Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Votat si eu pe Ebru!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
liliac1 spune:
Mda, voi aveti pb cu taietura de la burtica, eu speram sa nu am pb de data asta cu epiziotomia, dar se pare ca m-am inselat. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa am o taietura mai mare pe burta.
Prima data, dupa ce-am nascut-o pe Andra mi s-a infectat toata taietura...aveam punctulete de infectie si am fost nevoita sa ma rechiureteze si sa recoase. Acum din nou, dupa o luna de zile mi s-a inflamat inceputul inciziei. Mi s-a umflat si ma doare ca si cum ar fi proaspat taiata. M-am uitat eu atat cat am reusit si...stupoare, s-a desfacut cusatura cam vreo 2 cm si bineinteles m-am infectat cu tot pelinul care l-am bagat si cu toata crema.
Ca sa nu mai zic ca de ce mi-a fost frica cel mai tare n-am scapat: hemoroizii infloresc la greu. Si nu am voie nimic medicamentos din ceea ce stiam eu, ca au hidrocorticoizi care se asimileaza in lapte. Asa ca stau si sufar in tacere.
Hai ca m-am plans si eu.
Nu ma bagati in seama prea tare ca-mi trece, dar parca "toate bubele rele in fundul babutei mele"
Va .
Iesim si noi la o mica plimbaricica pentru ca este frumos afara.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
cristina_ana spune:
Off, Liliana, ce horror e ce povestesti tu acolo!!! Eu zic sa nu stai asa, mergi la medic. Cum sa stai cu infectie fara sa o tratezi, mai ales daca zici ca s-a si desfacut? Oare Raluk ce a mai facut cu epiziotomia?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
selen80 spune:
multumim pt voturi
Liliac nu e voie cu unguente pt hemoroizi??! pai eu m-am dat la greu in primele sapt, cu hepatrombin si ultraproct, alternativ...si mi-au trecut....imi pare rau sa aud ca ai probleme cu epiziotomia....
si cu toatel "problemele" mele am uitat sa FELICIT SARBATORITII DE AZI! LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
cristina_ana iti dai seama ca m-am programat pentru joi, dar mi-e groaza daca iar trebuie sa rechiureteze si sa coase. Asta e, strang din pumni si...tot inainte.
Se pare ca sunt predispusa la de-astea, fir-ar sa fie
D'ale Andrei
suede spune:
Liliac imi pare rau pentru operatie.
Mult succes joi!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
selen80 spune:
acum am citit din nou ce ai scris, Lilisor, tu zici de medicamente, nu de unguente.....unguente ai incercat??
Nela multumim de aprecieri! si pozele voastre, ca intotdeauna, superbe! si nu vad de ce iti faceai probleme ca nu-si sprijina caputul Ana, ca vad ca aveti un marsupiu mai "smecheros" decat al meu, are destula sustinere acolo....al nostru nici atat nu are
Dana da-ti doua palme si revino-ti! n-o mai compara tu pe scumpa de Ana cu copilasi mai mari, ca prostia asta am facut-o si eu de cateva ori pana mi-am revenit...la varsta asta se simte diferenta si de o saptamana, d-apai de 1 luna-doua....cand ziceam si eu ca uite, a mea nu face nu stiu ce, ce auzisem ca face Bruculica, sau Atomix, si peste cateva zile, surpriza, facea si a mea la fel! in plus, fiecare copilas e unic, si se dezvolta in mod diferit, la asta chiar ca nu mai poti standardiza! de exemplu nici Ebru nu intinde inca mana dupa jucarii, asa cum am vazut ca fac chiar copilasi mai mici, dar nu-mi fac probleme, sincer....
iar cu parul...coafeza ta n-are program si sambata, cand e si Grig acasa? eu sunt sigura ca are, ca de obicei au de aranjat pt nunti, botezuri, etc.....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monikus spune:
Buna mamici si copilasi,
Nu mai apuc sa intru pe la voi decat sa va salut din cand in cand. Bebelul nostru tot tare agitat e. Toata ziua stau cu el in brate sau in bouncer. Doar asa mai inchide si el cate un ochi intre turele de tipete din cauza burticii.
Liliac tare imi pare rau ca si voi sunteti agitati.
Raluk, am vazut ca ai mai aparut si tu. Ma bucur ca esti optimista.
Eu incerc sa ma motivez si sa ma calmez pt ca drept sa va spun am o stare de plans aproape mereu. Stiu ca ii transmit si copilului starea dar efectiv nu ma pot abtine. Poate ca pe viitor voi putea. Inca nu stiu daca ma voi duce la controlul de 6 sapt pt ca nu am ce sa fac cu bebe. Vom mai vedea.
Selen, votat printesa cu urechi de iepuras.
Nu am apucat sa vad poze dar stiu ca sunt numai copii frumosi.
Cristina_ana ma bucur ca cea mica e bine. Sper sa ii treaca repede si lui Andrei.
Manga, Claucia felicitari pt botez.
Claudia stiu ca ai avut problemute. Sper ca au trecut si ca sunteti bine.
Dana, nu te mai panica cu bebelina ta. Va lua in greutate treptat nu iti face griji.
Luto sper sa scapi de raceala.
Madalina m-am bucurat ca am mai aflat vesti si de la tine.
Cineva era cu sangerarea la san, sunt atat de aiurita ca nu mai stiu cine. Eu stiu ca nu trebuie alaptat copilul la sanul ala daca sangereaza.
Iulika, mare s-a mai facut flacaul tau.
Andre, ma bucur ca totul e ok cu bb. O sa vezi ca totul va fi bine.
Nela, m-a amuzat ideea cu curcanul. Asta imi aduc bine aminte.
Daaam, acum ma duc inapoi la bebe si sper sa mai pot citi macar cate ceva cat tace.
Va pup pe toate si va urez numai bine si voua si bebeilor vostri.
Nu mai stiu daca mai vroiam sa mai zic cuiva cate ceva. De fapt, as vrea sa va zic tuturor dar uite ca nu apuc.
AAAA la multi ani sarbatoritilor din saptamana asta.
Edit: am mai pus pozute in albumul de la semnatura daca vreti sa ne mai vedeti cum evoluam si in luna a doua de viata.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Liliac nu e voie cu unguente pt hemoroizi??! pai eu m-am dat la greu in primele sapt, cu hepatrombin si ultraproct, alternativ...si mi-au trecut....imi pare rau sa aud ca ai probleme cu epiziotomia.... |
Pai pe prospectul de Hepathromin scrie clar ca "se aplica doar pe suprafata pielii fara leziuni" iar eu sunt "lezata", hemorzon-ul are hidrocortizona, iar proctolog...nu mai am prospectul iar pe net n-am gasit daca e bun sau nu.
Am votat si eu Ebruska (ce frumos i-a spus Luto )-ursulica-frumusica.
D'ale Andrei
greiere spune:
Liliac dupa toate metodele pe care le-am incercat de la bai cu ceai de pelin, coada calului, musetel etc. la creme de tot felul (nu a mai contat cu ce) am gasit crema homeopata Hemosan si servetele umede Cara. Succes ca stiu prin ce treci!
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami