Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, da, fierul constipa; Sophiphi facea zilnic pana sa-i dau, cand i-am dat facea o zi da, una ba. Deci nu constipa totusi chiar asa grav.
Am uitat sa va zic ca am cantarit-o si are...6.960. Numa asa, sa n-aiba 7 kile! Dna doctor a zis ca a luat foarte foarte bine, 500g intr-o luna mai ales tinand cont de asa-zisa noastra diversificare care s-ar putea numi "apa de ploaie".

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

va doresc noapte buna !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Am uitat sa zic ca noua ne place si cartoful dulce copt in combinatii cu diferite sucuri fructe (mere, pere, mango)
Cartoful normal nu l-am bagat inca pentru ca mi-e frica sa nu fermenteze.

Mami de LENA 30.03.2009

la cartoful dulce nu ati avut probleme cu fermentarea?
ca noi suntem patite cu cartoful obisnuit si acum ii dau ff putin din cel dulce

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Gianina la cartoful dulce n-am avut nici o problema. Noi il mancam la masa de fructe (ca asa si este). L-am combinat cu sucuri de fructe. Sa stii ca asta dulce nu fermenteaza asa ca ala obisnuit.
In rest, am vazut ca fetele au dat ananas dar mie mi se pare cam intepator (chiar si ala copt). Voi nu simtiti intepaturi pe limba dupa ce beti suc de ananas? Oi fi eu mai sensibila ...

Olga

Fasolea verde e foarte bine acceptata de copii si e printre primele legume recomandate OMS. Lena o adora. Noi mai mancam ardei, dovlecel si clasicele pastarnac, patrunjel.
Morcovul fiert nu ne place deloc!!!

Eu am descoperit ca unele lucruri care i-au placut la inceput le-a refuzat. Asta e! Au si ei gusturile lor!

Mami de LENA 30.03.2009

O sa incercam si noi neaparat. Tot la blender faci fasolea?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumim fetelor! Pupam si noi cu drag sarbatoritii de azi!

Abia maine dimineata avem programare la dr, deci nu stim inca ce-i cu roseata aia.

Novus, bine ca nu-i altceva. Purecii ii puteti evita.

Of Dyana, ce greu trebuie sa-ti fie! De problemele Geaninei si Florinelei nici nu stiu ce sa spun, ma doare sufletul numai cand ma gandesc ca de luni de zile dureaza.

Ma culc, ca-s franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna seara!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' tuturor mamicilor care s-au gindit la noi azi.

O pentru Sophiphie.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

GIANINAmulta sanatate!!! Asta va lipsea acum...o varicela Trebuie sa iti fie tare greu sa o vezi ca mananca si mai putin si cum slabestept. ca esti totusi optimista si te uiti cu incredere inainte. Sigur va fi mai usor la un moment dat

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

ALINA votat

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana sper sa ai o noapte linistita si maine sa ne dai vesti bune. Il pup pe mutzu.

Ela, PetraTudor multumesc pt retete

Eu pe David nu pot sa-l incalt in nimic inafara de botosi. Nu sta nici un papuc in piciorusul lui, tine ciudat talpa, mai exact sta pe varfuri si nu se muleaza talpa de la papuc pe piciorus.

Astazi i-am cumparat pampersi chilotel, in 15 min era ud pe crac Aris tu parca folosesti asa ceva. La voi este totul uscat?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput