Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetele, eu am primit scutec de baie din ala refolosibil, am inteles ca la Iana se gasesc, este extraordinar de fain, material excelent, are 3 straturi de materiale diferite.....persoana de la care l-am primit l-a luat de la Iana din Arad dar sigur sunt si in Timi...si merita daca mergeti des la inot...
chiar cand mai mergeti? ca vrem si noi... avem invitatii la Arena....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Neata, fetele!
Lansez o invitatie pt mamici, burtici, bebelusi: ce ziceti sa ne vedem miercuri la Centrul Cultural Francez la sala de copii de acolo? Sa nu va imaginati o sala gen cea de la Noni dar e tare simpatica si asta; puteti vedea cateva poze pe www.ccftimisoara.ro (la sectiunea Mediateca/Prezentare);mai multe poze o sa primesc luni si va arat.... ne nu costa nimic acum, fiindca suntem invitate speciale cu copilasii prima data (si primim si cafeluta cu biscuiti:)); daca vrem si pe viitoar costa 3 ron/zi, e ieftin.
Eu as propune sa ne vedem miercuri pe la 16. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna dimineata,

Giova merci, saptamana viitoare ma duc sa le fac o vizita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Neata, fetele!
Lansez o invitatie pt mamici, burtici, bebelusi: ce ziceti sa ne vedem miercuri la Centrul Cultural Francez la sala de copii de acolo? Sa nu va imaginati o sala gen cea de la Noni dar e tare simpatica si asta; puteti vedea cateva poze pe www.ccftimisoara.ro (la sectiunea Mediateca/Prezentare);mai multe poze o sa primesc luni si va arat.... ne nu costa nimic acum, fiindca suntem invitate speciale cu copilasii prima data (si primim si cafeluta cu biscuiti:)); daca vrem si pe viitoar costa 3 ron/zi, e ieftin.
Eu as propune sa ne vedem miercuri pe la 16. Ce ziceti?

Eu sunt pentru!!!!!!! numai sa fim sanatosi pana atunci! abia astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

si eu as dori sa dau cu subsemnatul , eu si micul Andrei,chiar daca avem numai 3 lunite cred ca nu0i o problema :)) numai sa nu il apuce foamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele ati auzit de prima salina din Timisoara?
Sotul se tot intreaba daca e bine sa-l ducem pe Cri...eu stiu de la cristina ca nu-i ok...dupa patania de la Praid.

Lucia bine ca m-ai SMS-uit ca uitasem...asa m-am enervat cu etichetele alea...M-as fi intors din drum.

Am luat o jumate de pepene galben catalupe din Realul din sagului si a fost bun...l-au linsat astia! E tot ca papaya.
Soiul piel de sapo din brazilia nu-i ok...sa nu luati!

Am luat si cd-ul de la Mami...e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

imi dati si mie va rog un click
http://www.e-album.ro/membru.php?id=7479

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Fetele ati auzit de prima salina din Timisoara?
Sotul se tot intreaba daca e bine sa-l ducem pe Cri...eu stiu de la cristina ca nu-i ok...dupa patania de la Praid.

Am auzit dar eu nu sunt incantata dupa patania cu Praid=ul.
Poate Cri reactioneaza altfel... tu stii ce e mai bine ptr el!
Cunosc o tipa care tot avea pb cu copilul si cica dupa cateva sedinte asa linistit a dormit si au dormit si ei toata noaptea dupa spusele ei.
Deci unora chiar le face bine. Nu stiu ce sa zic...

Nu vii la intalnire? ce zici?

Mergi la inceput

Lucia, am tras o tura pe site-ul ccf si mamaaaaaaa imi vine rau daca Alex se pune sa cotrobaie peste tot la cate carti sunt acolo... sper sa nu ne dea aia afara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliana_m

si eu as dori sa dau cu subsemnatul , eu si micul Andrei,chiar daca avem numai 3 lunite cred ca nu0i o problema :)) numai sa nu il apuce foamea

Pai si daca il apuca foamea ii dai sa pape si gata! si noi am facut la fel cand erau mici piticotzii nostri.
Pupici si acusi va faceti si voi mari!

Mergi la inceput