Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 3
Fancy spune:
fetele, sa va luati revista Mami pe decembrie, are CD cu colinde fff frumoase...
Giova, am uitat sa iti spun...eu mai am inca reteta de la Golub, daca te intereseaza, ti-o pot imprumuta sa ii prepare la farmacie crema pe care am folosit-o noi....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Giova spune:
Fancy mersi, spune-mi te rog ce scrie pe reteta.
Dyanara mersi de sfat, am auzit de Smoc, mi-am amintit acum.
eu cu celalat baiat nu am avut nicio p[robl. de genul asta, dar piticul asta ne innebuneste cu sensibilitatea lui la urechi.
mda, poate voi primi si eu banii de CIC si alocatia in decembrie, luna asta nicio sansa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Fancy mersi, spune-mi te rog ce scrie pe reteta. Dyanara mersi de sfat, am auzit de Smoc, mi-am amintit acum. eu cu celalat baiat nu am avut nicio p[robl. de genul asta, dar piticul asta ne innebuneste cu sensibilitatea lui la urechi. mda, poate voi primi si eu banii de CIC si alocatia in decembrie, luna asta nicio sansa. _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
nu inteleg nimic de pe reteta in afara de nistatina......si stiu ca a zis sa o spal cu apa cu bicarbonat dupa fiecare pipi si daca pot cat mai mult cu poponetul gol, iti dai seama ce distractie am avut prin casa...+sa folosesc scutece de bumbac o vreme....bafta sa scapati!
eu alocatia am primit-o dupa 6 luni pt prima data; sper sa primesti mai repede....
dyanira spune:
Giova cu placere daca te mai pot ajuta cu ceva oricand Eu la orl-ist am fost si la dr Zabos dar Smoc e peste mie asa mi s-a parut.
Fancy a aparut deja revista???Sa sun husbandu sa o ia cand vine spre casa![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Giova Buna mamici si burtici! Am si eu 2 problemutze cu zmeurica mea de 5 luni: 1. a 2-a otita la interval de 6 sapt. de la prima. Prima a fost la urechea stanga, acum la cea drepata cu secretie purulenta. Noi ne tratam la dr. malai, prima data am luat Belladonna, acum pulsatilla, am facut si exudat otic si a iesit un streptococ. Luam sumetrolim caci reiese din antibiograma ca e sensibil la el. Am citit cap. trecut, la recomandarea Mihaelei si am vazut ca s-a mai confruntat o mamica cu otita. Picaturile din germania sunt bune si la otite medii purulente? Miha imi ziceai de o ORL-ista buna de la Medlife, de dr. Petcu Bianca e vorba? vad ca numai ea apare la ORL. 2. si noi ne confruntam de luni bune cu o iritatie. Dr. malai zice ca de la pampers, foloseam premium care, am luat si Libero si la fel....ii trece doar cu Sudocrem, cel primit in maternitate, acum s-a terminat si nu stiuu unde sa-l gasesc. Citeam la voi de un preparat din farmacie. sper sa ajung si eu prin centru sa-l cumpar. trebuie reteta? si vorbeati de banii de CIC. eu am depus dosarul in 25 aug. la primarie, si nu am primit nimic. la inceputul lui nov. am mers la directie pe str. mercy si mi-au zis ca acum se ocupa de dosarele pe sept. si probabil voi primii banii in nov. sau decembrie. Sper sa nu va suparati ca mai intru pe la voi, sper sa am si timp sa va citesc. o zi buna sa aveti ._ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
La pb nr 1. noi am avut 2 otite intr=un interval de 3 sapt!!! prima am tratat=o cu antibiotic timp de 8 zile si la control inca era rosu iar cea de=a 2-a cu OTOVOWEN produs homeopat german (se gaseste numai in Germania) si a fost asa la a 2a : vineri dimineata la control la orl (dr Bianca Petcu) la Medlife si diagnostic otita urechea stanga iar luni la control nu mai avea absolut nimic si fusese mai rau decat la urechea dreapta.
2. Am avut si noi pb dar intr=un final cred ca a fost totusi de la sucul de portocale... oricum am schimbat si pampers si am luat Bella si am tratat=o cu crema de la Farmado si nu trebuie reteta dar a avut mare succes la noi.
Sanatate multa la zmeurica!!! pupici sa treaca repede!
Fancy spune:
| citat din mesajul lui dyanira Giova cu placere daca te mai pot ajuta cu ceva oricand Eu la orl-ist am fost si la dr Zabos dar Smoc e peste mie asa mi s-a parut. Fancy a aparut deja revista???Sa sun husbandu sa o ia cand vine spre casa Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
da,a aparut, eu am luat azi revista....
mihaser spune:
Salutare!
Mai traiesc...Am un abonament de incheiat la sport ca duminica pleaca sotul si bag aerobic intensiv ![]()
Aseara am fost cu amandoi in mall...nu mai merg ever ca m-au innebunit!
Despre cantecele am o sugestie: mysong ro...Eu ii cumpar CD de acolo!
Despre iritatia la fund noi folosim weleda crema si scutece babylove...DM sa traiasca!
Tustelor si lui Vladut ca spre nesimtirea mea am trecut pe aci fara sa zic si eu o urare!
Gio bine ai venit pe la noi! Sper sa rezolvati pb si daca ai nevoie de ceva sa-mi spui!
Lucia trebuie sa vb si cu tine...as lua sambata prajituri si o sa ti le aduc. O sa dau si ceva bani ca vreau neaparat vreau sa luam jucarele. L-am mobilizat si pe husband sa intrebe pe la serv daca nu au ceva de dat...cica ar da si firma fifty-fifty...sau asa era pe non-criza!
Pediatru bun as indrazni sa-l recomand pe dr Sabau. Pe mine nu m-a dezamagit!
Cristina ati ajuns cu analizele?...Noi inca nu.
Cri e fulg de nea la serbare! Din pacate nu se mai tine cu parintii, dar ne da DVD cu filmarea.
Asa imi place de el...ma pune sa ii cant colinde in fiecare seara si a invatat multe chestii...cum zice el!![]()
Eli a primit costum de Craciunita si o pijama cu Mosu`...tot cu ho ho ho...ne pregatim de calendare! ![]()
Sunt haotica stiu! Va pup!
Fancy spune:
Miha, nu esti haotica, esti doar tu! si esti draguta!
O sa intru si eu pe mysong, nu stiam de el, mersi de pont...
cu praji pt copii...daca vrei ne putem auzi sambata ca poate iesim pe undeva prin oras sa nu bati drumul pana in sagului....vedem noi cum facem...sambata vin si socrii la noi si depindem si de ei...
azi astept 2 prietene sa imi aduca banuti, sper sa strangem suficienti pt jucarii ca am inteles ca de asta au mare-mare nevoie....
nu ne-ai mai trimis poza cu camera copiilor....
pusi
cristina_nagy spune:
Miha, nici noi nu am ajuns cu rezultatele ca abia azi primim ultimele rezultate. Deci poate maine!
Zici ca bagi mare cu aerobicul? eu am sarit aseara ca nu am avut cu cine lasa piticii dar sper sa ajung deseara.
Pupici
ade24 spune:
Miha esti draguta, nu iti fa probleme.

Fancy eu am strans pana acum 150 lei si jucarii. Am pregatit un pachet si pentru mamica care a nascut de curand.
Sambata trebuie sa mai primesc niste jucarii si sper si bani si dupa aceea te sun si vin la tine sa le/ii aduc. O sa vin cu sotul (el e sofer) si cu buburuza, daca ne primesti![]()

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008