Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

La noi e bine pentru ca suntem in Melbourne, daca am fi ales Gold Coast sau altceva ar fi fost diferit, umiditate multa si caldura mare. La noi nu e deloc umiditate insa avem frecvent brize racoroase care ne cam dau batai de cap. Avem prieteni care sunt veniti de 5-6 ani aici si inca nu au facut baie in ocean, apa fiind f rece si daca ma adaugi si vantul...

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

PRIMITI CU COLINDA??! o, brad frumos!!

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna
Am impodobit aseara bradul, am terminat si toata bucatareala, azi era programata friptura, dar nu mai fac, caci e foarte multa mancare si nici nu avem musafiri anuntati!

Sinzi, sa fie cum va doriti, sa va gasiti destinatia mult visata! David canta superb la pian!

Nicoleta, spor la treaba! Pe mine m-a ajutat ieri Andrei cu diverse maruntisuri, poate te ajuta si Stefan, au o placere deosebita sa faca diverse si sa se simta importanti!

Cristina22, multumim de colind!!!

Lucia, !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

E tocmai am pus friptura la cuptor.
Mai strang putin prin casa si apoi asteptam colindatorii.Sper sa ajunga si cocosul casei pana atunci

Nico-mai pun odata poze cu bradutul

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am cam terminat...Andy a plecat la bunici,sunt trista ,e primul Craciun fara el,am incercat sa-l conving da'il asteapta 4 verisori,2 bunici si matusile sa-l rasfete,asa ca n-am avut nicio sansa

Cris ff frumos bradul..si noi l-am impodobit tot ieri din motive de Andy plecat la bunici.

Sanzi felicitari,ai un baiat deosebit de talentat

Nicoleta cum stai cu treaba??

Lucia

Katty si lui Andy ii place sa ma ajute,curatenie,spalat vase,e ca o albinutza cand are chef...am facut si noi fulgii,la fel de incantat a fost si Andy.

Nina da acolo e locul cu bunicii lui Andy,si aceia sunt verisorii lui,ii place tare mult acolo,vazut poze frumoase,

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa nu radeti, dar eu sunt cam cu doo maini stangi cand vine vorba de bucatareli... ma straduiesc, imi creste si mie cozonacul, dar a trebuit sa improvizez destul de mult la el (inca nu l-am scos din cuptor)... nu l-am dat cu nimic pe deasupra si nu arata chiar bine... am mai facut ardei umpluti si ciorba de perisoare. Maine pun dimineata friptura la cuptor, cu niste cartofi natur... Avem si carnati de vreo 3 soiuri cumparati... De Anul Nou sper sa reusesc sa fac niste sarmalute... Aa, si vreau sa fac niste biscuiti zilele astea, avem forme cumparate, acolo sigur ma va ajuta Stefan!

Ce brad frumos, Cristina! Si incarcat! Trebuia pus afara, cum bagati ditai masina in casa??

Laura, daca Andy se simte bine acolo, ar trebui sa te bucuri pentru el.

Katty, ce frumos din partea lui Andrei sa te ajute! Si Stefan ar face-o, dar azi a stat cu baietii mai mult.

Sinzi, nu am apucat sa vad filmuletele, ca aseara adormise piciul, acum iar doarme...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

!

Craciun fericit alaturi de toti dragi voua,
cu masa imbelsugata si bradul plin de cadouri!

Realizarile mele culinare: aici, adica cu ce mi-am umplut eu ultimele 3 zile!

Cristina22, frumos de tot bradul si mare...vorba Nicoletei, trebuia afara ca sa aibe loc masina langa el!

Laura, cred ca e trist fara Andy, dar daca el e fericit acolo, nu mai conteaza!

Nicoleta, ce harnicuta ai fost, ce multe ai gatit intr-o zi! Felicitarile mele!

Pup toate fetele si...Craciun Fericit!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce masa frumoasa Katty!!!!

Mergi la inceput

Katty-felicitari!!Oala cu sarmale parca este din revista culinara!! Superb!

Nico-daa, asa zice si C, ca bradul nostru atat e de incarcat parca e un pom de Craciun
E prima data cand faci cozonaci?

Craciun fericit, fete dragi, sanatate si numai bine !!

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty ce de bunatati!!!

Nico eu la cozonaci nu ma bag,ii primesc gata facuti

Am vorbit cu Andy e super incantat de obiceiurile de iarna de acolo.Acum asteapta colindatorii.

O colinda si din partea noastra;

Inca o data CRACIUN FERICIT tuturor!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput