Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

yuuupiiiii!!! E chef de chef!!
NINA+TATI DE CRISTINA

Sa traiasca si matusica si nepotica!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina, multumesc !
Ca tot n-am apucat sa scriu mai mult sapt. aceasta, revin sa va scriu despre ceea ce scria Sinzi ca face David la matematica.
E mai mult logica matematica, zic eu si se intalneste pe la concursurile de matematica.
Cristina, tocmai a fost sapt. aceasta la www.concursurilesmart.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=89" target="_blank">Smart, la matematica si romana, iar sapt. urmatoare urmeaza sa mearga la cultura generala. Gasiti acolo si testele din editiile anterioare, pt. fiecare an de studiu, la "Modele de exercitii".
Uf, Eszter, nepotica mica este cu familia ei in Canada(Calgary) si se pare ca, definitiv. Ma bucur pt. ei, ca sunt foarte multumiti, acolo. Dar tare fain e cand ai un copilas mic in preajma, mai ales din familie.
Fetelor, diseara dansam pe ritm de hip hop, disco si musical ! Se anunta o seara electrizanta !
Iar duminica, mergem la aniversarea unei colege de-a Cristinei.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello
La multi ani, Nina si Cristi! Sa fiti fericiti si in continuare ca pana acum! Sa va traiasca si nepotica!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare!

Vad ca ati inceput toate sa va masurati copiii . Imi va aduce si mie sotul de acasa cantarul. Sa vedeti atunci frecventa! Si atunci poate voi slabi si eu .

Sinzi, David are problemele astea de la scoala sau de la vreun curs mai special? Ca si prin Ro se fac optionale la mate si atunci da, se löicreaza mai "sofisticat".

Laura, "secretul" trezitului devreme la noi (6.30) este culcatul devreme. La 7 incepem activitatile de seara (mancam, apoi baia, spalatul pe dinti, putina joaca daca este timp si rugaciunea). La 8 sunt in pat, Matei mai trage de timp... Stefan la 8.15 este adormit deja. Si ma bucur, fiindca asa prinde 10 ore de somn. El, e adevarat, nu doarme la pranz decat rareori in week-end.

Baietii sunt ok, mai tusesc putin, dar mucii sunt doar la Stefan inca pe "baricade" (i-am schimbat antibioticul cu de la mine putere, are si el ca Matei, adus de acasa).

Va pup.

Sper sa mai intru.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

, dragi mamici !
, de ieri, Cristina este matusica de Alessia Cristina !
Mai tineti minte ca in sept. am fost la nunta verisoarei() ei, care de ieri este mamica.
Iar azi, eu si tati de Cristina noastra, implinim 10 ani de casnicie ! Asadar, poftiti la , , si sampanie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow Nina ce de vesti bune ne aduci. Nici nu stiu cu ce sa incep.In primul rand bun venit pe lume mepoticii. Sa fie sanatosa si sa aiba o viata frumoasa.La multi ani fericiti tie si sotului tau!Felicitari Cristinei pentru participarea la concursuri!Nicoleta sanatate multa copiilor!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc, fetelor !
Nicoleta, eu astept pana in ianuarie cu masuratorile.
Sanatate va doresc !
S-a terminat emisiunea de dans, merg si eu la .
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nina, tocmai m-am uitat si pe linkul dat de tine cu subiectele pentru concurs. F. util, multumim. Chiar o sa ii dau si lui Liviu sa lucreze la matematica si chiar si la engleza.Weekend placut!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am sarbatorit ziua curcanului 2 zile la rand!! Se plange ficatul de atata mancare!!!
Am pus si poze cu bebeul nostru somnoros:
http://pets.webshots.com/photo/2989593960087737923OYlXep

Cristina, La multi ani nepotelei!!!!! Si aniversare frumoasa!!!! Foarte interesant programul Smart...poti cumpara cartile separat? Se gasesc si in librarii?

David este intr-un program special de matematica, dar problemele pe care le-am postat sunt ale scolii (este o scoala speciala cu rezultate deosebite...toti copiii sunt la un nivel peste medie). La matematica speciala, merge o data pe sapt si fac ceva deosebit...o combinatie de mate, primary computing programming tot bazat pe logica, memorie, jocuri...
La dictari insa avem pb...sapt trecuta a facut doar 7 cuvinte bine din 10...trebuie sa imi fac timp sa lucrez mai mult cu el

David are cam 24kg si vreo 127cm...(trebuie sa il mai masor...parca asa avea ultima data cand am ajuns la pediatru) Mi se pare ca e foarte bine...hihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-m-am trezit de vreme, ca sa te pot citi dincolo, la dansez, tu fiind un fin observator, inteleg emisiunea din remarcile tale

Sanzi-felicitari lui David.Deci e matematician.Interesant cu scoala de profil.Cum se selecteaza copiii care urmeaza sa mearga la aceasta scoala?
Ce pozitii are bebe catelus!!!

Nico-bine ca sunt ok, barbatzii tai!!Cand aveti vacanta?
Am facut aseara un vin fiert si m-a apucat dorul de targul de craciun de la Viena si de vinul aromat care se bea acolo...hmmmm...

W-e frumos!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput