Despre manipularea TV
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
bnica...doar nu crezi ca o intereseaza pe marilena de bitele luate pe cocoasa de unii cind ea are sanatatea subrezita de la niste carti citite. Hai sa fim seriosi.
croco21 spune:
Draga Marinela, nu te tine nimeni cu forta la bugetari. Cu atatea scoli inalte poti foarte bine sa te angajezi la privati, n-ar trebui sa fie nici o problema.
musetto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marilena12 Tie nu stiu cat bine ti-a facut PSD-ul insa mie nu mi-a facut nici un rau. |
In sfarsit incep sa inteleg si eu de ce a ajuns Geaoana in turul 2.
Guestus spune:
citat din mesajul lui croco21 Draga Marinela, nu te tine nimeni cu forta la bugetari. Cu atatea scoli inalte poti foarte bine sa te angajezi la privati, n-ar trebui sa fie nici o problema. |
sigur ca da...ca la privati e viata dulce de la stat.
Alina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Marilena12
Nu te supara, din voturile romanilor se vede clar ca nu sunt singura care desi l-am votat pe Basescu in 2004 am ajuns ca prin comparatie cu el sa apreciez ce am aruncat o data. Si ca sa poti intelege, trebuie sa traiesti aici, sa-ti fie calcate in picioare cele mai elementare drepturi, sa te numesti bugetar de elita si sa ajungi ca niste politicieni de mana a 15-a care isi datoreaza scaunele si confortul- voturilor primite de Basescu (inclusiv votul tau), sa-si bata efectiv joc de tine si de cei 20 de ani de scoli inalte care ti-au mancat sanatatea. Cand vei ajunge sa fii tratata ca un nimic si sa pretinzi iesind efectiv in strada ca drepturile tale obtinute prin lege si multi ani de munca sa nu-ti fie brusc taiate fara nici o explicatie legala, iti spun eu ca iti va veni sa vomiti din alte motive, mai plauzibile! Insa repet, pentru asta trebuie sa traiesti in Romania. Poate dezvolti mai mult cam ce averi crezi tu ca detine Iliescu spre exemplu, pentru ca ceilalti pe care i-ai amintit, luati impreuna, nu ii intrec pe Basescu, Berceanu, Videanu, Blaga, Udrea/Cocos & Co. Tie nu stiu cat bine ti-a facut PSD-ul insa mie nu mi-a facut nici un rau. Marilena Blogul meu |
Marilena,scrii de parca ai trait pe alta planeta .
Faptul ca eu traiesc aici nu are nimic de-a face cu raul pe care l-au facut comunistii din PSD,nu o sa uit niciodata cit a avut mama de suferit.Poate nu stii cam cit de PSD-izat era totul,cel putin prin 94-95,in fabricile care mai functionau pe vremea aia,ori erai cu ei si "inchideai"ochii la furaciunile ce se faceau sub ochii tai,ori zburai din serviciu.Da,asa a fost mama fortata(cu grupa de munca) sa iasa la pensie la 54 de ani pt ca nu era PSD-ista,pt ca nu putea accepta si semna furaciunile ce se intimplau sub ochii ei.Asta se intimpla in judetul lui Hrebenciuc ,unde el si alti mari comunisti din judet(numai dau nume,probabil ca cei mai multi le stiu...)au facut legea ani de zile.
Da,Iliescu nu cred ca detine nu stiu ce averi insa marii din PSD detin averi absolut impresionante,amintesteti de baronii din PSD-isti,de averile lui Hrebenciuc,Vanghelie,Mazare,matusika Tamara...si lista continua .
Da,sunt norocoasa ca nu traiesc in tara insa cred ca nu ai dreptul sa ma judeci tu daca a voie sa-mi dau cu parerea...
Cam astea am avut de zis,nu am chef sa continuam discutia ca oricum nu duce nicaieri .
Eliza5 spune:
Alina, cunoscand toate lucrurile pe care le spui tu, si stiind ca totusi oamenii vor vota Geoana, poti sa iti dai seama cat de suparati suntem pe Basescu?
Iti dai seama ce alegere in acelasi timp dificila dar necesara trebuie sa facem?
Cam cat de disperat trebuie sa fii ca sa votezi totusi PSD cu Vanghelie si Hrebenciuc cu tot?
Ei bine, foarte disperat.
Disperat ca este posibil sa ai inca 5 ani de instabilitate, scandal si agresivitate.
Inca 5 ani de incalcari ale constitutiei si de incercare de monopolizare a puterii.
Inca 5 ani de blocaj, de lipsa de progres.
b.nica spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Alina, cunoscand toate lucrurile pe care le spui tu, si stiind ca totusi oamenii vor vota Geoana, poti sa iti dai seama cat de suparati suntem pe Basescu? Iti dai seama ce alegere in acelasi timp dificila dar necesara trebuie sa facem? Cam cat de disperat trebuie sa fii ca sa votezi totusi PSD cu Vanghelie si Hrebenciuc cu tot? Ei bine, foarte disperat. Disperat ca este posibil sa ai inca 5 ani de instabilitate, scandal si agresivitate. Inca 5 ani de incalcari ale constitutiei si de incercare de monopolizare a puterii. Inca 5 ani de blocaj, de lipsa de progres. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Poate ne spui de unde vine disperarea de trebuie sa votezi cu tortionarii!Dar nu cu explicatii de tip pompieristic ci cu explicatii pe intelesul tuturor romanilor!
Eliza5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Poate ne spui de unde vine disperarea de trebuie sa votezi cu tortionarii!Dar nu cu explicatii de tip pompieristic ci cu explicatii pe intelesul tuturor romanilor! |
b.nica... s-a tot zis. nu inteleg de ce tot trebuie sa ne repetam.
nu de alta, dar cand incep sa enumar incepe lumea sa vorbeasca de "ura"si pe cuvant ca mi-s tare pacifista de felul meu.
musetto spune:
Disperat ca este posibil sa ai inca 5 ani de instabilitate, scandal si agresivitate. Inca 5 ani de incalcari ale constitutiei si de incercare de monopolizare a puterii. Inca 5 ani de blocaj, de lipsa de progres. |
Pai cam la asta m-as astepta daca iese PSD-ul... ca doar au experienta si vechime in munca la capitolele astea.