Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, apropo de tunsoare, cred ca dupa 4 ani a stat si Andrei la tuns fara balamuc si scandal sa ne stie tot cartierul. Acum mergem la Ciufolici si cum il pui asa sta, ii place ca-i dau si jucarie, ii place si fatuca la care merge de obicei. Ultima data a cerut doua jucarii, si pentru Raducu una

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va pup pe toate!

Sincer, si eu am zis mersi ca anul asta nu s-a facut serbare. Decat sa ma joc in picioare ca sa fac o poza mai bine lipsa. Lasa ca i-a filmat educatoarea si ne da si noua pe cd la inceputul anului.

Eu sunt cik cu smotrul pe cap dar tot cu margelele ma ocup. Am intrat doar sa spun ca am vazut pozele cu Andrei si vroiam sa-l alud ca a crescut si traieste si el pe picior mare ca Filip al meu care deja poarta 30
Si noi tot la ciufolici mergem, lunea de obicei ca e reducere si chiar trebuie sa mergem saptamana care vine ca nu se mai poate. Desi ma gandeam ca acum e destul de obisnuit cu tunsul ca sa nu mai urle la nici o frizerie, oricare ar fi ea.

Chris, deci nu am cuvinte pentru bomboanele alea. Nu am avut nici cea mai vaga banuiala ca s-ar putea face asa bunatati intr-un laborator autohton, de renume e drept, dar chiar si asa. Multumesc!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Andreea, bocancii lui Andrei sunt 30 Sandalele cu care sta inauntru in gradinita sunt 29. Si este destul de inalt, cred ca prin vara avea 110, dar cred ca a mai crescut ceva de atunci.

Ce bomboane, ce bomboane? Mi-a scapat ceva ?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Hm... chiar asa, ce bomboane?

Cat costa un tuns de obicei la Ciufolici? Si Gabitza, cum o cheama pe tipa care il tunde pe Andrei?

Si pe Maya trebuie sa o tund putin, acum am realizat ca a trecut ceva de cand i-am tuns varfurile ultima oara.... de mine nici nu mai spun... ultima oara m-am tuns in primavara.

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Flori, mergem la o tipa Simona, la Ciufolici Obor. E cam scump, parca 32 sau 35 ron, il scumpisera mult ultimele dati.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eiii ce bomboane? Niste bomboane de ciocolata, niste specialitati, nici nu stiu cum sa le spun de la casa capsa pe care mi le-a facut cadou Chris cand m-a vizitat la targ si mi-a facut si super vanzare. Si sunt nu va pot spune cum deci atat de bune incat nu m-am indurat sa le mananc singura eu care de obicei nu am probleme de constiinta cand vine vorba de ciocolata.

La ciufolici noi de-aia mergem lunea pentru ca au un fel de club la prima tunsoare ne-a trecut pe o lista, iar lunea e reducere 50% pentru membrii clubului. Noi ne tundem la Vicky, dar mai apucam si pe mana Ginei care nu ne incanta prea tare. Oricum eu sunt tuta pamantului si nu stiu sa explic cum vreau sa-i tunda. Nici la mine nu stiam sa zic, noroc ca ma tunde Ligiana si e buna tare ca deja nici nu mai trebuie sa-i zic nimic, ma las pe mana ei.

Gata fug ca am de facut un drum cu metroul ca daca ma sui la volan pana diseara nu mai ajung inapoi acasa.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare si de la mine...

Androix, ma bucur daca ti-au placut ... am dus si la birou si s-au terminat in 3 secunde ....
Sa iti spun cat de mult au fost apreciate colierele ? Imi pare rau ca n-am venit in prima zi, cum a facut Clara, ca acum e musai sa te pun la treaba cu niste duplicate :)) , cu voia ta, of cors
Intr-adevar, dupa ce am scanat tot targul, n-am reusit sa gasesc mai mult de doua persoane care sa aiba coliere atat de frumoase ca si cele facute de tine... m-am proptit acasa pe internet si am salivat la site-ul tau, gandindu-ma cu regret ca nu m-am uitat mai din vreme ... o sa iti dau pm cu detalii, zilele astea...

Carina are pneumonie interstitiala Tocmai acum, cand a nins si era tare fun de iesit afara... :( Am programat-o azi la o doctorita (Ileana Balan) recomandata de pediatra... maine ne vom prezenta pentru analize de sange si exudate, iar din seara asta incepem aerosoli. Bineinteles ca nu are voie sa iasa afara cel putin o saptamana Mititica, plecase de dimineata cu farasul de dat pe derdelus, convinsa fiind (si ea, si eu) ca dupa vizita la medic o sa mergem in parc ... Ufff, eu am reinceput serviciul (de vineri pana azi am fost in CO)... maine am petrecerea de Craciun de la serviciu, prezenta nu e obligatorie, dar a doua zi directoarea face bilantul cine a venit si cine nu... in fine, numai de asta nu-mi ardea acum.

Florentina, poti sa imi zici unde e cabinetul stomatologic unde ati fost voi ? Am inteles ca ar fi unul la Ho Shi Min (cred ca acum e Vasile Milea), o dna dr. Rosu... asa mi-a recomandat pediatra fetii...

Apropo de Ciufolici, cand am tuns-o ultima data pe Carina (in august) am fost lunea, dar n-am beneficiat de nicio reducere. Desi ne-a cautat (parca) in pc, nu ne-a cerut legitimatie, si nici eu n-am intrebat de ce nu e reducere... in fine, deocamdata o sa ii las parul lung (sic !), ca tot are interdictie la iesitul din casa...

Sunt demoralizata cu pneumonia asta, Monule, parca Alexia a facut asa ceva in primavara ? Ma poti ajuta cu un sfat, ceva ?

Ieri am facut bradul, e prima data cand il fac inainte de ajunul Craciunului... Am gasit brazi mici si frumosi in piata la Moghioros... in caz ca interesa pe cineva

Multa sanatate tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Chris, sanatate Carinei!

Am tot incercat sa va mai scriu si eu doua randuri, chair am inceput odata un mesaj, dar sunt in continuare depasita de evenimente (si probabil asa voi ramane ).

Sunt in concediu, dar m-a lovit o gripa urata tare, din copilarie nu m-ama mai simtit asa de rau. Febra, dureri musculare, tuse, tot tacamul. Sper ca nu e porcina . Maria si Stefan sunt si ei zob, cu febra si maraiti. Vladimir inca rezista, sper sa mai aiba imunitate.

Maine aveam si noi petrecerea de Craciun si serbarea cu Mosul, dar dupa ce le pregatisem copiilor tinute festive , o anulam.

A avut si Stefan prima lui serbare de iarna (anul trecut a lipsit). La noi a fost cu public, dar ce bine era sa nu fie asa . Haos. Educatoarea a incercat ceva usurel (foarte bine din puncrul meu de vedere, ca nu vad rostul serbarilor care dureaza ore si se schimba copiii cu n vestimentatii... cel putin Stefan nu rezista la asa ceva ), cu cantecele si dansuri, urmand ca apoi copiii sa spuna o strofa in poalele mosului... dar credeti ca a mai auzit/vazut cineva ceva??? Foarte urat. Eu am fost si cu Maria si nu a fost nici ea un spectator prea disciplinat, dar macar ea e copil .

Gabitza, f. frumosi copiii la serbarea voastra!

M-am uitat ieri la poze vechi si aveti dreptate, Vladimir e o combinatie intre Maria si Stefan. O sa ii fac zilele astea poze in costumul de Craciunel, ca am si cu copiii mari ion aceeasi ipostaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele si multa sanatate tuturor!
Cornelia a descris perfect ce mi se intampla si mie...sunt depasita de evenimente si depasita o sa raman...pur si simplu nu mai ies la capat cu treburie, simt ca ma sufoc si am intrat in criza de timp.

Cornelia, imi pare rau ca sunteti bolnavi, e posibil sa fie porcina ca e ff contagioasa dar trece destul de repede, te simti rau vreo 3 zile apoi treptat scapi de ea. Alyssa a luat de la gradi unde au avut vreo 75% dintre copii, m-am molipsit si eu de la ea si ma asteptam la ce e mai rau pt ca sunt asmatica dar in afara de o tuse super-sacaitoare care a durat 3 saptamani sunt ok.

CrisDun, sanatate multa Carinei! Si eu sunt fan bijuuri, tot cumpar si apoi n-apuc sa le port.

Alyssa poarta 29 la papuci dar sunt ficsi, urmatorii musai 30, la cizme minim 31...haine ii cumpar deja 7-8 ani altfel sunt scurte...am fata mare deja.
Intrebare: copiii vostri se plang de dureri de burta? A mea de ceva timp zice ca o doare stomacul, dureaza cateva secunde apoi uita dar apar zilnic. Azi dimineata a regurgitat acid si a plans disperata asa ca am dus-o la doctor, a zis ca e normal la varsta asa, multi copii au dureri din astea "de crestere" si sa stau linistita.
In rest suntem binisor, am scapat in sfarsit de raia aia de gripa, n-am fost rau dar nici bine si n-am avut energie pt nimic. Acum ca se apropie sarbatorile si poate reusim sa venim in RO am intrat intr-o "priza paguboasa", adica ma agit dar degeaba si ma simt in criza existentiala profunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chris sanatate multa Carinei. da noi am avut repeteta pneumonii interstitiare la amandoua. de obieci primeau antibiotic si flixotide cu ventolin plus ceva siropuri de tuse. Daca te pot ajuta cu ceva spune-mi.

si noi mergem maine dimineata la control ca tusim cam de mult cu secretii, plus ca la gradi alex s-a plans de ureche. cand am verificat-o m-am ingrozit ce ganglioni mariti are.

Mergi la inceput