Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_mario spune:
fetelor eu mai fac cate o pauza mica ca sa citesc ceea ce ati scris nu vreau sa raman in urma...va pup si ne mai citim pana scot biroul ..apoi scot firul de la net..si nu stiu knd mai intru...o sa am de recuperat cv
Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Despre sutienele de alaptat ce sa zic? Alicredo, ce ai vazut tu la Mothercare cu 25 pt 2 e destul de ieftin. Eu am vazut la Premaman de la o firma Anita (prietenele zic ca sun tare bune ) incepand de la 37 la 53 de euro unul. Si cum ne trebuiesc minim 2....
Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Alexutzzza, merci pt info despre Jhonson si pt vis.
Alicredo, merci si tie.
Cris.mario, spor la treaba dar fa pauze dese.
pozele mele
Charles Baudelaire
alicredo spune:
danyelana ma innebuniti cu preturile din tara....am zis ca nu imi iau....acum iau doar ca sa fie...daca nu le-oi folosi le voi face cadou mai departe...ce sa zic?
alexutzzza mersi de truc ... ma gandesc ca...totusi ..atata timp cat se gasesc in fiecare farmacie,magazin, etc or fii bune de ceva...sa iau nu stiu ce firme? ca a auzit nu stiu care ca e bun? nu cred! sau habar nu am!
dar si eu vestea....ma masam....si m-am uitat la sfarcuri...am strans putin si a iesit....cat un biluta dar a iesit...asa galbui...colostru ,dar numai din dreptul...in stangul poate or fii infundate canalele. daca m-ati fi vazut cum am fugit cu sanul dezgolit inspre sot ca sa vada si el si sa se bucure alaturi de mine....
29+
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo danyelana ma innebuniti cu preturile din tara....am zis ca nu imi iau....acum iau doar ca sa fie...daca nu le-oi folosi le voi face cadou mai departe...ce sa zic? alexutzzza mersi de truc ... ma gandesc ca...totusi ..atata timp cat se gasesc in fiecare farmacie,magazin, etc or fii bune de ceva...sa iau nu stiu ce firme? ca a auzit nu stiu care ca e bun? nu cred! sau habar nu am! dar si eu vestea....ma masam....si m-am uitat la sfarcuri...am strans putin si a iesit....cat un biluta dar a iesit...asa galbui...colostru ,dar numai din dreptul...in stangul poate or fii infundate canalele. daca m-ati fi vazut cum am fugit cu sanul dezgolit inspre sot ca sa vada si el si sa se bucure alaturi de mine.... 29+ |
Alicredo, nu stiu ce preturi sunt in tara. Eu vorbeam de preturile de aici din Belgia, care sunt mult mai mari ca in UK din cate vad.
pozele mele
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
Azi este si prima mea zi de prenatal.
E bine acasa ce sa zic, dar parca e plictiseala mare.
30+ Teodor
Bebe
Eleysa spune:
Buna ziua burtici dragi !!!
Am intrat sa va salut ...am cam lipsit nemotivat de vineri si am de recuperat acum ...sper ca sunteti cu toate bine, sanatoase si bebeii la fel ...noi suntem bine ...am intrat in 30 sapt ....yuppy ...facem cinste deci ...
Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
lorex spune:
Daca uleiul de cocos e facut din cocos , uleiul de masline e din masline, uleiul de bebelush din ce e facut????
Sutienul e f scump sa inteleg, ok, TKS!!
imi iau gandul....acu ma intreb...chiar trebuie??? adicaaa..e musai?
..ma gandesc ca daca o sa am lapte o sa-mi iau atunci repede unul...lapte sa fie!
Alicredo, eu am optat pt sampon bebe bio, desi e scump, pt ca sa fiu sigura ca nu are chimicale in el...la pielea bebelushului atat de fina!!
citez din descriere: Fara conservanti, parfumuri, coloranti de sinteza sau derivati ai petrochimiei.
Fara materii prime etoxilate.
Fara vegetale modificate genetic.
100% uleiuri vegetale pure, materii active vegetale si extracte din plante.
Ne-testate pe animale.
Ambalaj reciclabil si ecologic.
Materii prime blande cu pielea si benefice sanatatii.
26+
alexutzzza spune:
alicredo ha ha ha m-ai distrat tare! Bravo felicitari
lucia!!cum asa? Doamne mie parca nu-mi mai ajunge timpu sa fac cate vreau: curat, cumparaturi,mancare, greaca, citit despre bb si toate cele, intru in panica ca nu am timp de niciunele si tu te plicti???
30+ Yannis
Eleysa spune:
Cu scuzele de rigoare ...as vrea sa felicit si eu sarbatoritele de ieri ...
Sara-Maria sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti asculti parintii...Mariucasara sa-ti traiasca comoara
ALINAOPREA, deutza81, ematimerman La multi ani pentru ieri!!! Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si implinite...cu bebei sanatosi!!!
DDna, misele La multi ani!!! Sa aveti sarcini usoare in continuare, nastere si mai usoara si bebei sanatosi...
Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb