INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 3
cora79 spune:
Petaaaaa-felicitari mamico,bebelul a crescut
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
elenaraluca spune:
Fetelor cred ca eu nici nu mai apuc sa fac beta ca imi si vine CMazi e ziua 11 si au inceput niste dureri de burta si o scurgere care se intinde.probabil ca endometrul meu e pe cale sa se descompuna si in cateva zile imi va venii
Sunt suparata raaau!imi vine sa ma urc pe pereti ,nu stiu incotro sa apuc!
peta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Fetelor cred ca eu nici nu mai apuc sa fac beta ca imi si vine CMazi e ziua 11 si au inceput niste dureri de burta si o scurgere care se intinde.probabil ca endometrul meu e pe cale sa se descompuna si in cateva zile imi va venii Sunt suparata raaau!imi vine sa ma urc pe pereti ,nu stiu incotro sa apuc! |
eu cu o zi inainte de CM am avut dureri de spate si de burta exact ca la CM, asa ca nu dispera inca...stiu ca e greu, stiu ca te apuca deznadejdea dar pana nu e nimic clar, nu te stresa...
la a cata IA esti?
multumesc cora, esti draguta...
elenaraluca spune:
Peta eu sunt la IA nr 1.sunt in ziua 11 de la IA!
tu ai avut ceva scurgeri in ziua 11,sau alte simptome?
viss spune:
stiu ca e greu elenaraluca - dar trebuie sa treci intr-un fel sau altul peste asta. trebuie s-o facem cu toatele.zicea o fata, s-o facem asa incat sa nu ajungem la nebuni..ar fi ideal ca toate sa reusim din prima,dar uite ca la unele trec lunile, anii.sa vezi ce-i pe forumul de la FIV.valea plangerii, uneori..dar,trebuie sa nu uitam scopul,drept inainte,catre scutece, carut si biberoane.si sosetele de-ale mici,cat o treime din palma noastra, burtica cu miros de lapte..
peta - felicitari, sa dea Doamnul sa fii bine, pana la sfarsit.
eu sunt a 3-a zi de la embriotransfer,si dc ieri si alaltaieri am simtit cate o impunsatura, cate o presiune,azi m-a luat cu ameteala, si acum dupa ce am mancat seminte (cica sunt bune dupa embriotransfer,ananas si curcan - asta am aflat de la FIV-oase),ma doare sub coaste, ba in stg, ba in dr.,probabil m-am balonat..
si dupa ce am stat in pat pana la 3 dup-amiaza, m-a cm apucat depresia..pai, eu innebunesc la pat 14 zile, ma arde spatele deja..am mai strans o farfurie, am mai stat, am udat o floare, am mai stat..si parca mi-a mai trecut din depresie..haide-ti,ca o sa reusim..eu sigur mai fac un FIV, peste 1 an, cand termin de trat. hepatita..
peta spune:
elenaraluca - eu am reusit abia a saptea oara, asa ca...crede-ma, dupa atatea esecuri eram convinsa ca am o problema pe care nu mi-au descoperit-o doctorii...e, uite ca n-a fost asa. Trebuie sa avem rabdare si sa tot incercam...candva o sa se intample minunea si pt noi. Mie mi-e greu sa zic ceva de scurgeri fiindca la mine curgea utrogestanul in prostie, non-stop, asa ca nu pot sa zic ce era scurgere si ce era utoregestan...alte simptome nu am avut, in afara de durerile exact ca de ciclu. Mi s-a parut chiar ca mi s-a deranjat si stomcaul, eram convinsa ca o sa vina CM...
viss - stai acolo cumintica, si nu fi deprimata, ai sanse mari...de abia astept sa ne anunti ca esti graviduta.
llary spune:
sensibila, sabine - multumesc mult!
Si pe celelalte va pup.
Luna asta fac pauza ,dr meu a zis sa fac pauza intre stimulari!va uermaresc si va urez succes si multa sanatate!
Yarrina de ce nu zice nimic???????????????????????
Asteptam multe liniute bune!
sabrinela spune:
Buna seara,am fost azi z10 la eco.si aveam pe os un folicul de 12,7 pe od 2 foliculi de 11 si 9 mm(pe od nu am trompa)si endometrul de 8mm,dna.dr a zis sa mai continui cu puregon inca 3 zile de la 50ui la 75ui,daca opresc maine puregonul credeti ca mai sunt sanse sa creasca foliculul de pe stanga?azi am facut 75ui.Stie cineva daca dr Cezara Bucur a plecat de la giulesti?am fost azi la spital si m-au trimis la cab.iar la sfarsit cand am intrebat-o unde merg pe 26 a zis ca s-ar putea tot la cabinet,cred ca nu mai vin la giulesti(asa a zis).
anna_ivan spune:
peta am avut emotii
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu