Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Danuta, merci de informatii!!! Eu stiam de o crema Cimeosil ca e foarte buna, dar tot asa, costa vreo 2 milioane si e un tub din ala miiiic, ca de tetraciclina. Pai ala nu m-ar tine nici macar o saptamana. Nu am cum sa dau atatia bani,
O sa ma dau cu Contractubex, ca e mai ieftina!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Tine aprape o luna un tubuletz, se foloseste ff putin. Insa efecte nu prea am vazut nici la Cimeosil nici la Zeraderm. Contractubex nu am folosit, dar l-as incerca.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Nela, cat de frumos e la tine! De cate ori vad pozele tale imi fac planuri de plecat in lume

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Dana, cum te descurci cu slingul? Cum o tii pe Ana?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor, va multumesc de griji si va pup tare pe toate! n-am reusit sa recuperez dar am zis sa va anunt ca am depistat problema, imi curge mie sange dintr-un sfarc bine ca e asta, si nu e de la Ebru (stergem fruntea)...ieri seara am verificat, dar n-am vazut nici o rana, dar apoi cand i-am dat iar sa pape, i-am scos sanul din guritza si am vazut ca am rana mica....

dar eu nu mai stiu acum daca sa-i mai dau sa suga la sanul respectiv....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor, va multumesc de griji si va pup tare pe toate! n-am reusit sa recuperez dar am zis sa va anunt ca am depistat problema, imi curge mie sange dintr-un sfarc bine ca e asta, si nu e de la Ebru (stergem fruntea)...ieri seara am verificat, dar n-am vazut nici o rana, dar apoi cand i-am dat iar sa pape, i-am scos sanul din guritza si am vazut ca am rana mica....

POZE URSULICA
nunta

Am avut si eu aceeasi problema la inceputurile alaptarii.II dadeam sa pape ca nu aveam incotro, doar ca la un san rana s-a agravat si l-am muls cateva zile.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

POZE URSULICA
nunta

Eu ce stiu e ca fetitei nu-i face bine sangele care ajunge in stomacel (stiu ca si la oameni mari nu-i bine si stiu de la un dr.)Eu zic ca sa-ti dai cu ceva crema pe sfarc pana se vindeca (Garmastan de ex. dar cred ca mai exista si altele). In acest timp sa te mulgi la sanul bolnav si si arunci lapticul ca sa nu bagi sange in stomacelul fetitei si sa o hranesti doar de la celalalt san. In cateva zile ar trebui sa se vindece rana si sa poti alapta linistita cu ambii sani.

Voi ce ziceti fetelor? Asta e doar o parere de-a mea, daca voi aveti experienta pe acesta tema si aveti idei mai bune si eu as vrea sa stiu ce se poate face (mama mea mi-a intrerupt alaptarea la 3 luni pt ca avea rani la sani si curgea sange dar pe vremea aia nu erau creme sau nu i-a zis nimeni..)

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

multam de raspunsuri, si eu ma gandeam sa n-o mai alaptez la sanul asta, just in case....sper sa-mi ajunga laptele de la celalalt....daca nu, mai am niste rezerve in congelator......
oricum rana nu e mare, cand stau asa nu se vede nimic, doar cand suge ea...ma dau deja cu garmastan de aseara, sa vedem....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

ne votati si pe noi? si promitem ca daca participati si voi , va votam si noi

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=2032&ord=&pg=1&keyword=ebru&srch=yes

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

ne votati si pe noi? si promitem ca daca participati si voi , va votam si noi

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=2032&ord=&pg=1&keyword=ebru&srch=yes

POZE URSULICA
nunta

F. frumoasa poza. V-am votat:)

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Selenica Danuta ti-a spus f bine ce ai de facut. Speram sa treaca bubita cat mai repede.

Luto Radu dupa ce-a vazut ce s-a ales pt urmatorul tur al alegerilor, a ramas la aceeasi concluzie: "caaaaahhhhhh" si incep si eu sa-i dau dreptate, din pacate.

Nela Nici noi n-avem inca un program stric peste zi...mai tzoncanim cateodata si de sete sau de dor dar nu mai mult de 2-3 minute. Pe mine inca ma dispera plansetele si scremetele lui atunci cand are "treaba", ca dupa ce-l schimb, il asez frumusel in patutul lui si se gangureste acolo in legea lui.

E asa de simpatic cand ma striga . Nu e smiorcaiala, e un fel de gangureala...si eu de prin casa ii raspund si cand ma opresc incepe el gangureala si tot asa. Si cand ma apropii de patut incepe sa se manifeste ca un adevarat luptator de K1: da din manute si din picioare, poate-poate reuseste sa faca vreo isprava. Si uite-asa ne petrecem diminetile si serile. Ce-si inchipuie vecinii cand ma aud singura miorlaind prin casa, nu stiu, dar cred ca nici nu vreau sa aflu deocamdata.

Danuta15 Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Poate ca Anna ta este fff linistita, poate e f calma si atunci toate "jucarelele" le va privi la inceput cu o doza de retinere...pana tatoneaza terenul. Asa era Andra mea, pana ii captam atentia ma treceau toate apele. Dar si cand a inceput sa prinda incredere...pai sa te tii!
Cat despre bulanele, nu-ti face probleme! Nici fata mea n-a avut niciodata dar ma consolam ca n-o sa aiba probleme cu greutatea cand va fi mai mare (stii, fiecare se adapteaza in functie de ce are acasa!) Si, Doamne, ce-mi mai doream si eu sa vad falcute si bulanase...dar daca n-a fost sa fie, asta e.
Incearca sa nu mai faci comparatii si atunci scapi de toate framantarile. Plus ca Anna ta e posibil sa aiba o structura asemenatoare cu a ta si-a lui Grig...si atunci de unde grasimi???

cristina_ana Ce frumos vorbesti tu de papusica ta Stiu cum te simti cu Andrei "calarind" fata continuu, ca si la noi e tot la fel. M-am cam saturat sa-i spun tot timpul: "Nu-l mai pupa pe obrajori, uite ce de-a bubite are!" in secunda urmatoare sta calare peste el. Acum mai nou, dupa ce-l inghesuie bine, incepe si-i danseaza, ca cica asa il linisteste...si Radu face ochisorii mari si uita pentru un timp pentru ce urla inainte.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput