Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Elisor: hai ca eu inteleg ca ChrisDun intreba de vreo burta pe aici dar sa nu exageram.Eu am conversatii placute cu toaleta cand am migrene.CAnd atunge apogeul ,o fac imediat si cred ca este o eliberare de imi trece si capul.Auzi? Da sa stii ca ma gandeam la replica asta: "dar ce esti domnisoara?"...ca eu nu o folosesc in public, dar a dat sotul cu bata in balta la o petrecere unde evident erau si domnisoare.MIe nu mi se pare corecta apostrofarea asta ....dar de ce sa nu zic ca este cea mai usoara si iti vine prima la gura.

Am terminat mancare.Supa de brocoli marca value...care a iesit tare buna.Am facut pentru prima data.Am facut si crutoane.Sa vedem ce zice soata dupa o zi de munca.CA doar stiti cand o pui in farfurie cu un motz de smantana, crutoane si niste cascaval ras putin pe deasupra o sa ma intrebe dupa ce termina unde e mancarea de fapt.Poate ma salveaza ficateii care i-am facut felul doi.Am de facut un piure si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Stau si rad de una singura pe aici ca i-am servit printului supa crema de brocoli.Evident 2 farfurii , una pentru el si una pentru mine.I-am pus farfuria si se uita indelung la ea fara sa indrazneasca.Eu ma pun pe mancat si lui nu i vine sa creada ce are in farfurie.A refuzat din start.I-am dat eu o lingura si i-am spus ca nu are cum sa nu ii placa ca doar el mananca brocoli asa simplu la aburi fara sare , fara nimic.Concluzia: ii place la gust nu ii place cum arata.Na ...acum mai zi ceva!!!I-am spus ca francezii mananca si daca mananci o sa fi un mic fracez.Si acum ma uit cum mananca.Baga in gura fara sa se uite la farfurie.Sa vad taica-su ce o sa zica.Cred ca ii bag aceasi replica numai ca o facem in varinata pentru adulti cu sarutul frantuzesc.
( ma gandeam la copil daca vizual nu e obisnuit cu supele astea creme, normal ca nu vrea).El e obisnuit cu celebrele ciorbe moldovenesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

N-am citit decit despre supa crema... reactia a fost la fel si la ai mei, de fapt si a mea. Cind vezi terciul ala in farfurie, iti vine sa fugi! Dar treptat, s-au obisnuit copiii mei atit de mult cu supele crema, incit le prefera clar fata de altele. Si avantajul este ca pot sa strecor mai multe in ea... eu pun si un ou, si un pic de brinzica, si pe linga leguma principala cite putin din altele, un pic de lapte, un pic de smintina... ce mai, supa aceea are tot ce-i trebuie unui copil. Din celelalte unde totul e vizibil, dau la o parte tot ce nu le place... care, nu stiu cum se face, ca sint exact ce ar trebui mincat. Eu pus si carne fiarta si zeama in care a fiert, strecurata, in supa crema.

Cea de brocoli este preferata, mai ales de Tudora, ceea ce e mare lucru. Pun la aburit brocoli, o bucatica de radacina de telina, un morcov si un mar curatat si taiat felii... sau la fiert, dar putin. Apoi in aparatul de blenduit pun tot ce am spus mai sus si rezultatul il pun la foc mic sa fiarba. Ca sa o ingros un pic, dar sa-i dea si gust bun, mai pun un pic de faina coapta - intr-o tava sau tigaie, la cuptor sau pe aragaz, pun doua linguri de faina si las acolo pina se rumeneste un pic, amestecind-o mereu sa nu se arfa, apoi o pun in lapte rece si amestec bine. Blenduiesc totul inca o data, daca mi se pare ca pe foc apar de la ou sau de la smintina neregularitati, iar cind o servesc, le-o dau cu brinza sau cu piine prajita cu unt sau cu brinza, pentru ca nu le mai plac crutoanele in ea. Smintina, brinzica si oul ii schimba din culoarea aceea verde, oarecum dubioasa. Cea de conopida iese ca o spuma alba, atit de mult o blenduiesc, cu tot ce am spus mai sus. Mai fac si din legume variate (mai putin ardei si albitura, schimba gustul si copiii mei nu mai maninca)... Am facut si din mazare, numai ca la asta calesc legumele inainte, ca altfel nu are gust (morcov, 2-3 cartofi, radacina de telina). Si mai fac supa de rosii, dar tot crema, adica mai groasa si de ceapa - astea doua sint preferatele lui tati. Daca vrei, iti dau retetele, nu mai stiu daca le-am pus vreodata...

Mai citesc, ca nu mai stiu ce ati scris, dar ma bucur ca s-a animat subiectul. In schimb, am vazut poze, multe si frumoase foc. Mai ales cele ale lui Newmami, m-au facut sa visez cu ochii deschisi.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani de Nicolae si votare placuta!

Eu nu am mai intrat de o vesnicie, nici de citit nu am mai apucat (mai am de recuperat cateva pagini din capitolul trecut), a fost mult de lucru la birou si inca nu am scapat. Acum suntem la tara la fosta mea colega de birou, fetele se joaca in sfarsit omeneste intre ele si am mai suflat si noi.

Nu am timp de mari povestiri ca urmeaza masa si apoi plecama la Bucuresti, dar voiam sa-i spun lui Monu ca nu-i musai sa te duci pe str Hambarului, poti trimite scrisoare sau mail cu documentele scanate (mie mi-au si raspuns, imagineaza-ti stupoarea cand am vazut raspuns). Multa vreme eu nu puteam primi in cont pentru ca nu aveam cont la bancile cu care lucreaza ei, dar acum mi-am facut la Transilvania si mi-au scris ca din noiembrie imi trimit banii in cont. Si eu uitam adesea sa ridic alocatia si apoi trimiteam mail si trimiteau ei din urma.

Va pup si sper sa ne mai linistim ca sa intru pe aici; am poze proaspete de la balul mascat care a fost petrecerea de Craciun a barbatului, dar acuma sa am timp sa le pun ca sa vi le arat. Duminica placuta!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

O fi venit mosu pe la voi? Nici un cuvintel?

La noi a venit aseara, fericiti nevoie mare, chiar si Andreas care banuia ce-o sa-i aduca, tot am reusit sa-l surprindem, iar Bianca a fost in extaz ca i-a adus-o pe Alba ca Zapada, exact ce-si dorea. Partea mai grea pentru noi e ca tot pune intrebari cum vine mosu, de ce nu-i deschidem, pe unde intra, etc. Deocamdata nu-i raspund direct, schimb repede subiectul pentru ca nu vreau sa-si piarda magia acest crez atat de curand. Aceasta cu mosul e singura minciuna pe care o "promovez" ca sa spun asa. www.dropshots.com/elisibia07#date/2009-12-05/21:22:13" target="_blank">Mos Nicolae

Mi-am propus sa fac si eu cat de curand supa crema, inca n-am facut, mi-e teama ca nu cumva aspectul, asa cum spuneati si voi, sa-i scarboseasca...dar nici ciorbitele clasice nu sunt cu nimic mai prejos, chiar recomandate. La noi in top sunt ciorba de salata verde si cea de perisoare, apoi supa cu galusti si multi morcovi si ciorba de cartofi si vacuta.

Oana am glumit cu burtica nu te supara , stiu cum e cu migrenele ca si eu sunt o clienta fidela, partea proasta ca eu nu pot da afara si cand se mai combina si cu musafirii rosii aia sunt . Alex mananca ficatei? Copiilor mei nu le plac

Nelia multumesc ca ai aruncat un ochi la pozele noastre

Vreau sa vad poze cu cizmulitele pline!!!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, si la noi a venit www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-12-06/08:06:15" target="_blank">Mos Nicolae Am vazut ca ne-ai vizitat si pozele noastre. Andrei se infipsese in amandoi ciorapeii, i-ar fi vrut pe amandoi numai pentru el, cu greu a cedat. Aseara a adormit asa de greu, tot asteptam sa adoarma sa pun cadourile, si el nu se lasa adormit.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce ziceti dragelor de rezultatul alegerilor? Eu nu zic nimic ca n-am votat

Gabitza tare dragalasi sunt si prichindeiii tai, strumful mic putin nedumerit de ce se-ntamapla dar fericit ca a prins si el ceva si nu mai dadea drumul la batonul de ciocolata , iar Andrei parea ca gestioneaza cadourile . Nici nu vreau sa-mi amintesc ce sarbatori aveam inainte sa-i am pe copii, ei sunt tot farmecul si bucuria, prin ochisorii lor ne intoarcem si noi la copilarie. Cele mai frumoase sarbatori!

Am vazut si pozele Florentinei, am zarit acolo si-o domnisoara de onaore super eleganta si frumoasa, un cavaler dragut si-o mamica de nota 10. Poate mai scrii si tu ceva despre voi, ati terminat cu santierul?

Asteptam provincia, pardon, restul pozelor

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ooo, eu nu stiu cat o sa mai votez si o sa ma mai rabd aici. Pana la urma ii dau una in cap lui Mihai si-l iau cu forta in congo Vorba lui Mihai: "traim vremuri kkcioase" In seara asta am fost la universitate sa vedem luminitele si am trecut pe langa un banner imens in care pinocchio da mana cu crin si ne promit ca impreuna scot romania din criza. Dar eu cred ca o scot din criza si o baga in kkt.

Datoria ma cheama, trebuie sa ma duc s-o tin pe fi-mea de mana pana adoarme...
Revin daca mai reusesc

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare!

Androix, si eu o tin pe Carina de mana in fiecare seara, pana adoarme ... adica pana adorm eu... de cele mai multe ori adorm eu inaintea ei...

Carinei Mosul i-a adus o nuia !! Da, ati citit bine ! Asa cum prietenul ei (baiatul prietenilor nostri) a primit anul trecut o nuielusa, pentru ca nu a fost ascultator pe parcursul anului, am considerat ca e cazul sa luam matza de coada si sa reasezam lucrurile. Imi pare rau pentru ea, pentru ca a izbucnit in plans ...
Lucrurile s-au indreptat dupa-amiaza, pentru ca socrii mei nu se potolesc nici acum, cand o vad cel mult o data pe saptamana (sau tocmai de-aceea): au insistat sa ii aduca un cadou, desi le-am spus inca de aseara ca fata nu va primi decat o nuielusa. Asa ca ne-am pomenit cu soacra-mea care i-a adus-o pe www.amazon.com/Disney-Princess-Bath-Beauty-Sleeping/dp/B0012AHLNG" target="_blank">Sleeping Beauty, un puzzle cu Thomas, niste Milka alba (din care a halit aproape jumate), si primul volum din enciclopedia cu Winnie (se da la nu-stiu-ce-ziar)... N-avem poze, ca de obicei. Cred ca nu i-am mai facut fetii poze de cel putin o luna . Eli, cum de reusesti sa faci atatea poze ? Si cu ce aparat? (ma bate gandul sa imi schimb ascutitoarea ... un panasonic greoi... care e inca in garantie ).

Androix, eu nu imi permit sa mai astept 20 de ani (asa cum zicea B), ca sa pot trai bine. Am inceput sa ma interesez de NZ. Clima, fauna, flora si oamenii de acolo sunt nemaipomenite. Dar la punctaj n-am scos decat maxim 50 din 100 musai de obtinut... asta la o prima vedere. Aprofundez.
Cat priveste margelele de nisip, sper sa imi fac drum miercuri... o sa te sun daca reusesc sa imi aranjez sa ajung la Universitate... chiar ma tenteaza targul respectiv.

Oana si Nelia, mey dar m-ati dat pe spate cu supele creme. Eu ma tot chinui sa fac o supa de pui a la grec, si niciodata nu imi iese calumea. In afara de supa de legume si supa de pui cu galuste, altceva nu stiu sa fac.... Oana, felicitari pentru supa de brocoli ! Nu tu ziceai ca esti antitalent la bucatareala ?

Gabitza, am prestat www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20436/Prajitura-mea-cu-mere-si-bezea-/" target="_blank">prajitura cu mere si bezea a treia oara, si de-abia acum mi-a transpirat broboanele de zahar... e minunata !

Dau repede drumul la mesaj, sa nu mi se intrerupa curentul (sunt cu urekile ciulite la teveu)

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, cine? Ca daca iese cine scrie in sondaje, ma-mpusc! Nu-mi vine sa cred! Pur si simplu, nu-mi vine sa cred!

Androix, n-o vor scoate nici din criza, in kkat e oricum, dar i-o pun frumos din nou in miinile lui Iliescu! Sint tare suparata! Cine e Pinochio?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput