Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

si sa vedeti si pozici cu noi la cei 2 anisori:

http://news.webshots.com/photo/2122809920104078634xfInni

la intalneala nu venim ca mergem la sat si ramanem cred acolo!

si acum sa va zic buba: caut gradi cu program pana la 18 ... stat/privata in zona Modern. Cea care am gasit-o are program pana la 17.... si eu termin programul al 17 asa ca nu-mi ajunge timpul sa-mi iau Tustele.
Azi am fost la alta tot in Ghiroda dar pretul e 250 euro/copil... 500 euro nu scot pe luna pt. asta.
Stiu ca s-a mai deschis una in Traian...daca aveti idee sa-mi ziceti... si de Children Castle aveti pareri? Altele mai apropiate eu n-am gasit...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Sa-ti traiasca tustele! Sunt superbe si dulci foc! M-am indragostit de ele.
De gradi nu stiu nimic. Daca aflu ceva iti spun.

Pupici

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Pussi, m-am delectat! Sunt extraordinare fetele voastre! La multi ani, sa va traiasca si sa va bucure! Si vad ca au si mare talent la desen...
Cu gradi nu te pot ajuta ca nu stiu....dar daca aflu ceva te anunt...

Am fost azi sa duc darurile! Miha, sa traiesti bine! Le-ai asigurat copilasilor desertul pt 2-3 zile, se vor bucura!
Am lasat si plusurile, nu vom mai cumpara altele....

Se pare ca miercuri se vor face celelalte cumparaturile; va anunt ce s-a luat si cum ne-am incadrat in bani...

La mine continua sa ""curga"" cu plasute cu haine/pampersi/jucarii/incaltaminte pt mamica aceea de la cort, trebuie sa vad cum pot face sa le trimit acolo ca am vreo 6 plase mari...

Irina, daca vrei sa contribui cu ceva, ne putem intalni.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

si sa vedeti si pozici cu noi la cei 2 anisori:

http://news.webshots.com/photo/2122809920104078634xfInni

la intalneala nu venim ca mergem la sat si ramanem cred acolo!

si acum sa va zic buba: caut gradi cu program pana la 18 ... stat/privata in zona Modern. Cea care am gasit-o are program pana la 17.... si eu termin programul al 17 asa ca nu-mi ajunge timpul sa-mi iau Tustele.
Azi am fost la alta tot in Ghiroda dar pretul e 250 euro/copil... 500 euro nu scot pe luna pt. asta.
Stiu ca s-a mai deschis una in Traian...daca aveti idee sa-mi ziceti... si de Children Castle aveti pareri? Altele mai apropiate eu n-am gasit...

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Eu am copilarit in zona aia si stiu ca era o gradi de stat pe str. Renasterii. Acolo ai incercat?

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

AAAA, Ade....n-am cuvinte pt asa oameni dar nu ai ce face...
Nici la Iulia nu a fost nasa ei cand a implinit 1 an ca a plecat in concediu, asa s-a nimerit; i-a taiat motul o prietena pe care am numit-o in momentul ala moasa ei.Mi-as fi dorit si eu sa fie nasa cand a facut un anisor ca e parinte spiritual si pt ca e primul anisor din viata bebelusului( pt noi,parintii, e o zi mare ) dar asa a fost sa fie.... Deci, stai linistita! Dar e dezamagire mare in ceea ce priveste comportamentul ca nasa, te inteleg ...si e urat ce fac ei.....sa fiti sanatosi cu totii!
Intotdeauna m-am gandit ca ai o responsabilitate daca te pui nasa si mi s-a aprut foarte frumos acest "titlu"! Eu nu am fost nasa pana acum dar as vrea!
te pup si nu te necaji ca asa sunt oamenii uneori!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

ade, ce semnatura frumoasa ai.... parca seamana cu e mea...

pussi, gradi cu program prelungit de stat e si cea de langa fabrica de ciorapi. iasmi e inscrisa la cresa acolo.

noi azi am inceput sa luam cadouri pt sarbatori!!! la Iasmi i-am luat un calut balansoar roz care necheza, un bebe cu suzeta care plange cand nu are suzeta si apoi sforaie si ragaie... , un microfon la care sa cante si am vrut si bucataria smoby care e la oferta la selgros dar care nu am mai gasit-o....:( in rest la nepotica un castel urias cu multe accesorii si la copilasii prietenelor diverse jucarii.....ce placut e sa cumperi jucarii!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

tot noi suntem mai importanti pentru copii nostri ....eu una nici nu i-am intrebat pe nasi ce nume sa pun la copil ci pur si simplu a fost alegerea noastra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ciao fetele.
Nici nu stiu cu ce sa incep..... am citit atatea pagini si am o gramada de ganduri in minte.
La multi ani Andreelor si Andreiilor !
Fetele.........jos palaria pentru ceea ce ati facut pentru copilasii aceaia necajiti....aveti suflete de aur !
Imi pare rau ca nu am apucat sa va ajut si eu cu bani.
Lucia, am si eu hainute pentru mamica de la cort.Acum... nu stiu ce sa zic.... daca zici ca s-au strans multe lucruri......daca crezi ca ar mai avea nevoie...i le-as da, sau.... daca mai stiti pe cineva care are nevoie....
Miha, am citit mailul care l-ai trimis pe mailul comun. Am plans intr-una. E ingrozitor ......fara cuvinte.....imi imaginez ce e in sufletul acestei mamici. Daca tot am ratat ajutorul pentru copii de la leaganul de copii, am sa increrc sa il ajut pe acest baietel.M-a impresionat foarte tare povestea lui.
Ade, in legatura cu nasii....nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni......ce sa faci.... asta e situatia.... sa fie buburuza ta sanatoasa, asta conteaza.
Lucia, sper sa reusim sa venim si noi la intalnire :) Mai ales ca e aproape de noi.Mai trimite-mi poze cu Iulia.... nici nu mai stiu cum arata de cand nu am mai vazut-o :)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mersi de laude!

BB dar eu stiu ca la stat programul e maxim pana la 17! Tu ce sti? Iasmi ce face?
ade n-am incercat pe Renasterii ca e stat si au program pana la 17 din cate stiu eu!

LA MULTI ANI ROMANIA!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

pussi, aici au si program saptamanal, nu cred ca e cineva care sa isi lase copilul o sapt intreaga dar stiu ca e il poti lasa. prietena mea isi ia copilul in fiecare seara pe la 18.30-19.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

pussi, aici au si program saptamanal, nu cred ca e cineva care sa isi lase copilul o sapt intreaga dar stiu ca e il poti lasa. prietena mea isi ia copilul in fiecare seara pe la 18.30-19.

_

si unde e asta exact?

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput