| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 ARIS te rog sa intri la album ghiocei, am facut cateva modele de poza pe tot anul 2010 si pe luna decembrie 2009. Pot face pe fiecare luna din 2010, nu este nici o problema, doar sa-mi dai poze. Daca vreti calendar spuneti va rog exact care model doriti. (pe tot anul, pe lunile anului, pe care luna a anului) Daca aveti poze rezolutie mare trimiteti pe mail ca uleadul le face rezolutie foarte buna, merg scoase si forma A4 sau chiar A3. Mailul meu nu este cum da trimiterea DC-ul, ci doar prenume.nume _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
, pup
, pup 
Izia, 23 mars 2009
Ayla, Dodo-pui, provista, olishka, Floric, chatonel, mihaelacg, aditapop, Kea, zsuzsu, Raaluca, Ilinca, Petra Tudor, anamariame, denisamada, novus multumim pentru urari
La multi ani !!!!
Sophia Diana
Ana Katherina
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze