% fara urlete si tipete dar cu storsul de toate puterile cum este Maria. Asa ca te inteleg perfect. Si eu simt ca numai am energie nici sa ma enervez sau sa ma rastesc la ei. Este un chin aproape orice am face: baie, iesit afara, mancat, strans jucarii (de care m-am saturat sa le vad aruncate peste tot, sa calc pe ele sa-mi rup picioarele si mai multe...)sau strans toale aruncate de Alex prin toata casa!!!

De un timp incoace dorm cu amandoi kinderii, doar ca nu pot sa-i fac sa adoarma/doarma singuri. Peste noapte se inghesuie care sa vina sa stea langa mine "pimu'" (adicatelea primul). Exclus sa dorm in alta camera.

Am citit pe sarite cate putin la 2 zile subiectele dezbatute de voi datr nu apucam sa zic nimic. Si acum nu-mi mai aduc aminte...neam.
A...mi-am amintit ceva: la noi se face serbare de Mos cu parintii!! mai este vreo gradinita de stat care face asa? Si sunt ingrijorata ca Vlad a lipsti toata luna noiembrie, deci nu stiu cum va reusi sa-i ajunga din urma pe copii, mai ales ca serbarea este pe 15.

Maria

Citat:
Mai citeam pe-aici pe la "cabinetul psi" - s-au schimbat mult vocile fata de vremea cand era Cristi bb. Tot mai multe adepte infocate ale AP. Nu exista copiii rasfatati, e cea mai mare crima sa ignori copilul cand plange, doamne fereste sa-l scoti din camera cand urla, la fel cu lasatul singurel la nani. Si eu care ma credeam AP si prea blanda cu copiii.

Eu am zis la un moment dat si aici pe forum ca ma simt vinovata ca il lasam pe Vlad sa planga cand era in criza, ca ieseam eu din camera si-l lasam singur sau ii dadeam cu ignore cand era in urletele mari.
Acum de ex, daca este crizat din diferite motive (oboseala, foame....) si incepe concertul (urletele adica)il iau imediat cu frumosul, cu vorba buna, il iau in brate, il pup si ii spun ca-l iubesc, incerc sa-l potolesc si in 1-2 minute nici nu zici ca a avut ceva. Dar, indiferent de motivul pt care urla (ca s-a certat, batut cu Alex -destul de rar se intampla- sau ca i-a adus Cristi castronul cu floricele si trebuia sa-l aduc eu...sau ca nu i-a dat apa in nu stiu ce cana vroia capriorul) daca ii dau ignore si nu-l bag in seama si ii mai si spun ca nu vreau sa-l aud urland ca urla degeaba...E DE RAU. Nu fac decat sa accentuez criza, incepe sa faca f urat, racneste apoui ca vrea la mine in brate...eu ma supar/nervozez si refuz sa-l iau si zici ca suntem la balamuc. asa ca o iau din scurt, nu-l las sa faca urat si suntem muuuult mai linistiti. Si uite asa....am ajuns sa numai avem urlete aproape deloc. Bine, de cade si se loveste rau inevitabil urlam, de mai curge si un pic de sange...e si mai dramatic.

Fug sa bag niste seminte si un pahar de vin sa casc ochii la tv nitel si apoi la nani. Ca si la noi trezirea este devreme, suntem boieri de dormim pana la 08:00 daca ne prinde 08:30 chiar suntem faraoni!!

pupici multi s inoapte buna.

PS: astept sa-mi spuneti cum sunt cozonacii, poate fac si eu la masina de paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi ce marime are cupa de la masina ta, o poti masura? sa stiu cata faina trebuie sa pun. Drojdie sa inteleg ca pui din aia cub, de la dr Oetker? N-am facut niciodata cu drojdie proaspata, cum se foloseste? O sfarami si o pui ca pe drojdia granule?

In alta ordine de idei, citesc la ce ore va trezesc copiii si mi-e si rusine sa spun ca Miruna doarme pana ne trezim noi...in ultimul timp ne apuca si ora 10 in pat

Ma duc la culcare...cred ca numai cozonaci o sa visez . Aseara am visat ca mancam cartofi prajiti. M-am defectat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Madau cupa mea are cam 250ml, stiu ca 3 cupe sunt cam 450 g faina.
Tu trebuie sa faci proportional: pui faina cata pui de obicei la paine si calculezi restul ingredientelor proportional.
Drojdia - folosesc Budafok din MegaImage sau Carrefour, sunt niste cubulete galbene, pun jumatate de cub o data. O zdrobesc putin cu mana (o imprastii).

Joy ma bucur ca sunteti sanatosi si in linii mari bine.
Cozonacul a iesit foarte bun si a crescut - a iesit binisor din forma.
Si la noi se face serbare cu parintii din cate am inteles eu. Adica nu mi s-a spus contrariul.

Mergi la inceput