Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 13
AkaManah spune:
Eu votez "Stapanul inelelor" chiar daca sunt probleme cu prelungirea termenului... Eu zic ca e un real castig pentru cine citeste "Stapanul inelelor". E ALTFEL. Povestea, personajele, stilul in care este scrisa cartea...totul e diferit, nou si frumos.
Merci
Sar`na Laura.
monixy spune:
Am intrat sa anunt ca eu nu votez deoarece saptamana urmatoare nu voi avea prea mult timp de citit , ca urmare nu mi se pare corect sa influentez decizia de lectura in ceea ce ii priveste pe altii
http://bazar-livresc.blogspot.com
beshter spune:
monixy, ai doua saptamani pentru lectura - poate in a doua saptamana te mai eliberezi:); iar la subiect se poate intra oricand din momentul deschiderii si mult dupa ce trec cele doua saptamani.
Hai, te rog, voteaza!
Trouve avant de chercher
monixy spune:
Atunci votez "Drumul" , pe care o sa-l citesc chiar daca nu iese la cercul asta ...
Daca iese "Gargui" , nu promit nimic...
Stiu (din experienta proprie) ca e tare dezamagitor sa iti placa mult o carte si sa nu ai cu cine impartasi bucuriile ei , asa incat ii inteleg pe angelabv si pe AkaManah ...
Poate o solutie ar fi pt. asemenea situatii sa deschida fanul cititor un topic separat , cum mai sunt si pt. altele (ex "Vitelul de aur " sau cele deschise de desprecopii-Mirela).
beshter spune:
Si mai e si clubul cititoarelor - s-o rugam pe Lilanda sa-i schimbe numele in 'clubul cititorilor' acum ca-i avem si pe AkaManah si pe Beren.
monixy, 'Vitelul de aur' era tot in cadrul cercului de lectura:)
Trouve avant de chercher
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Si mai e si clubul cititoarelor - s-o rugam pe Lilanda sa-i schimbe numele in 'clubul cititorilor' acum ca-i avem si pe AkaManah si pe Beren. |
Done!
Io nu votez (inca): "Drumul" am citit-o si-i superba. "The Gargoyle" o am, acu' o rasfoiesc, da' nu stiu inca daca sa-i dau votul sau nu...revin dupa ce ma hotarasc :)
angelabv spune:
eu votez:
Gargui - Andrew Davidson
eu am citit-o anul trecut si luna asta, de ziua mea, mi-am facut-o cadou...nu voi fi dezamagita daca nu iese !!Toate propunerile sunt super interesante, as dori sa citesc aceste carti...eu una pastrez toate propunerile si cind dau de cite o carte propusa de voi nu pierd ocazia s-o citesc.
monixy spune:
angelabv La multi ani frumosi si sanatosi !
Tocmai m-a lovit o idee adecvata temei "fantastice" : ce-ar fi sa avem un club de lectura optional bicameral ? Adica sa se citeasca si sa se discute 2 carti ,primele care intrunesc cele mai multe voturi , fiecare de catre votantii si cititorii proprii , (si asa suntem putini , si fiind la aceeasi tema mai facem cunostinta si cu alte stiluri ) , sau daca acea cartea aleasa cu cele mai multe voturi se dovedeste neinteresanta la proba practica si ne fortam sa stam 2 saptamani (cum a fost la "O zi din viata lui Ivan Denisovici").
E doar o propunere si nu-i bai daca nu are trecere