Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Am lipsit ceva vreme, din pacate timpul nu imi ajunge nici sa respir.

Roxana, ma bucur ca operatia lui Victor a reusit. Si in acelasi timp, ma intristez ca Daria nu se simte tocmai bine. Va tin pumnii sa gasiti o solutie. Altfel, cum sunteti?

Yoanna, bafta la gasirea unui loc de munca.

Andra, succes la urmatorul interviu!

Multa sanatate bucuriilor bolnavioare!

Noi suntem ok; Dudu cam tuseste dar medicul ORL-ist nu a constatat nimic la consult care sa necesite tratament. Incercam cu naturiste (Plantusin, apoi ridiche neagra, apoi Plantusin si tot asa, de vreo 3 saptamani).

Eu am fost plecata din tara, iar cand m-am intors a inceput "calvarul" atat la serviciu, cat si in timpul "liber" (invat pt 2 examene). Mai rau, unul dintre examene este chiar in ziua cand are Dudu serbare la gradi, si sunt foarte suparata din pricina asta. La noi nu s-au impus (inca!) nici un fel de restrictii in ceea ce priveste participarea parintilor la acest eveniment; oricum, de regula se organizeaza intr-o sala inchiriata destul de mare, unde parintii stau in public, deci au contact minim cu copiii (doar la inceput cand ii schimba).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare mamici!
Ne inscriem si noi in randul bucuriilor bolnave. Din pacate am luat-o rau pe "ulei" (antibiotice) si nu mai reusesc sa il pun pe picoare. La noi problema este ceva mai veche, de asta vara o tuse urata, mai trrecea, iar aparea, ba si cu muci, ca fara....Pana a inceput sa faca crize urate noaptea si am trecut pe augmentin sirop. Dupa 4 zile nici o schimbare asa ca am trecut pe ampicilinsa si genta injectabil, am trait cosmarul vietii mele, nervi intinsi la maxim, oboseala cat cuprinde, alergatura prin spitale sa punem o branula, a doua zi am scos-o ca se indoise, iar alergat din spital in spital, zeci de tel sa gasim pe cineva care pune branula, mii de nervi si certurile de rigoare cu consortul. A doua branul a rezistat o zi junatate. A trebuit sa o scoatem si am trecut iar pe antibiotic sirop (al treilea in numai 2 sapt jumatate). Siropurile de tuse nu mai am degete la maini sa le enumar cate am luat si le-a rotit si combinat si tusea se incapataneaza sa ramana. Acum este ceva mai bine. Facem mai multe investigatii. La exudat nu a iesit nimic, cautam ceva alergii, virusi, infectii, stafilococi, analize de sange, urina, copro exudat iar...Am consultat si un dr pneumolog care ne-a pus o intrebare ce m-a pus rau pe ganduri:daca avem mucegai in casa si mai ales in camera in care doarme. Si da, avem la geam o pata de mucegai care apare de vreun an, o sterg si iar apare, iar balconul unde usuc rufe este plin plin de mucegai si infiltratii, ma rog de sotul meu de un an sa il renovam (desi l-am facut acum 3 ani) dar nu ma inteleg cu el, a apelat la o ruda de a lui si ca toate rudele lui ne duce cu vb, asa ca voi prelua eu si aceasta responsabilitate.
Apopos Yoanna, stiu cum este cu statul acasa, ai numai timp liber ptr toti, esti sluga tuturor, toti au pretentii, toti au servici si stres, tu nu aduci nici bani, deci la smotru ce mai. Iar legat de socializare, nu mai vb, simt cateodata nevoia sa fug si sa nu ma mai ntorc cu toata dragostea mea ptr copii, dar uneori ma apuca un dor... Dar tot acasa raman, nu ma schimba nimeni niciodata de la indatoriri, daca imi sta cineva cu copii eu fie fac curat, fie mancare, niciodata ceva ptr mine decat dupa 11 seara. Sa ma vedeti cum citesc pe DC si imi tai unghiile saumai stiu eu ce fac...)
Aaaaa, si legat de angajare: dupa facultate nu imi gaseam de lucru, m-am tot dus pe la interviuri, nimic, disperata fiind ca nu aveam un ban m-am dus la un bar ptr postul de chelnerita. Ma intreaba patronul cati ani am. Spun"25". Raspuns:"Aaaa, nuuu, esti batrana!!!"
Offf, cate aveam sa spun si am uitat, vai de neuronii mei.
Succes la angajare fetelor. Este o perioada f proasta si cred ca aveti nevoie de multa bafta.
Sanatate bolnaviorilor, mamici, pitici, tatici, bunici deopotriva. Tare urat anul acesta. Noi in primul an de cresa nu am avut atatea probleme, ba chiar deloc, dar anul asta....Offf!
La serbare nu stiu daca mai ajungem si la fel, nu stiu daca se va mai face, o varianta pe care o vb si eu cu directoarea era tot asta sa faca poze ele, doamnele cu un aparat si sa ne dea si noua CD-ul. Mosul s-ar putea sa vina la copii in schimb, cu serbare sau fara.
Fetelor, noi sapt asta am luat revista mami cu un CD de colinde, vi-l recomand, este tare frumos. Eu nu mai prididesc sa il ascult. Asta iubesc cel mai mult la sarbatorile de craciun: colindele si colindatorii. Ca studenta am fost la colindat la profesori de doua ori, a fost super, eram lider de turma, faceam repetitii in sala de curs cu colegii, cor nu alta. Apoi ca ...cadru didactic indrumator de an am mai fost de doua ori, dar din pacate s-a stricat traditia, era tare frumos. Ultima oara colinda s-a oprit la mine acasa, adica i-am adus maica-mii vreo 20 de studenti in casa care au stat vreo 2-3 ore la mancat, baut, discutat, dar erau niste copii de bun simt, chiar mi-au ramas dragi, ma intalnesc si acum cu ei pe strada si ma saluta si vb.
Ei, Yoanna, ce zici, iti fac concurenta la cearceaf.
Lexi, felicitari ptr finici. Este f trumos sa fii nas de cununie, dar eu va doresc sa va traiasca fini si sa va faca si finici multi, ca este si mai frumos sa botezi. La anul voi boteza si eu iarasi. Pana acum am doua randuri de fini, si o finica, eu preimt ca voi boteza tot finica (sper sa nu afle finicul ca ma taie, el vrea baiat, dar este topit dupa fi-mea, deci sigur va fi fericit si cu o fetita, asa ca o sa ii treaca lui dragul de baiat daca va afla ca va fi fata).
Gety, cu ce faceti voi aerosoli. Noua ne-a dat sa ii facem cu dexametazona, dar doar o data la 2 zile, cel mult o saptamana. In rest ii fac cu ser, cu apa cu sare sau ceai de tei.
Roxana, te inteleg cu trezirile nocturne, noi avem niste dintisoi de jelit in miezul noptii care se incapataneaza sa iasa. Noaptea trecute am stat cu fi-mea numai in brate si pe picioare. De dim la 6 mi-a dat trezirea definitiv.
Beatrix, frumoasa serbare, sa va traiasca piciul talentat.

Fetelor, fug la nani ca imi pica ochii in tastatura, nu mai vad ce scriu. In plus nu vreau sa depasesc recordul Yoannei, o las pe ea lider de cerceaf ca are talent nu ca mine.
Pupici si noapte buna tuturor.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa, si apopos de pitici incapatanati: eu nu reusesc sa razbat cu Rares. Daca el spune ca este alba, alba ramane oricat ma pun eu in unghii. L-am pus azi sa duca o foarfeca cu care tot taiase (tocase) la niste reviste si el nu si nu ca o pune in pat sa doarma cu ea. Eu am continuat sa ii impun sa faca ca mine, el intindea coarda ca nu in dulap pe pat mai departe de el, ca pe perna, ca pe marginea patului, ca pe pat si noptiera, ca pe noptiere, pana la urma am luat-o fortat si am pus-o in dulap, in secunda urmatoare a iesit scandal, am luat-o de tot, s- a pus pe urlat si drept urmare o jumatate de ora a urlat pana am cedat si am convenit sa o puna pe raftul de jucarii mai sus sa nu ajunga Miruna la ea. Dupa ce s-a culcat si m-am dus in camera sa il inveles unde credeti ca era foarfeca: la el in mana. Nu stiu cand a luat-o ca l-am urmarit continuu sa nu se dea jos din pat, dar cum lui ii ia ora sa adoarma probabil ca la un moment dat am zabovit cu fata mai mult in camera ei si nu l-am auzit cand s-a urcat pe scaun si a luat-o.
Acum chiar ca am plecat la nani.
Va pup.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata, haideti la !

Acasa, acasa, dar macar cu o cafea sa va servesc, nu?

Tanima, raspund pe scurt pana se trezeste Maria: aseara i-am facut de 2 ori aerosoli, o data la pranz si o data seara. Ii pun asa: 1 fiola de dexa, 1 de Acc, 3 fiole de ser, 4 ml. bicarbonat de Na (parca asa scrie pe sticluta). Reteta este de la dr. de pe sectia de prematuri de la noi din maternitate. De cate ori pe zi? Nu stiu sigur, aflu azi, dupa ce sun.
Eu cu Maria sunt multumita, azi noapte n-a mai tusit deloc.

Eu in balcon nu usuc rufele. Mai ales ca este inchis. L-am batut pe tata la cap pana mi-a sudat 2 suporturi si am pus sarmele afara. Le mai aduc in casa pe calorifere iarna cand sunt aproape uscate.

Mamici sa stiti ca eu am auzit ca nu iese de prima oara rezultatul la exudat faringian. Eu am facut o data cand eram clar cu probleme si a iesit negativ. Apoi am aflat ca nu iese din "prima".

Eu cu Maria am scapat cu obiectele ascutite: cu cutitul m-a vazut ca m-am taiat ziele trecute si mi-a curs sange si nu vrea sa puna mana, daca vreau sa o intep un pic cu o forfecuta sau un ac sa vada ca o doare daca pune mana pe ele, iar nu vrea... Eu ma ofer, dar nu vrea ea...

Crisnemes, voi cum sunteti?

Daca mai am timp, revin. Azi incerc sa mergem la tataia sa mai luam un borcan cu miere, ca l-am terminat pe ultimul. Si ne trebuie ca ii fac un ceai si cu cu cimbrisor si coaja de ceapa si e nevoie de miere ...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Cu branula la copii mici e dificil, dar conteaza si mana care o pune. Maria a avut-o pusa aproape de incheietura dinspre palma, fixata cu leucoplast, apoi fasa peste ea de de jur imprejur, ca sa nu se miste deloc. A rezistat 5 zile. Zic ca a fost greu, ca ultima oara a trebuit sa-i schimbe locul, ca sangera. Iar sora-mea mi-a zis atunci ca e ultima oara cand ii pune branula. Este, totusi, un ac intr-o vena.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Lexi, sa fie intr-un ceas bun! Ai vazut ca pana la urma se umple casa, intr-un fel sau altul ?

Monique_new?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Nimeni pe aici?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Am si eu ceva poze, incepand cu asta. Primele sunt de la procesiunea Sf. Martin de la inceputul lunii.
Tanima, imi pare rau ca ai atatea pe cap, sper din suflet sa te mai eliberezi macar putin.
Gety, asa e, se umple casa incet-incet. Ma bucur ca nu a mai tusit Maria.
Trischa, ti-am dat PM.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

N-a mai tusit azi noapte, dar a tusit cand s-a trezit. Eu zic ca e mai bine si ca suntem pe drumul cel bun.

Decolam... ne asteapta buni...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata!

Gety multumim pentru cafea! Ce bine e cand iti ofera cineva o cafea asa de dimineata!

Trischa multa sanatate!

Adriana bafta la examene si spor la invatat! Multa sanatate lui Dudu!

Tanima multa rabdare si nervi de otel! Sa-ti traiasca bucuriile! Sa-ti traiasca si finii si finutele!

Eu am intrat sa va spun ultima perla de-a fii'mii aseara:
Bunica: "Tu esti o printesa!"
Ioana: "Eu nu sunt printesa, printesele au cameriste!"
Bunica: "Dar eu ce sunt?"
Ioana: "Tu esti bunica, si gata!"

Si ma opresc pe-aici ... ca deh ... sunt in timpul serviciului

toate fetele si bucuriile din dotare

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput