Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 8
_irina_ spune:

La multi ani Andrei si Andreea!
Lucia imi pare rau ca anul asta am ratat startul la cadouri dar poate remediez cumva situatia...
mihaser spune:
Lucia DD face minuni ptr copilasi! Eram convinsa ca o sa reusim sa strangem cate ceva si cu siguranta vom reusi la fel de bine si in viitor.
Ma bucur nespus ca ne-am unit o mana de mamici cat suntem aici si am reusit sa facem ceva pentru acei copilasi amarati!
O sa trimit un link pe contul comun cu un caz umanitar din TM ptr cine vrea sa ajute. Eu l-am primit azi pe mail.
Va pup pe toate si va multumesc pentru tot ce faceti! 
mmns spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de Sf. Andrei!!!
Lucia,ma bucur foarte mult ca s-a strans o suma frumusica pentru copilasi, care ne ajuta sa le cumparam macar o parte din ce au nevoie.
ade24 spune:
Fetelor am tot evitat sa va povestesc ce mi s-a intamplat in speranta ca ma insel si lucrurile se vor remedia. Se pare ca voi ramane fara nasii de botez ai fetitei mele, nu ca mi-as dori eu asa ceva.
Imediat dupa botez i-am ajutat cu o suma de bani (considerabila) si de atunci ne-au mai cautat de 2 ori, dupa care nu am mai auzit de ei.
Am incercat sa-i sunam dar nu ne raspund la telefon, le-am trimis mailuri si mi-au raspuns destul de sec ca sunt ocupati si o sa ne caute ei.
Pentru mine incepe sa se contureze adevarul si anume ca nu ii vom mai vedea nici pe ei si nici banii. Sunt tare dezamagita mai ales ca am vorbit cu un preot si nici nu pot sa ii schimb ca nasi. Mi-a spus ca taina botezului e sfanta si nu poate fi savarsita de 2 ori sau nu poate fi preluata de altcineva. Va fi pacatul lor, unul foarte mare, ca nu se mai intereseaza de fetita dar nu avem ce face. Noi ca parinti va trebui sa preluam si indatoririle lor.
Prietena mea cea mai buna este moasa fetitei si am vorbit cu ea sa ii rupa turta la 1 an. Preotul mi-a zis ca nu este nicio problema deoarece chestia cu taiatul motului si ruptul turtei nu este un obicei crestin asa ca poate sa il faca oricine.
Cam asta este povestea mea....fac tot posibilul sa nu gandesc nimic rau despre ei, sa nu ii vorbesc de rau...asa m-a sfatuit preotul.
Mami fericita de
Ania-Olivia
, 23.12.2008
liliana_m spune:
ade24 nu cred ca tre sa fi asa necajita ...bine in privinta banilor da ai dreptate ai de ce sa te necajesti...fetita sa fie sanatoasa ca in rest lucrurile se rezolva..eu una nici nu imi mai cunosc nasa de botez si nu m-a mai vazut de zeci de ani deci...piticul meu are nasii la buc si galati si m-am intrebat si eu ce voi face la mot dar vedem pana atunci ...om trai si om vedea ..si daca zici nu e un obicei crestin ci numai inventat asa dar frumos ii vei face ziua cum stiti voi mai bine ca pana la urma sarbatoriti primul anisor de viata. Sa va traisca si sa va aduca numai bucurii
mamica lui David Andrei 
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_nagy La multi ani ptr ANA NICOLETA si SABINA ELENA de pussi DN: 19.11.2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina mami lui Alexandru si Beatrice ![]() |
multumim frumos! o sa va pun si poze de la chef!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui mihaser Salutare! Tustelor si lui Vladut ca spre nesimtirea mea am trecut pe aci fara sa zic si eu o urare!Asa imi place de el...ma pune sa ii cant colinde in fiecare seara si a invatat multe chestii...cum zice el! Eli a primit costum de Craciunita si o pijama cu Mosu`...tot cu ho ho ho...ne pregatim de calendare! Sunt haotica stiu! Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
si voi primiti tort! m-ati surprins placut!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
si sa vedeti si pozici cu noi la cei 2 anisori:
http://news.webshots.com/photo/2122809920104078634xfInni
la intalneala nu venim ca mergem la sat si ramanem cred acolo!
si acum sa va zic buba: caut gradi cu program pana la 18 ... stat/privata in zona Modern. Cea care am gasit-o are program pana la 17.... si eu termin programul al 17 asa ca nu-mi ajunge timpul sa-mi iau Tustele.
Azi am fost la alta tot in Ghiroda dar pretul e 250 euro/copil... 500 euro nu scot pe luna pt. asta.
Stiu ca s-a mai deschis una in Traian...daca aveti idee sa-mi ziceti... si de Children Castle aveti pareri? Altele mai apropiate eu n-am gasit...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ade24 spune:
| citat din mesajul lui liliana_m ade24 nu cred ca tre sa fi asa necajita ...bine in privinta banilor da ai dreptate ai de ce sa te necajesti...fetita sa fie sanatoasa ca in rest lucrurile se rezolva..eu una nici nu imi mai cunosc nasa de botez si nu m-a mai vazut de zeci de ani deci...piticul meu are nasii la buc si galati si m-am intrebat si eu ce voi face la mot dar vedem pana atunci ...om trai si om vedea ..si daca zici nu e un obicei crestin ci numai inventat asa dar frumos ii vei face ziua cum stiti voi mai bine ca pana la urma sarbatoriti primul anisor de viata. Sa va traisca si sa va aduca numai bucurii mamica lui David Andrei ![]() |
Multumesc mult!
Asa este, important este sa fie buburuza sanatoasa. Asta este tot ce imi doresc, sa creasca mare, sa fie cuminte, sanatoasa, sa aiba noroc. De asta ma ingrijesc eu si fara nasi.
Pup
Mami fericita de
Ania-Olivia
, 23.12.2008

si Beatrice 
Tustelor si lui Vladut ca spre nesimtirea mea am trecut pe aci fara sa zic si eu o urare!