Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Florentina G spune:
Andreea, m-am regasit intrutotul in descrierea simptomelor pe care le-ai avut cand ai avut varicela... Si eu am facut-o tot pe la 20 de ani(ce vremuri) si a fost groaznic... nu vroiam sa vad pe nimeni si mai rau era ca toti prietenii insistau zilnic sa ma viziteze! Bine macar ca astia mici nu vor fi nevoiti sa treca si ei prin ce am trecut noi!
Si la noi Patrick a facut o forma mai grava decta facuse Maya.... imi amintesc cat de greu a fost, mai ales ca avea doar un anisor. Sper totusi ca la voi sa fie exceptia care confirma regula...
Teddy, imi pare rau ca boala sotului v-a stricat planurile de calatorie dar lasa ca o sa petreceti frumos si acasa, mai ales ca Alyssa o sa va intretina si o sa va inveseleasca! Ma bucur mult sa te vad asa fericita!
Monu, ce ati facut la doctor? Am vazut poza cu fetele tale de la avatar si m-au uimit cat de mari sunt... nu le-am mai vazut de mult, am ratat eu pozele sau le ti ascunse?
Clara, multumesc pentru incurajare! Cand ne pui si noua un filmulet cu micuta recitatoare?
Nelia, multumesc de sfat. Chiar ca un detector de Co2 este mult mai util decat un detector de fum, o sa ma interesez daca se gasesc si la noi. Cum stai cu pregatirile de Craciun? Cred ca vecinii tot dau tarcoale casei voastre la cate mirosuri de bunatati ii imbie!
Gabitza, multumesc pentru linkurile cu mesajul de la Moshu', Maya a fost super incantata... numai ca este putin debusolata.. a primit o scrisoare de la Moshu in care i se spune ca nu a fost gasita pe lista copiilor cuminti iar in filmulet si-a vazut poza in cartea Moshului. Ideea cu scrisoarea tot de la tine am preluat-o!
Patrick nu are nicio treaba cu Moshu' - intr-una ii spun ca nu mai primeste cadouri dar pentru el nu conteaza se pare. Ieri s-a enervat Dan si i-a spus "iti mai aduce Moshu' un ca_at" iar el spune tuturor "sti ce imi aduce mie Moshu? - un ca_at"! I se pare foarte amuzant!
Astazi am facut si noi bradul si deja au mutat globurile dintr-un loc in altul de trei ori...nici nu imi vine sa pun dulciurile sub el ca stiu ce ma asteapta, le desfac pe toate si le imprastie prin casa..
Altfel e pupacios tare, o provoaca pe mama sa il intrebe pe cine iubeste el si ii raspunde "pe bunica Nuti"(adica soacra-mea) ca sa o sicaneze!
Apropo de bunici sunt un car de nervi pe socra-miu... de cate ori il prinde pe Patrick ii vorbeste numai rastit si nu pierde nicio ocazie sa il urecheze. In prezenta mea nu indrazneste sa ii faca nimic ca m-am tot luat de el, dar saptamana trecuta cand a fot la noi si nu am fost acasa l-a terorizat. Mi-a spus taica-miu ca l-a tras asa de tare de ureche pentru ca i-a stins televizorul incat nu se mai oprea din plans si avea o fata speriata... iar apoi cand l-a mai strigat o data Patrick s-a uitat ingrozit la el si l-a bufnit plansul instantaneu. Are el impresia ca nu primeste educatie si ca e prea neastamparat si s-a gasit tocmai el sa ne faca un bine. Si mor de ciuda pentru ca Patrick de cate ori il vede se bucura si ii sare in brate.
V-am pupat, ma duc sa impachetez cadourile!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson