Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
http://bainbridgega.com/news/publish/article_6187.shtml
gabitzam spune:
La multi ani Andreelor-mamici, la multi ani Andreilor-tatici! Si mai ales puilor Andrei si Andreea
Alaturi de SEBI
monu spune:
La multi ani Andreilor si Andreutelor! Sa fiti sanatosi, iubiti si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume.
elisor spune:
La multi ani ANDREEA, ANDREI !
In special pentru Andreea mama de Filip si Georgia, Andreea mama de Ericozaur, tata de Ericozaur , puiutilor ANDREI al Gabitzei si al Andreei.a si nu in ultimul rand puiutului meu mare ANDREAS si sorei mele, Andreea!
Asa e Nelia si mama mea e tot in noiembrie, in 28.
Sper c-am terminat cu umblatura dupa cadouri, am cam strans tot ce vom pune sub brad si in sosetute si cizmulite de mos Nicolae, si dulciuri, tot, tot, tot. Cel mai mult astept mosul ca sa vad reactia Biei ca printre multele dorinte o sa-i aduca in sfarsit si bratarica de aur mult visata si dorita. Imaginati-va ca ma bate a cap de prin iulie ca vrea bratara, cand ii intra ceva in cap nu uita si nu iarta
Nelia am citit si rascitit ce-ai scris si pentru ca in mare parte e foarte adevarat ce-ai spus (aproape , hai sa nu spun chiar 100%) dar si pentru ca imi place teribil cum scrii, ce-i al tau e-al tau, categoric ! Nu mai vin cu nici o adaugire, am scris ieri cate ceva ca raspuns si mi-am salvat dar azi e o zi mai speciala de sarbatoare si nu-si mai vad rostul cuvintele mele.
As vrea doar sa spun ca pentru cei ca tine mi se pare extrem de greu sa fii plecat dar sa simti romaneste, e un fel de ata care te tine si nu-ti da voie sa traiesti 100% viata prezenta, adica mereu tanjesti dupa casa, ca si cum ar exista o infima particica de speranta pentru intoarcerea candva acasa. Eu nu sunt deloc asa si n-am fost niciodata, unii m-ar condamna dar eu una ma voi simti libera cu adevarat doar daca reusesc sa plec de aici, fara regrete, fara priviri in urma. Nu ma simt roman legat de tarisoara asta, patriotismul pentru mine e ceva abstract in care nu cred si asta nu o simt de ieri de azi ci din copilarie, sunt o fire libera care nu poate sa prinda radacini, am facut 4 ani la Cluj si mi-a placut foarte mult, schimbarea serviciului iarasi nu constituie o tragedie (exagerez putin), ideea e ca orice schimbare eu o vad ca pe o provocare cu speranta de mai bine evident. Hai ca m-am lungit, dar cu tine e mereu o provocare , pozitiva bineinteles.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
Hei tu!!!!Andreea...!!!! Da, tu...ce te uiti in spate?!!Pe tine te strig!!!La multi ani, sa traiesti cu numele!
Danelutza spune:
La multi ani, Andreea/Andrei !
Si acum sa va mai povestesc despre noi... si asta noapte a facut febra 39 , ieri am fost la pediatru i-a dat doar siropuri/doua feluri si mi-a spus sa o tin acasa toata saptamina, cica a luat contact cu virusul care bintuie in perioada asta (cel normal, nu cel porcin)... si cum a dormit pina acum noapte de noapte cu noi, a fost foarte amabila si ni l-a dat si noua , asa ca acum sintem toti muciosi, tusim, stranutam si... aaa, febra nu am luat-o, asta o tine pentru ea sa aiba caldurica, sau sa ma friga pe mine noaptea...
Si eu care aveam planuri mari pentru saptamina asta, de azi trebuia sa incep curatenia generala ...
V-am innebunit de cap, dispar sa nu va virusez si pe voi...
Mercedes spune:
danelutza-multa sanatate la toata familia.Si la noi in familie unul e racit ii trece urmeaza celalalt asa e de vreo cateva saptamani asta e... sper sa vina o data iarna sa mai scapam de racelile astea sau poate cel mai bine e sa vina vacanta sa scape de virusii din colectivitatile de la gradi si scoala.
Azi am spalat aproape toate geamurile din casa plus perdelele aferente , am zis ca cine stie cand mai prind asa vreme buna.
Am rams in urma cu urarile de ieri LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA!