*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina, foooarte probabil ca asta sa fie unul ditre motive. Doar ca daca e asa, nu am ce face. La cura nu mai pot-vreau sa renunt.Si-asa ma gandesc cu groaza la Revelion si Craciun.

Lavi, parca am luat si eu Echinaceea si parca imi amintesc ca mi-a facut bine. Ia sa reaiu procesul.

Eu in week-end-ul asta fac masa in familion, cu mancare chinezeasca si tort-tarta de frcute. Parca v-am mai dat odata retata aia, cea cu muulta smantana. E dementiala, imi ploua deja in gura!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc pentru suport fetelor, imi prinde bine.
De ceva vreme incoace mi-am dat seama ca ura si furia sunt contraproductive, Feli, asa eram si eu cu cateva luni in urma.Acum insa stiu ca mi-as face singura rau prin furie si ura.Mi-as consuma energiile, vitalitatea si nu merita absolut deloc. Nu pot sa spun ca am ajuns in faza in care iert cu usurinta, dar nu ma mai enervez, nu disec prea mult problema, dar stiu ca anumite persoane doar atata pot.Nu pot mai mult. Asa ca de ex in cazul soacrei si cumnatei mele, noi am ales sa acceptam ca doar atata pot, noi trebuie sa ne protejam mica familie, si nu trebuie sa ne antrenam in magariile lor.

Intr-adevar constat ca anul 2009 n-a fost un an prea fericit pentru multe persoane.In ce ne priveste pe noi chiar ca nu a fost grozav, si inca nici nu s-a incheiat, asa ca mai pot aparea surprize, pozitive sau negative. Daca noi am ajuns sa fim atat de incercati (probabil altii au fost si mai si), inseamna ca nu faceam ceva bine. Si cred ca am avut de invatat niste lectii.In ciuda tuturor piedicilor, greutatilor, esecurilor etc a fost/este un an in care s-a sfarsit ceva si a inceput altceva, ceva mai bun, a fost un an reformator.E doar inceputul, dar asa simt eu.Sper sa am dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,

Maria genul asta de aluat il folosesc cand fac prajitura cu mere de post...si pun de obicei otet de mere..cu lamaie n/am incercat dar buna idee Cred ca v/au iesit niste cornulete delicioase daca ati lurat atatia oameni la ele .
Andreea mea mai nou mananca ciuperci pe gratar cu unt si cascaval..e innebunita dupa ele si ii fac de cand vad ca ii plac asa...Am descoperit din intamplare..ne faceam noua..eu fiind mare fana ciuperci pe gratar..si nici prin cap nu mi/a dat ca ar putea sa manance si ea...mi/a cerut o bucatica apoi a mancat 4 ciuperci mari...Asa ca azi ii fac iar...E iarai intr/o faza buna cu mancarea..ma bucur tare sa o vad si pe ea manacnd cu pofta si cerand de mancare...sa vedem cat tine minunea...

Acum e o vreme super la noi,asa ca buni a iesit la aer cu bebe.
Am vazut ceva prognoze...cica in decembrie se va raci vremea..asa ca sa profitam la maxim pana mai putem de vremea frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia super! Asa si Silvia are unele feluri care ii plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Uff, hai ca nu mai avem mult si culc bakuganii (sper eu!).

Nu stiu voi cum stati si sunt tare curioasa, dar noi avem pur si simplu un program strict-strict, dirijat de copiii, nu putem misca nimic in front. Dimineata ne trezim cand au ei chef (inainte de 8, oricum), daca nu ma prezint de urgenta cu lapticul urmeaza urlete. Apoi avem ceva ragaz sa ne dezmeticim, e drept. Dar la 11 trebuie sa fim deja pe picior de plecare, mancati, imbracati si cu treaba terminata, altfel se suie pe pereti nazdravanii. La 13, hai 14, trebuie sa fim la masa, apoi Ana pica singura la nani, cu Cristi ma lupt vreo 45 de min . Cand se trezesc o luam de la capat: gugulit sa le treaca somnoreala, fugaresc copiii pana mananca o gustarica, apoi le vine lor valul de energie devastatoare. In ultimele zile a fost cam rece, n-am mai avut chef si energie sa ies cu ei tura a doua, de la 17-18. Ei aveau in schimb energie, cu nemiluita. Daca nu-i scot, de-abia ii culc seara, adorm eu inaintea lor. Daca-i scot, la fel de franta sunt.
Si inca n-am pus la numaratoare toate impotrivirile si luptele ca sa reusim sa-i imbracam, sa-i duc in bucatarie la masa, in dormitor la nani sau adunat acasa dupa plimbare. Nici luptele lor "amicale" in care trebuie sa tot intervin. Si nici timpii morti din casa in care trebuie sa le gasesc preocupare.
Aaa, si uitasem de tura de noapte, Anei ii ies caninii nr. 3 si 4, iar Cristi viseaza urat pe la 5 dimineata .

Una peste alta, ei ne conduc tot programul. Voi tot asa de prinsi in lesa sunteti?

PS. Acum programul e sa ma duc sa-i pazesc pana adorm. Apoi o sa-mi acord un premiu ca am mai rezistat o saptamana. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asta seara am fost cu mama si Sarah in Mall Plaza. Sunt inca impresionata: mall-ul cel mai agitat din Bucuresti (el si Baneasa, dar Baneasa e mai stilat, mai de elita ca sa zic asa)a devenit un loc trist si fara magazine!!! Nu stiu daca la numaratoare mai ies 20 de magazine (alde Stefanel, Motivi, Geox, Gloria Cafe si muuulte altele au zis clar adio!), peste tot vezi doar locurile fostelor magazine cu prelata cu sigla Mall Plaza. Si sus, la zona de mancare, vineri seara NU gaseai masa libera, decat cu asteptare. Acum, pustiu, nene. Asa un gust amar si de stres cauzat de criza mi-a ramas...de nu-mi vine sa cred! Iar eu nu sunt genul care sa se panicheze...
Sentiment de sarbatori (desi era impodobit deja de Craciun)...ce-i aia? Totusi incerc sa gandesc si eu pozitiv si sa per ca dracu' nu-i chiar asa de negru, asa ca as vedea doar 2 cauze: 1. Afi Palace, noul mall deschis la nici 500 metri distanta, in Cotroceni si 2. lumea a plecat prin tara-rude-minivacanta de 1 decembrie. Sper astea sa fie cauzele, ca zau ca e deprimanta situatia altfel...

Maria, cam asa si noi. Uite, asta seara eu as mai fi stat, dar Sarah deja vroia acasa la nani pe la ora 21.30.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

NOki asta sa fie problema, ca falimenteaza mall-urile (poate ar fi si cazul, la ce adaosuri comerciale practica).
Eu ma sperii de altceva: azi am auzit un zvon ca povestea cu salariile bugetarilor taiate nu s-ar termina in ianuarie si va continua haaat... poate tot anul viitor Ceea ce va fi tragic

La targ era destula lume, dar merita sa faci o vizita, au oferte pentru toate gusturile. Iar reducerile de minim 25% sunt o afacere (apropo de criza).

Lavi, Mandy aveti dreptate, ar trebui sa ne gandim si sa multumim lui Dumnezeu penru tot ce ne-a dat. Mie mi-a dat din plin, dar momentan sunt intr-o perioada mai frustranta. Sper sa treaca cumva, macar sa ma autoconving ca lucrurile nu sunt asa rele cum par.

Mandy iti tin pumnii ptr interviul de saptamana viitoare.

Sa va zic ce discutau azi copiii de la gradi pe hol, dupa masa de pranz? "Base a lovit un copil.." Dumnezeule, s-a aflat si la grupa mica, f.interesant subiect

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor care v-ati gandit la noi, un pupic dulce, suntem mai bine, adica missa avea otita, am dus-o si la dr, si surpriza a pus-o pe antibiotic cu toate ca nu avea febra si deja o durea mai putin urechea....ei lasa ca e bine, acuma a scapat dar a dat ta-su de o raceala tare puternica, clar o gripa dar nu stiu de care....dar banui

Deci iar un weekend consemnati la domiciliu, am anulat tot ce aveam pe azi si maine, asta e....macar ma duc sa enjoy la coafor acum.

Mai vroiam sa ma laud: aseara am facut cozonac! Yupiiiiiii, a iesit de parca e facut de bunica,domle. Si se face simplu, simplu, am pus toate ingredientele in masina de paine si am dat pe programul de framantat. Dupa care lasat la dospit ( am pus drojdie proaspata ca am gasit!!!), apoi l-am intins, pus nutella ( ca ai mei nu le au cu nucile, macul, cacaoua, etc) l-am impletit cum scrie la carte ( adica pe net), lasat inca putin sa cresca, cuptor si jur ca acuma la cafea mananc ceva absolut delicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bravo alinus pt cozonac! nutella la cuptor nu se usuca? stiam ca producatorii de serie pun nutela la sfarsit, prin injectie (la aparat, desigur, nu stau la fiecare corn) .
crezi ca e gripa porcina? daca da, sa nu ia si copilu'.

nu stiu unde sa-l scot azi pe nic. m-am saturat de parcuri. poate zoo sa vedem. poate imi vine vreo idee in timp ce ma imbrac. era ceva la muzeul taranului roman, teatru de papusi cred ca zicea lavi, dar ne-am trezit tarziu, parca a inceput la 11.

nichita este mag la serbarea de Craciun, cu Nasterea Domnului. La palatul copiilor. deci tb sa prestez si costum de mag. cred ca are doar o replica. as fi vrut mai mult:), dar asta e, e ultimul copil venit la gradi, deci oricum ii dadeau cel mai mic rol:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Asa... deci aseara nici macar de premiu n-am avut parte (la un film ma gandeam, poate si ceva sec pe langa ), bakuganul mare la 11 inca ma verifica daca dorm langa el Cred ca o sa-i scot somnul de pranz din program cat de curand, prea mult ma costa sa-l culc de 2 ori pe zi .

Apoi Noki, asta-i adevarata boierie, in plin sezon de gripa sa te plimbi vineri seara la mall, intre fete , fara sa-ti urle copilul si sa te traga in toate partile dupa dulciuri sau jucarii, si inca pana la ora ceea .

Alinush, aoleu. Testare pentru gripa a facut? Sanatate!
Bravo pentru iesirea la coafor in conditiile date. Si pentru cozonaci . Am facut si eu de Pasti cum spui tu, aluatul cu masina, restul manual. Au iesit super, dar mi-au luat o dimineata intreaga. Poate si de unde ne-am lacomit si am facut cantitate mai mare

Anda, am citit printr-o revista glossy ca incep o gramada de targuri de sezon in capitala, ceva si la muzeul taranului (targ de mos nicolae parca), targ de carti, targ de cadouri...

Feli, cu criza din ro de la anul nu sunt zvonuri, e pura si cruda realitate. Vezi www.cotidianul.ro/datorii_peste_datorii_vesta_de_salvare_in_2010_19_miliarde_de_euro-102870.html" target="_blank">aici, de ex.

La noi deseara se deschide targul de Craciun din centru, cu ceva concert, si se aprind si luminitele din oras. Nu stiu cum face primarul nostru, dar de cand e el in functie, O DATA n-a organizat evenimentul de 1 dec, chiar daca a picat in w/e. Sasul tot sas.

Mergi la inceput