Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 14
beren spune:
In ce ma priveste, mi-ati starnit curiozitatea atat cu Drumul cat si Gargyole, asa le voi citi pe amandoua.Daca se poate, votez pentru amandoua, dar vreau sa fac o sugestie despre Tolkien: in opinia mea, a citi o trilogie ca Lord of the Rings sau altceva din celalalte 7 volume in doua saptamani (ori o luna) nu e potrivit, nu-i face dreptate autorului - scriu asta cu tot respectul pentru propunerea facuta. Poate ca cei interesati sar putea a deshida un subiect separat la Clubul Cartilor.
angelabv spune:
am intrat sa reactualizez lista cu voturi, Beren, ma bucur ca ti-am stirnit curiozitatea, cit despre voturi , regula este doar 1 vot/participant...asteptam alegerea ta !
angelabv spune:
Monixy, mersi mult pentru urari ! Propunerea ta e interesanta dar uneori e greu si numai cu o carte de citit/comentat.
Pina acum avem :
4 voturi Drumul
2 voturi Gargui
1 vot Stapinul inelelor
se mai voteaza pina joi seara !
angelabv spune:
buflea,buna alegerea,chiar ma gindeam pe unde esti...
lilanda, te-ai hotarit cu cine votezi ?
avem: 3 Gargui/ 4 Drumul
si 1 vot Stapinul inelelor
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
Asa creste Nicole
monixy spune:
lilanda , bine ai venit pe tabla de sah...
hai , te rog , ia tu in considerare propunerea de a citi in doua tabere , unii "Drumul" , altii " The Gargoyle" , macar la runda asta , ca moderatoare-negociatoare buna
(iar daca vroiai una dintre celelalte propuneri , eu promit sa le citesc , si sa le discut pe aici ....candva )
http://bazar-livresc.blogspot.com
lilanda spune:
monixy, pai io oricum citesc Garguiu' si-am sa vorbesc de ea la Clubul Cititorilor. Cu Angela, daca vrea . Am mai incercat noi pe-aici lecturi paralele, da' ne confuzam si disipam. De aia cred ca e mai bine sa ramina doar o carte pe runda. Cea aleasa de majoritate. Daca n-as fi citit Drumul, as fi ales-o fara nicio retinere.