Citim impreuna - organizatorice (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Votez si eu 'Drumul' lui McCarthy, desi sunt cam in urma cu lecturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

In ce ma priveste, mi-ati starnit curiozitatea atat cu Drumul cat si Gargyole, asa le voi citi pe amandoua.Daca se poate, votez pentru amandoua, dar vreau sa fac o sugestie despre Tolkien: in opinia mea, a citi o trilogie ca Lord of the Rings sau altceva din celalalte 7 volume in doua saptamani (ori o luna) nu e potrivit, nu-i face dreptate autorului - scriu asta cu tot respectul pentru propunerea facuta. Poate ca cei interesati sar putea a deshida un subiect separat la Clubul Cartilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

am intrat sa reactualizez lista cu voturi, Beren, ma bucur ca ti-am stirnit curiozitatea, cit despre voturi , regula este doar 1 vot/participant...asteptam alegerea ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Drumul, atunci ...

Mergi la inceput

Monixy, mersi mult pentru urari ! Propunerea ta e interesanta dar uneori e greu si numai cu o carte de citit/comentat.

Pina acum avem :
4 voturi Drumul
2 voturi Gargui
1 vot Stapinul inelelor

se mai voteaza pina joi seara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Votez si eu Gargui - Andrew Davidson

Mergi la inceput

buflea,buna alegerea,chiar ma gindeam pe unde esti...
lilanda, te-ai hotarit cu cine votezi ?

avem: 3 Gargui/ 4 Drumul
si 1 vot Stapinul inelelor

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Da, m-am hotarit sa nu votez, ca altminteri v-as incurca socotelile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

lilanda , bine ai venit pe tabla de sah...

hai , te rog , ia tu in considerare propunerea de a citi in doua tabere , unii "Drumul" , altii " The Gargoyle" , macar la runda asta , ca moderatoare-negociatoare buna

(iar daca vroiai una dintre celelalte propuneri , eu promit sa le citesc , si sa le discut pe aici ....candva )

http://bazar-livresc.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

monixy, pai io oricum citesc Garguiu' si-am sa vorbesc de ea la Clubul Cititorilor. Cu Angela, daca vrea . Am mai incercat noi pe-aici lecturi paralele, da' ne confuzam si disipam. De aia cred ca e mai bine sa ramina doar o carte pe runda. Cea aleasa de majoritate. Daca n-as fi citit Drumul, as fi ales-o fara nicio retinere.

Mergi la inceput