Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 22
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Gaza, da' io accept cana cu vin fiert, ce crezi tu, ca daca alaptam nu ne putem dedulci la asa ceva, hihi? Bun, deocamdata am trecut sa va multumesc de urari, revin eu mai incolo ca mai am de turuit una alta, deocamdata ma duc sa vad daca vrea Sophiphi macar vreo 2 lingurite de dovleac cu cartof! |
Da-da-da! Si io ma bag la vinu'ala!

Am incercat si eu sa ii dau Adelei mamaligutza cu branza si unt... fara succes... In skimb este in mare voga sucul de fructe... azi a baut deja 230ml...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )Votati-ne sa devenim vedeta!!!
Ayla21 spune:
Hai ca le trec in seara asta iar publice, ca v-am incurcat de tot in atatea parole, iertare.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
ADA1974 spune:
Buna seara.
......
....... vrem si noi frame-uri si calendar pe 2010, dar nu prea avem poze actuale. Eventual daca as putea sa le trimit in cateva zile. Si nu mai stiu cum sa intru pe contul de piccaso, ca nu mai vad nici o poza ....
.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADA1974 Buna seara. ...... ![]() ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).POZE |
Da doar click pe linkuri ca nu mai au parole in seara asta.
Pozele frame si cardurile nu sunt in picasa ci in photobucket.
trimite pozele cand ai, daca le ai in album pe net in rezolutie buna imi dai doar link, daca site-ul unde le ai (cum e picasa de ex) ti le redimensioneaza, si vrei sa scoti ceva apoi (poza, calendar) si ai nevoie de rezolutie buna, trimite-mi pe mailul meu.
Atentie fetele ca numai Uleadul si Photi Impresion face rezolutie mare.
Eu ce ziceam de rezolutie am spus cuiva anume, adica lui Aris acum de curand, ca ea vroia sa imprime calendar. Nu toate modele au rezolutie de format A4.
Dar daca iti alegi modelul iti pot spune exact care cum e.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Dodo-pui spune:
Capitolul *112*
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simina_kin spune:
capitol 112
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Dodo-pui spune:
Mariana
...avem 2 cap 112
...pls sterge tu unul dintre ele pls
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simina_kin spune:
aoleoooooooooooo al sterg eu dodo
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).