Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 5

cezara66 spune:
Felicia,speranta moare ultima.Eu,pt.tine inca sper!Dar tu mai ai congelati,nu-i asa?

H.Mirela spune:
Buna fetelor, azi am mai facut testul o data si tot negativ , am mai avut o speranta credeam ca o sa fie ok , ca de 4 zile tot maroniu imi curgea si am luat tratamentul pana acuma si azi cum am spus am facut testul si negativ. Din seara asta nu mai iau nici un tratament..Stie cineva , sunt niste analize speciale sa vezi daca poti ramane insarcinata sau din ce cauza nu ramai.Ca am 2 inseminari care e cu extra uterina si 2 Fiv . Stie cineva ?? Sunt total dezamagita ce mi sa intamplat

KiraClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui H.Mirela Buna fetelor, azi am mai facut testul o data si tot negativ , am ![]() |
Mirela fi tare! O sa se intample si la noi minunea la un moment dat. Speram ca mai devreme decat mai tarziu!
Te sfatuiesc sa citesti la subiectul despre Trombofilie. Acolo, la inceputul capitolului, sunt enumerate teste de trombofilie si imunologie care te-ar putea ajuta sa gasesti niste raspunsuri la problema ta.
Te pup si mult curaj sa mergi mai departe pe drumul pe care ti l-ai propus!

patricia spune:
H. Mirela, Felicia imi pare ffffffffffffff rau. . nici nu stiu ce sa va zic.
Eu am venit la rapot. Se pare ca vom face transfer la 5 zile. Azi la clinica ne-a spus ca 2 sunt mai tare deyvoltati decit ar trebui in perioada asta, iar ceilalti 3 sunt mai micuti. Acum nu stiu decit e normal , sau in comparatie cu ceilalti 2. Deci Miercuri e ziua cea mare. Dar mai vorbim si maine cu bioloaga sa vedem ce ne spune.
Ali pe unde umbli?
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ma Ajute.

mairis spune:
Buna fetelor!
Nu vreau sa fiu pesimista grupului dar nici nu e bine sa speri degeaba. Valoarea de 2 la Bhcg e negativa. Si daca se dubleaza in 2 zile, devine 4 - tot negativa! O femeie gravida are peste 25 valoare. Sau e cu semnul intrebarii la >5.
Poate supar pe cineva dar eu prefer sa trec cat mai repede peste o dezamagire, nu sa prelungesc suferinta cu sperante desarte.
Felicia, ca atatea fete de aici, sunt alaturi de tine. Din pacate multe stim ce simti, am trecut prin asta si suferim inca. As vrea sa te alin cu ceva. Doar timpul iti vindeca rana... DD sa-ti dea putere si o noua speranta!
H.Mirela, fa analizele de trombofilie, cele imunologice, geneticele eventual... Sunt trecute intr-o lista la inceput de capitol. Din cate ai spus tu ai avut 2 SEU? Imi pare rau....
Suntem concetatene din TM!
La mine, nimik nou sub soare. M-am apucat de lucru, de aerobic .....ca sa mai uit.
Astept inca rezultatele analizelor de trombofilie & co. Si marea intalnire cu Kovacs din 14 decembrie!
Va pup pe toate.

crystyna75 spune:
Multumesc Mirela2. dar cu cazarea cum ai facut?unde si cat? a fost o.k? Bytzi nu sunt foarte sigura ce voi face la anul. deocamdata adun informatii. oscilez intre Szeged si Gynnera. sunt tare nehotarata...

alla76 spune:
rubia, patricia felicitari pt embrionasi
felicia_
RETAM bafta pe maine la punctie. recolta bogata!
patricia, numai maine nu-i poimaine si iti iei acasa
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

didiloo spune:
'mneata fetelor!
felicia si H.mirela, multa putere sa treceti peste asta.
retam multa bafta la punctie!
patricia mult succes maine la transfer, sa fie bine.
eu aseara la 12 am facut ovitrelle, maine vom merge la punctie...as vrea sa va intreb, cat timp voi fi adormita? si dupa ce ma trezesc cat timp mai trebe sa stau acolo?
va doresc o zi frumoasa!