Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou helou!! Multumesc tuturor celor care ne-au urat lamultzani si ieri si azi! Drept cadou va invit la vizionarea semnaturii de 7 luni unde veti vedea o Sophiphi adormita, apoi derutata la trezire, cu Manole, apoi facand o mutra specifica la care eu ii zic "pui de strutz" etc.
La Multi Ani!! "colegelor" Ariana si Ana Katherina!!
Gaza, da' io accept cana cu vin fiert, ce crezi tu, ca daca alaptam nu ne putem dedulci la asa ceva, hihi? Io cand ma apuca (dar rar) bag cate-o bericeana sau cate-un bacardi breeze
Bun, deocamdata am trecut sa va multumesc de urari, revin eu mai incolo ca mai am de turuit una alta, deocamdata ma duc sa vad daca vrea Sophiphi macar vreo 2 lingurite de dovleac cu cartof!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

teosteffi bine ai venit!

fata mea sta de la 6 luni in fund singura. ea mergea de-a busilea si s-a asezat in fundulet.
la 7 luni ar trebui sa stea singura in fundulet.

de ce o pui in premergator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

re

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Chatonel te rog ajuta-ma!
Cati cm are pantoful marimea 18 in Franta?

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

http://www.asterchaussures.com/fr/collection/conversion_pointures/index.html

Dragoana se incalta cu 18 in momentul asta.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

re
Citat:

Chatonel te rog ajuta-ma!
Cati cm are pantoful marimea 18 in Franta?

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

http://www.asterchaussures.com/fr/collection/conversion_pointures/index.html

Dragoana se incalta cu 18 in momentul asta.

Toulouse, la ville rose

Mersi, mersi te iubesc!
Deci, Luana are 11 cm picior.
Marimea cea mai mica ce am gasit este 19.
19 are 13 cm in exterior
Lamureste-ma

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca cat de frumoasa este Sophiphi!!! Ma tot uit la pozele ei si ma minunez Imi doresc si eu o fetita

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Ilinca, are Sophiphi niste obraji de-mi vine sa musc din ei, ca din piersici

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca cat de frumoasa este Sophiphi!!! Ma tot uit la pozele ei si ma minunez Imi doresc si eu o fetita

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Avem zile si zile si parca din ce in ce mai rar zile in care temele se termina cam asa pt. mine

IriTeoPetru
New Life Is Born

PETRA unde esti sa ma vezi????Din 10 cuvinte 3 au fost-- ZILE --

IriTeoPetru
New Life Is Born

Ha, ha, tare! Dar stiu ca ai facut asta ca sa ma simt eu bine, din solidaritate, asa esti tu o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Noi ne porcim de zor in familie...Alex intra in statisticile oficiale( sper sa nu inchida scoala din cauza lui), eu sunt suspecta si Anastasia cu tac'so n-au nimic...Tratam: io paracetamol si atat ca doar alaptez, alex eferalgan si advil(un iubuprofen) ca tamiflu nu mai au pt copii(daca au cheltuit banii pe vaccinuri, pe care nu le face nimeni, nu mai au si de antivirale)si...masti...In schimb, dupa ce inrosira dr telefoanele ne trimisera la spitalul de care apartinem adm sa ne dea aia niste tamiflu fix pt kg ei...preventivcica e categ de risc.ma rog, acu ma mai informez eu, daca sa i-l dam sau nu ca sia sa inca n-a terminat saraca cu antibio ala luat pentru ca "poate"...
va mai tin eu la curent cu ev...
si ca anecdota...taman iei seara primisem invitatia la vaccinat.oricum nu ne duceam, dar asa se rez si mai simplu dilemele ca ne vaccinam ...natural.`

Dragoana traieste pe picior mare. Anastasia inoata intr-un 17, iar pantofiorii de la botez care-s 15 sunt cam stramti, asa ca eu cred ca-i pe la 16.(Nu stiu cum sta treaba cu masuratorile, dar doar asa...orientativ)

Mergi la inceput

Citat:

Mersi, mersi te iubesc!
Deci, Luana are 11 cm picior.
Marimea cea mai mica ce am gasit este 19.
19 are 13 cm in exterior
Lamureste-ma

_

pai... talpa aia are si ea loc de cusut (lipit) materialul de pantof, nu? De-asta e mai mare.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput