Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ancuta, super dulce fetita ta!
Fetele, a fost cineva cu copilul la teatrul de papusi? Eram interesata de reactia micutilor, le-a placut, li s-a parut interesant sau s-au plictisit?
Am vazut pe net ca pe 27 decembrie va fi spectacol "Capra cu trei iezi" la Tandarica si as vrea s-o duc si pe Maria. Sper sa nu se sperie, sa-i placa...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va doresc tuturor weekend placut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Lexi, Daria a vazut Alba ca Zapada la Tandarica si Cenusareasa la Ion Creanga. I-au placut foarte mult la amandoua. Te sfatuiesc sa te duci cu ea la Capra cu trei iezi, cred ca-i va placea. In plus, Dariei i-a placut foarte mult sa dea flori Zanei la sfarsitul spectacolului (ii spusesem sa ii dea cenusaresei, dar ea s-a dus la Zana, ca era imbracata mai stralucitor). Imi pare rau ca nu vom fi si noi in Bucuresti pe 27, ca asa iti spuneam sa ne vedem acolo, ca luam si eu bilete.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, se fac aerosoli de 1,2 ori pe zi, cam 5 zile.
Eu am luat si niste Humex.

Ancuta, . Mai sunt si luni si marti acasa.

Lexi, Mariei mele i-a placut asa de mult fetita ta incat, dupa ce am fi mers la buni si tataia, veneam si pe la voi. Ce zici, ne asteptati?

Roxana01, la Maria la gradi a fost "Punguta cu 2 bani". Mariei i-a placut tare mult, ne-a si cucurigit vreo 2 zile la rand. In schimb, i-a citit taica-su "Capra cu 3 iezi" si la sfarsit, foarte trista a zis: "gata"! si a inchis cartea. Cred ca a pus la suflet cum a papat lupul cei 2 iezi mai mari.

Si noi vrem sa o ducem. Asteptam sa fie o piesa usurica, ca pentru varsta ei.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna seara!

Si eu pe-aici ... putin, intr-o pauza publicitara a serialului meu de vineri seara

Vroiam doar sa-i spun lui Lexi ca si noi am dus-o pe Ioana la Tandarica, la "Motanul incaltat" in primavara. Desi este povestea pe care o stia cel mai bine nu a fost prea incantata. Apoi am incercat si cu "Punguta cu doi bani". La aceasta a stat cel putin pana la sfarsit (cu plimbarile de rigoare prin sala. Este foarte adevarat ca Ioana nu s-a uitat nici la televizor, nici la calculator, pana la momentul respectiv. Nici acum nu este prea "apropiata" de televizor. Se mai intampla sa mai prinda cateva secvente, dar nu prea multe.
Oricum cred ca trebuie sa incerci si sunt sigura ca Mariei i-ar placea, asa cum cred ca si Ioana s-ar manifesta altfel acum, ca doar am mai crescut!

Si cam atat ca s-a terminat publicitatea

Va pup pe toate!

Noapte buna!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Trischa, si pe mine m-au supus data trecuta unui adevarat interogatoriu in privintza simptomelor, cred ca vor sa elimine eventualitatea contaminarii cu gripa porcina. Sanatate itzi doresc!

Gety, ce inseamna Acc? Azi mi-a adus maica-mea ridichi negre, deja am pus 2 la macerat, sa vad ce iese. O matusa ne-a spus sa gaurim ridichea "preparata" la fund cu un ac steril, si s-o asezam deasupra unui pahar, de seara pana diminetza cica se scurge tot lichidul din ea. Daca nu iese nimic asa, repet cu metoda voastra.
Nici ai mei n-au ma tusit azi-noapte, decat ziua.

Tanima, voi incalzitzi camera copiilor? Mie mi-a zis doctorul sa opresc caldura si sa n-am mai mult de 15-16 grade in camera.
Prin urmare las geamul crepat toata ziua (ai mei nu se joaca in dormitorul lor), si seara le pun o sticlutza cu apa calda sub patura, sunt incantazi sa se "incalzeasca" astfel. Sanatate multa si voua!

Yoanna, te inteleg perfect! Si eu cad uneori intr-o mica depresie, si ma simt neintzeleasa , neapreciata si la fel de utila ca umerasul care-mi tzine geaca sa zic asa. Am noroc cu Fabi care ma mai lauda uneori: "mami bluzitza ta e asa frumoasa!", "mami, ai parul asa frumos", "mami, ce tzi-ai pus pe unghii? sunt asa frumoase (oja)" . mi-e foarte greu uneori sa ies din starea asta, cred ca reusesc tot prin copiii mei, care-s mai mereu bine dispusi si pusi pe shotii, ma molipsesc intotdeauna cu verva lor.
Capul sus si s-auzim numai de bine!

Ieri i-a luat sotzul pe copii de la gradi, si Cruella i-a povestit intr-o rasuflare cat de obraznici au fost gemenashii, cum s-au mushcat intre ei, cum i-au batut pe ceilaltzi copii (oare pe totzi 20 deodata? ), si cum a incasat ea insashi o palma de la Fabi direct in moaca, scuzatzi, fatza .
Sotzul a reactzionat, cum ma ashteptam delatfel, cred ca i-a certat pe copii de fatza cu ea, fara insa sa ceara detalii, cum ,de ce, care-au fost imprejurarile, motivel delictului ca sa zic asa.

Eu cred c-as fi intrebat-o doar: "Serios? si chiar in ordinea asta au actzionat? Adica tras doua mushcaturi, sufulcat manecile, batut copii, si daca tot e baba prin zona hai sa-i aplicam si ei una in freza?"

Gemenshii au recunoscut faza cu muscatul intr ei, insa nu faza cu copilasii si educatoarea, luni voi merge iar sa pun intrebari suplimentare, sa-mi explice exact ce s-a intamplat de-au devenit atat de agresivi micutzii delicventzi? Sunt curioasa...

Mentzionez ca si Fabi mi-a zis de mai multe ori ca a fost lovit ba cu o lopata in nas, ba impins de cutarica, ba smulse jucarii din mana de cutare, e foarte posibil sa fi incercat sa se apere cumva si Duamna sa fii surpins doar ce-a vrut ea sa surprinda ...

Se pare ca voi nu intampinatzi astfel de probleme, eu simt ca am un mare ghinion cu gradi asta, chiar nu stiu ce sa fac, e prea tensionata atmosfera intre mine si educatoare.

Inchei aici, va doresc o seara placuta si linistita, mai ales pt mamicile care nu reusesc sa doarma destul!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti la , mamici, desi e cam tarzior si cred ca ati baut cafeaua pana acum.

AdinaF, se cheama Acetilcisteina. Fiola este de 3 ml. Vad ca scrie pe ea ca se administreaza intravenos, dar facem si aerosoli cu ea.
15-16 grade in camera? La mine mama, cum intra pe usa intreaba :"Nu-i cam frig in casa?" Eu n-o sa pot lasa niciodata asa o temperatura. Incerc sa o scad cate un pic, sa nu se simta.

Acum a mai tusit Maria un pic azi noapte si ziua mai deloc. Eu am sa termin cu astea 5 zile de aerosoli si dupa aia raman cu naturistele.
La Maria si luni si marti e inchisa gradi, de pe 14 sunt in vacanta + fara plata, asa ca n-o sa mai aiba decat 2 saptamani fara 2 zile de gradi. Am inteles ca o sa vina un Mos Craciun de la Teatru pe la ei.

Week-end placut!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Adina, 16-17 grade? Pai copii poate i-as obisnui, desi dorm numai dezveliti amandoi, mai ales Rares, nu este chip sa il invelesti, dar eu?!!!!! Cred ca nu as inchide ochii toata noaptea. As fi paralizata de frig. Eu fac cam 22-23 de grade si si asa mie imi este frig, am mereu mainile si picioarele reci.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti la mamici. Eu o las aici pe masa, ca merg sa fac niste piftele cu sos. Garnitura piure.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Am intrat sa va salut si dispar.
Diana e si ea racita...
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput