Sampon Kerastase
![](images/user_woman.png)
In ultima vreme ama auzit tot felul de discutii despre samponul de la Kerastase si parca-mi vine sa mi-l iau si eu
Numai ca eu am parul gras si fac matreata imediat.Acum tocmai am terminat Nizoralul si nu stiu ce sa fac.
Cumva careva dintre voi foloseste aceasta gama ca tare ash vrea sa stiu care e mai bun pentru par gras,matreata si daca se poate si pentru volum?
multumesc
Raspunsuri
Dana_bebe spune:
Este foarte bun - eu numai cu el ma spal si nu am mai facut matreata.
Imi place ca nici nu ingrasa parul - va trebui sa te speli de maxim 2 ori pe saptamana - se ingrasa asa la 4 zile.
Ai grija de unde il iei - eu il iau de la salonul unde ma tund si e 75 ron am vazut locuri unde e si mai scump.
Inca ceva este foarte "gros" asa ca tine mult - eu ma spal si 1,5-2 luni cu unul(am parul un pic mai jos de umeri si des.
Luna trecuta an luat Johnson's cu galbenele pentru sotul meu si nu mi-a venit sa cred ce subtire e. Mare diferenta si la bani si la calitate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andreea23 spune:
Dana bebe multumesc pentru raspuns
Poti sa-mi spui te rog pe care il folosesti? Cel special pentru matreata sau altul? si dupa ce te speli parul are cat de cat volum? ca mie imi place asa mai infoiat .Cat despre pret habar am,dar nu cred ca pe aici sa fie cu mult mai scump
Dana_bebe spune:
Scuze nu m-am uitat de unde esti - am luat din Grecia si era vreo 15 -18 euro deci tot pe acolo.
Initial mi-am luat anti matreata dar apoi am luat unul pentu par vopsit, apoi altul pentru tonifiere - tinand cont ca tine asa de mult imi place sa le mai schimb - am eu o idee ca se obisnuieste parul si il variez - fiecare cu piticii lui.
De volum nu stiu ce sa-ti zic eu pe al meu ma chinui sa-l fac sa stea cumintel - nu e cret dar firul nu e subtire, matasos, e gros asa ca sta umflatel fara sa vreau - eu trag de el sa nu dar el...
stii cum e fiecare vrea ce nu are .
Ce e bine la al meu e ca daca il coafez sta si o saptamana - si fara fixativ - toate prietenele ma invidiaza iar eu il vreau lins si drept.
Andreea23 spune:
m-ai convins...ma duc maine sa-mi iau.cred ca initial am sa-mi iau pentru matreata si vreo masca ceva. eu am parul lung si des,dar are volum doar o zi dupa spalat si apoi se plosteste de zici ca-s linsa de vaca
io am niste evenimente luna asta si trebuie sa ma coafez cam des...nu-mi dai si mie parul tau ..macar asa...o saptamana,doua?
Dana_bebe spune:
Andreea -Ieri l-am tuns, vopsit, coafat - asa ca ti-l imprumut cu placere.
Ai cumparat samponul? Cum ti se pare?
Andreea23 spune:
Dana........mi-l-am luat pe cel pentru marteata/par gras si masca hidratanta iar rezultatul..
!!Sunt foarte incantata si parul meu desi este lung are si volum de data asta,ceea ce inainte era era posibil doar daca il uscam cu feonul.
Cat despre pret,un pic cam scumpisor..55E....dar parerea mea e ca merita si ultimul cent!