Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy multumim pt informatia cu revista am cumparat mai devreme e tare frumos cd-ul.
Noi am fost sa comandam tortulet pt aniversarea lui Andrei sper sa iasa frumos, am comandat un catel e inebunit Andrei dupa caini.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele cu indemnizatia e nasol...Eu ma vad norocoasa ca mai am de primit decat pana in mai...vecina mea are mari pb cu primirea banilor...ptr 10 mil cat are pe luna trebuie sa mearga in fiecare luna la nesimtiti astia...nu-i vireaza banii pe card, si-a gasit dosarul la arhiva, etc...O adevarata bataie de joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Fetele cu indemnizatia e nasol...Eu ma vad norocoasa ca mai am de primit decat pana in mai...vecina mea are mari pb cu primirea banilor...ptr 10 mil cat are pe luna trebuie sa mearga in fiecare luna la nesimtiti astia...nu-i vireaza banii pe card, si-a gasit dosarul la arhiva, etc...O adevarata bataie de joc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha ce nasol.Pai si daca merge acolo nu rezolva situatia?????
Eu nu am patit sa nu imi intre banii pana acum dar la inceput am asteptat si eu 4 luni jumate si dupa alocatie 5 luni.
Ah si mai vroiam sa va zic ceva la editura Nemira sunt ceva carti pt copii la 5 ron si 10 ron le gasiti pe siteul lor sunt aceleasi ca la targul de carte de la Bucuresti.Eu am comandat azi cateva carti.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Alex eu am fost la ei sa intreb de CIC si aloc. la inceputul lui noiembrie si mi-au spus ca acum verifica dosarele depuse in sept. Eu am depus la primarie in 25 aug. si probabil in sept. a ajuns la ei.
mai merg odata acolo sapt. viitoare. Probabil m-am mintit pe mine...tare nesimtiti sunt.
Alocatia ai primit-o? eu nimic....

Giova alocatia ii intra sotului pe card, a primit-o dupa vreo 2 luni.
Unde anume ai fost?
...ca-l iau si eu pe fiu-miu si ma duc peste ei...ca dc sun, suna ocupat, iar cand nu suna ocupat, nu raspunde nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Alex face 8 luni la inceput de Dec...
dosarul l-am depus in iulie....daca scriau in fiecare zi cate 1 litera si tot il procesau de tz ori...adica sa fim serioasi...
am acu niste nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha ma inspaimanti...eu trebuie sa primesc ceva mai multi bani decat vecina ta....sper sa nu fie si dosarul meu ratacit pe undeva, din "amabilitatea" doamnelor de acolo.
ea lunar merge la ei? sau doar la inceput?
Alex e pe strada Mercy, sau mai bine...pe colt, intrarea e de pe strada cu mag. Bega.
Sapt. viitoare clar merg acolo...cineva imi zicea sa merg cu o atentie, atunci voi primi banii cu siguranta. dar unde? la cine? greu...greu....

azi am fost la DM si am luat pampersi de apa de la Baby love. sunt la jumatate pretul decat cei de la Huggies, little swimmer.
voi cumpara si pampers de la ei, am mai vazut ceva servetele umede cu ulei, pt. fundulet. le-ati incercat?

, weekend frumos sa aveti si sarbatoritilor!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o mare rugaminte la voi, daca stiiti un medic pediatru foarte bun in Timisoara va rog sa-mi spuneti si mie, eventual si ceva date de contact.
Nepotelul meu de nici 4 anisori e tot racit, de la 1 anisor tot schimba parinti tratamentele si nimic nu da rezultate: la inceput facea laringita, acum mai nou face ceva bronsita (scuze nu stiu exact diagnosticul), ideea e ca ultimul tratament prescris este mai mult pentru astmatici si e destul de agresiv. Cumnata mea e disperata nu mai stie ce sa faca cu el.

Va multumesc mult.
Ofe

29+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Miha ma inspaimanti...eu trebuie sa primesc ceva mai multi bani decat vecina ta....sper sa nu fie si dosarul meu ratacit pe undeva, din "amabilitatea" doamnelor de acolo.
ea lunar merge la ei? sau doar la inceput?
Alex e pe strada Mercy, sau mai bine...pe colt, intrarea e de pe strada cu mag. Bega.
Sapt. viitoare clar merg acolo...cineva imi zicea sa merg cu o atentie, atunci voi primi banii cu siguranta. dar unde? la cine? greu...greu....

azi am fost la DM si am luat pampersi de apa de la Baby love. sunt la jumatate pretul decat cei de la Huggies, little swimmer.
voi cumpara si pampers de la ei, am mai vazut ceva servetele umede cu ulei, pt. fundulet. le-ati incercat?

, weekend frumos sa aveti si sarbatoritilor!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Da Giova am folosit toata gama de servetele de la Babylove si sunt faine...ca si calitate sunt exceptionale si la pret sunt la jumate fata de alte marci. Si noi avem pampers de apa baby love...sunt ok...la fel ca si ceilalti dubli la pret!

Cu dosarul vecina mea a mers si acolo, au mai amanat-o o luna si s-a enervat si le-a facut reclamatie la minister...Abia asa si-a primit banii luna trecuta...Acum iar nu i-a primit si o ia de la capat cu reclamatii, mers acolo...deja ii e scarba iti dai seama!
Cica poti sa faci sesizari la vreo 2 sau 3 institutii...realitatea e ca nu-s bani! Nu cred ca sunt ei chiar asa incompetenti...mai nou...

Asta e!

Mergi la inceput

Eu am depus dosar in iulie (pe 2) acum 1 an si am primit in septembrie banii...Asa se primeau atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Buna fetelor,

Am si eu o mare rugaminte la voi, daca stiiti un medic pediatru foarte bun in Timisoara va rog sa-mi spuneti si mie, eventual si ceva date de contact.
Nepotelul meu de nici 4 anisori e tot racit, de la 1 anisor tot schimba parinti tratamentele si nimic nu da rezultate: la inceput facea laringita, acum mai nou face ceva bronsita (scuze nu stiu exact diagnosticul), ideea e ca ultimul tratament prescris este mai mult pentru astmatici si e destul de agresiv. Cumnata mea e disperata nu mai stie ce sa faca cu el.

Va multumesc mult.
Ofe

29+ Bogdan Christian

Ofe, te salut! Ce mai faci?
sa incerce la:
- dr Malai, e pediatru homeopat
- sau la dr Sabau, are cabinet in Lipovei
- sau la dr Muscoi, nu cred ca are cabinet, este pediatru sau a fost la Bega
- sau la dr Ilie, tot la Bega e pediatru si are cabinet particular
Sanatate!

cauta contactele lor pe google, gasesti imediat....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput