Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Ioana am sa incerc!

Mkunigunda multe lunite inainte! Al meu are trei luni!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!

Revin dupa vreo 2 zile de absenta.
Am fost la controlul postnatal( 2 luni, ca la 40 de zile n-am putut) si dr. a spus ca e in regula, mai ales ca eu imi facusem griji cu operatia care-mi supurase.
Am intrebat si de sterilet si a zis ca se poate pune si dupa cezariana( cu toate ca pe prospect e contraindicat ) dar dupa ce uterul isi revine mai bine, pentru ca taietura nu e vindecata si m-as putea "trezi cu steriletul prin burta"...?!?(cuvintele dr.)Asta e pentru Delia, ca ea a intrebat...

Carina ,dupa parerea mea, desi nu cred ca va conta, nu cred ca e bine sa-i tot dai completare, pentru ca asa cum ai spus chiar tu, o sa refuze te tot sanul...Plansul nu e neaparat de foame!
Si eu ii mai dau uneori lapte praf, dar rar si numai seara.Uneori nici nu-l vrea pe tot.Si-i fac doar cate 120 ml.
Cand plange tare si la san si cu biberonul in gura,incearca s-o linistesti.Singurul mod de a tacea(in cazul nostru) e sa ma plimb cu ea in brate,tinuta cu capul in sus, pe umar ,prin casa.O sa adoarma intr-un final si cand se trezeste o sa manance linistita de la san.Ofera-i lapte praf mai putin si numai dupa ce a supt intai.
Liliac. eu am avut probleme mari cu constipatia, imi iesisera si hemoroizi si am capatat si fisuri anale, incat vreo 2 saptamani si mai bine aveam scune cu sange.Am incercat sa mananc mai multe iaurturi, paine neagra, miere pe stomacul gol si multa apa .M-am dat cu ceai de musetel si unguent cu galbenele.Bineinteles trebuie evitate scunele tari, pentru ca hemoriozii apar mai ales din aceasta cauza.
Probleme cu cicatricea de pe burta am avut si eu si m-am speriat ca o sa fiu iar taiata, dar mi-am revenit fara sa trebuiasca sa mai fac interventia.La sarcina trecuta m-am infectat si eu la epiziotomie,dar ma spalat cat de des puteam cu musetel ,apoi ma dadeam cu rivanol.Cu toate acestea, am fost inflamata cred ca mai bine de o luna in zona...si fiecare fir mi-a iesit pe rand, cu puroi.O sa-ti revii.

Scuze daca am incurcat fetele in raspunsuri, dar citesc mult ca am de recuperat si nu am tinere de mine asa grozava....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Iulia, vb cu tatal tau, nepoteii ii sensibilizeaza bine pe bunici!

Manga, am vazut pozele de la botez! Aidan e frumos foc!

Si ca tot se vorbeste de somn, unguroaica mea a adormit aseara la 11.30 si inca nu s-a trezit!! Si are programul acesta de vreo saptamana!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Ioana ai un baietel super cuminte. Si eu tot san ii dau lui Abdrei, dar el are cam 7 mese. Acum suge ff putin la o masa (5-10 min max.) dar de redus numarul de mese nici gand. De fapt eu as vrea sa nu se mai trezeasca noaptea, pt ca se culca pe la 10 si se trezeste pe l-2 apoi pe la 4-5, si apoi la 7!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Acelasi program il are si Ana-Maria ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor...am trimis doua poze pe mailul comun cu Isabela (daca vreti sa ne vedeti).

Ma duc sa recuperez si revin mai pe seara. la noi iar e soare asa ca azi stam afara cat mai mult!

Va .

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Neatza dragelor!

Iulia, vb cu tatal tau, nepoteii ii sensibilizeaza bine pe bunici!

Manga, am vazut pozele de la botez! Aidan e frumos foc!

Si ca tot se vorbeste de somn, unguroaica mea a adormit aseara la 11.30 si inca nu s-a trezit!! Si are programul acesta de vreo saptamana!

Wow, ce minunat! Ea singurica s-a reglat asa?
de Natalia (03.09.09)

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

de Natalia (03.09.09)

V-am zis eu ca sunt zombi
ptr Raluca:
Wow, ce minunat! Ea singurica s-a reglat asa?
_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

[/quote]

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, singura! Eu sunt incapabila sa-mi fac mie un program si-am decis sa las copilul sa doarma si sa pape cum vrea.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata dragelor!

La multi ani, Alex25

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Am reusit!!!!!!!!!!Am reusit!!!!!!!!!!!!
A dormit si bibi 5 ore legate azi noapte Aseara, inainte de culcare, l-am lasat fara tzitzi mai mult (cam 3 ore, desi cauta disperat), l-am dansat, i-am cantat, l-am plimbat...Iar san i-am dat cam 20 de minute, cu pauza de ragaiala...Uraaaaaa!!
Gata, am inteles cum sa fac de acum. Daaaaar, s-a trezit la 3, dupa 5 ore de somn, apoi la 5 fara 20 si la 7. La trezirile astea a papat insuficient, imediat adoarme. L-am gadilit pe talpi, pe dupa gat, pe fata, l-am dat de la san, i-am facut bicicleta...Nimic dom'le, dormea ca valiza. Trebuie sa mai perseverez

S-a trezit

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput