Gravidutze si mamici de Cluj -144-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani-scumpa, scuze,dar la mine n-a sunat telefonul. nu stiu cum. iti trimit PM numarul meu inca odata.Eu amn luat Omron, m-am bucurat de firma ca am si tensiometru si e f ok, si am prins-o la oferta, redus de la 380 cred la 250ron.l-am luat de la polus de la farmacie.

Raluca-uite, noi cand pateam asa ii faceam o figura, ii dadeam pufulet si asta nu refuza ca-i place, in schimb ii provoaca mare sete si baga multa apa dupasanatate multa, intradevar e plin de viroze

Fetelor care aveti probleme cu constipatia, incercati Baby Lassk, am inteles ca e pe baza de plante doar si stiu 2 mamici care au scapat de problema asta.

Ioana-poate debuteaza o viroza, nu cred ca de la constipatie poti face asa mare febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

baby lass vroiam sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

eu din pacate ma anunt cu muci...offffffff... sper sa nu fie nasol, ca medicamente nu vreau sa iau...daor homeopate...

Meli, Raluca...imi pare tare rau de voi...cum mai sunt piticutele??

Ioana, noi n-avem febra...n-a facut niciodata de la constipatie, nu cred ca e vreo legatura...

Ani, pentru copilasii cu talente la desen(vorba vine...adica mazgaleli in prima faza )....i-am cumparat chestia asta...ne-a prins tare bine...toata ziua mazgaleste...

http://www.fan-jucarii.ro/produse/176-jocuri-clasice/178-jocuri-pentru-copii/1197-sevalet-5-in-1.html

cat despre aparat de aerosoli, noi am cumparat cand era Eric mititel, un Laica, dar nu cu ultrasunete, a fost vreo 2 mil la Sensiblu...nu mai stiu cat costa acum...

Meli, am incercat si Baby lass, dar nimic... ce ne-a ajutat a fost uleiul din seminte de in, dar am terminat deja o sticluta si daca continui asa mi-e frica ca o sa faca kk doar ajutat...si nu vreau asta....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

In primul rand as dori sa multumesc inca odata Alexandrei pentru o dupa-masa placuta petrecuta la salon, impreuna cu iubita mea mamica.

MELI - Multa sanatate micutei voastre.

ANI - Eu recomand cu caldura aparatele de aerosoli de la OMRON>Cunosc aceste produse si pot sa spun ca sunt de calitate.La fel de bune sunt si cele cu piston, pentru uz personal (aparatele furnizate de firma Tehnomed de pe Clinicilor).

GABI - Frumoase cadouri preconizati pentru Sara.Si noi i-am luat pana la urma masuta de la Alesd, ca nu am putut rezista tentatiei.
Cert este ca spatiu, nu prea avem, dar ne vom descurca cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc mult fetelor

Tocmai ne-am intors de la Alba-Iulia de unde am cumparat aparat Omron de la Sensiblu. Sper sa ne si ajute.

Andreea, foarte frumos setul de desen. Dar tablita aia e mare, adica sta pe podea si e la inaltimea copilului?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Multumesc mult fetelor

Andreea, foarte frumos setul de desen. Dar tablita aia e mare, adica sta pe podea si e la inaltimea copilului?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Ani nu e mare, e ceva mai mare decat un bloc de desen mic....dar are o fata pe care paote scrie cu creta si o fata pe care prinzi cu cleme coli A4 ca sa deseneze/picteze in voie...
sigur, initial ma gandeam la un sevalet f frumos de la Melissa & Doug, dar era prea scump, iar ei sunt prea mititei... cred ca asa ceva ar merge mai degraba peste un an, doi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Meli pufuleti n-am incercat, dar nu cred ca-i manca, suspectez c-o doare gatul, are pofta de mancare, toata ziua m-a dus la frigider si-mi cerea papa si cand sa-i dau se punea pe plans, daca papa o lingurita de ceva supica, sau felul 2 moale, o tinea o gramada in gura si cand inghitea, se vedea c-o face cu dificultate si a doua lingurita n-o mai lua, dar imi cerea totusi papa
Oricum, febra o avem sub control, dar luam antitermice tot la 4 ore, a papat de dimineata cativa miezuti cu paine cu unt si sunca, la amiaz un pic de supica si un pic de musaca, putin, dar e ceva, niste biscuiti si seara cam o jum de sarmala maxim si 3 felii de salam. Si printre, a baut apa, dar nu destul de multa sa umple scutecul. Maine ma duc la dr de fam sa se uite bine in gatul ei, ca vaca aia de la urgente cred ca numa si-a batut joc, mai bine stateam acasa.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

raluca, la aia ma gandeam si eu, sa nu fie totusi febra de la amigdale.

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
RAluca, daca nu poate inghiti, e f mare probabilitatea sa aiba ceva rosu in git.
Elenuta, ce mai fac vecinii? Va mai inunda?
Victo, esti la servici? LA noi e un frigg.. e stricata centrala. Daca nu se rezolva eu pun de o greava si plec acasa.
Meli, cum a trecut noaptea?
Noi sintem bine, azi e liber la cresa, Patrick e fericit, sta in pat si leneveste(ii place sa stea in pat cam 30-40 de minute si sa leneveasca dupa ce se trezeste). Seamana cu mama-sa!

Afara e un frig! Nu iesiti pina nu iese soarele!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDREE!!!!

LA MULTI ANI,ANDREEA(mami de Daria)!

LA MULTI ANI,ANDREEA(mami de Eric)!

LA MULTI ANI,ANDREEA(andre27)!

LA MULTI ANI,TIADRIS ANDREEA!

LA MULTI ANI,ANDREI!

Sper ca n-am uitat pe nimeni

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput