Gravidutze si mamici de Cluj -144-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Buna Dimineatza
Sunt un pic mahnita ptr ca nu am prins specialitatea pe care mi o doream,dar acum asta este.Acum sunt medic rezident pe Medicina de Familie,si poate la anul mai dau o data ca sa prind ce visam.
Am o rugaminte mare,mare la voi. CAUT CHIRIE IEFTINA si daca auziti ceva anuntati ma,
Sanatate tuturor bolnaviorilor ca vad ca sunt ceva.
Va pup si mai intru zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDREEA!!!!

LA MULTI ANI,ANDREEA(mami de Daria)!

LA MULTI ANI,ANDREEA(mami de Eric)!

LA MULTI ANI,ANDREEA(andre27)!

LA MULTI ANI,TIADRIS ANDREEA!

LA MULTI ANI,ANDREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Magda, mult succes pe mai departe Stiu eu o garsoniera cu 130 euro, e pe langa blocul nostru, zona Expo Transilvania. Daca te intereseaza da-mi un PM sau mesaj pe messenger.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
La multi ani ! pt toate Andreele si pt toti andreii Si bebe al meu din burtica tot Andrei va fi
Azi e prima zi de concediu prenatal am asteptat ziua asta ca pe o zi de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI! SA FITI SANTOSI SI SA TRAITI MULTI ANI FERICITI!

ioana, din pacate da, azi sunt la serv...dar intr-un fel imi prinde bine, ca ieri am fost singura cu Stefan care a fost ingrozitor de raut...

maine suntem liberi cu totii si vom iesi sa vedem luminitele (nu neaparat artificiile) :)

magda, ce specializare ai fi vrut?..nu ne iese totul bine chiar din prima...poate iti va placea si te vei razgandi in legatura cu un nou ex. de rezidentiat.
si mie mi/a fost groaza ca merg tocmai la Huedin..ar mai fi fost Turda, dar a luat o colega cu note mai bune...dar decat in alt judet, e bine si asa, nu?

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, dragelor nostre Andree(mari si mici) si cavalerului Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! tuturor celor ce poarta numele de Andrei, Andreea

Cu multa intarziere, si mii de scuze ca nu am intrat mai devreme, La multi ani! Gabi si multa sanatate, fericire alaturi de sot, de Sara si de Emma din burtica
De unde ai cumparat masuta pt Sara?

ani multa sanatate Stefanei.Noi avem nebulizator Laica cu ultrasunete.L-am luat recent pt ultima raceala a Juliei si ii faceam aerosoli cu ser fiziologic.
Sa stapaniti sanatosi Omron-ul, si sa-l folositi cat mai putin
Ma bucur ca v-ati distrat cu vopselele.Mai nou Julia imi cere in fiecare zi plastilina si sta cuminte in scaunul din bucatarie si se joaca cu mine sau singura (depinde cat is eu de ocupata)

Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori.

O zi frumoasa tuturor.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pana la urma nu cred ca e gatul, suspectez o forma de enterocolita, gatul cred ca-i ok, nu vrea sa pape pt ca ii este greata, ii foame dar greata, dimineata a papat putin si aproape a vomat dupa-aceea, dar n-a avut ce mare lucru, totusi a papat la amiaz niste morcov fiert, cativa teietei de casa din supica si saratele. Daca era gatul de bai, nu putea papa saratele. Si a inceput azi si diareea mai urat mirositoare, are gaze urat mirositoare, deci sigur e ceva pe sistem digestiv. Azi mergem la dr sa ne dea ceva pt diaree si bineinteles o trec pe regim. Febra n-a mai facut, dar inca e sub antitermice.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

nu prea am chef de stat pe net azi, dar tot am intrat un pic...

multumim de urare dragelor! mare tuturor! din pacate eu n-o simt ca pe-o zi de sarbatoare, ma simt rau, imi curge nasul, ochii, ma daore capul... offf... in afara de oscillo si vit C si ceaiuri la greu si citrice, oare mai pot lua ceva? ca morrrrrrrr....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea paracetamol simplu mai poti lua, nu sinus. Multa sanatate!

Si cu mare intarziere, La multi ani Andreelor si Andreilor!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput