Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Stiti care este culmea ezitarii? Sa ezit, sa nu ezit .... |
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
pisigri spune:
PetraTudor, eu te inteleg...cumva
Adica si eu m-am cam saturat, nu atit de alaptatul propriu-zis ci de:1. foame toaaaata noaptea, la 2-3 ore suge putin si adoarme la loc, dar nu mai rezist eu treaza sa o pun in patutul ei si dorm cu ea pe o canapea de-mi rupe spatele, 2.dependenta de sin, nu adoarme fara el, nu doarme ziua fara el.
Poate teoretic e cum zici tu, Ilinca, cu 2 supturi pe zi, practic insa, cel putin in cazul nostru, eu am niste dubii. In seara asta de ex i-am dat si mincare si tzitzi, poate doarme ceva mai mult pina la prima trezire. Iar peste zi, nu stiu cum ne-am descurca fara tzitzi=suzeta.
Dar nu stiu nici cum as putea sa o intarc. Oricum, am zis ca inchei capitolul alaptare la 1 an (din mai multe motive) dar atunci cred ca va trebui sa plec de acasa un weekend, sa ma tina sotul legata si cu rachiu in vena ca sa nu turbez de dor si grija, si sa reuseasca maica-mea si sora-mea sa ii schimbe putin programul. Dar ma apuca o mila cind ma gindesc la asta....
La noi nu cred ca ar functiona inlocuitul treptat cu lapte praf, nu primeste biberonul, nu ii place formula... ma rog, incerc sa nu-mi bat capul cu asta inca. Desi ma cam sperie perspectiva.
Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca tare e comod cu lapte la purtator; intirzii in oras cu ea, nu-i nimic, i-e foame o mufez, noaptea nici nu ma trezesc bine si e mufata... facutul biberoanelor mi se pare mult mai solicitant. In plus eu nici nu am cu cine sa o las sa lipsesc de acasa laactivitati ca masaje, spa-uri, coafor etc (sau job), deci ziua suptul des nu ma incomodeaza
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui provista intreba zilele trecute cineva cine canta melodia de la reclama orange cu pinguin : Jona Lewie - Stop The Cavalry www.youtube.com/watch?v=zngTrdW-vio" target="_blank">aici Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Chiar voiam sa intreb daca a descoperit cineva de pe forum melodia... Stefan e innebunit dupa ea... se opreste din mancare, plans etc.
http://community.webshots.com/album/571...y&start=84
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada Monnvas, m-am lamurit, facem din aceesi "ekipa" . So, tu zici ca e de bine? Ca eu ma cam tem nitzel... |
E rau si asa si asa, dar parca mai avem o speranta. Adica sa o zic pe aia dreapta: la nivelul discursului (nu al capacitatii politice) Geoana e un adversar mai usor de invins.
Am ras de m-am spart in seara asta cu nasha lu' Chishcutza, constatand ca noi suntem proletare, nu intelectuale, de n-am optat pt Crin
PS. Mi-a fost rusine ca-s bucurestean la localele de anul trecut, amu daca iese pesedacu'... bag capul in pamant ca strutzul, nu mai recunosc nimic
PPS. Da, Gaudeamus e saptamana asta. Am tel tau, mai vorbim vineri-sambata, mi-ar placea sa ne vedem
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Bebe_shtrumf, da un pm la mart.apr09 si s-o milostivi vreuna dintre noi.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
PetraTudor spune:
Novus, daca e la limita, e ok. Parca asa scrie si pe prospect - 6 pic.
Stii cate mi-a zis mie sa-i dau? 9 dimineata si 9 seara E blondut baietelul meu, dar zau ca are lobul urechii rozaliu. Asa ca ii dau 6
Sa stii ca e recomandat si mamelor care alapteaza.
novus spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Novus, daca e la limita, e ok. Parca asa scrie si pe prospect - 6 pic. Stii cate mi-a zis mie sa-i dau? 9 dimineata si 9 seara E blondut baietelul meu, dar zau ca are lobul urechii rozaliu. Asa ca ii dau 6 Sa stii ca e recomandat si mamelor care alapteaza. |
e adevarat ca poate constipa ? nu de alta, dar Alexandra doar o data a fost constipata, in rest nu stau mult pampersii pe ea !!
cat despre alaptat, la mine baza e dupa ora 17 + toata noaptea nu stiu zau cum o s-o dezobisnuiesc de tziti noaptea, cand o fi sa fie dar din ce am auzit trebuie pregatit terenul din vreme !!
ce rau imi pare ca nu veniti la munte !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
alina.n spune:
citat din mesajul lui denisamada Monnvas, m-am lamurit, facem din aceesi "ekipa" . So, tu zici ca e de bine? Ca eu ma cam tem nitzel... |
subscriu
un vot va rugam
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
citat din mesajul lui Gianina34 oliskha- noua dr ne-a recomandat ananasul cu branza nu am ajuns inca sa-i dau insa cand va fi momentul le voi baga pe toate la blender si... gata Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
pare bun
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus ne-am analizat si fierul si suntem la limita deci luam profilactic 6 picaturi pe zi; voi cam cate dati la bebe ? |
Profilactic, i-am dat initial 5, apoi 6 pic/zi. Acum, de cand are lipsa de fier (dovedita ), ii dau cate 12...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )