Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 4

samira33 spune:
feli...'thu-i mama ei de viata cum ne mai chinuie ea pe noi.
da lasa ca inr-o zi iesim noi invingatoare din lupta asta.
te imbratisez strans

RETAM spune:
Ieri am fost f....furioasa pe laptopul meu si nu l-am mai deschis am raspuns la toata lumea si pe cand sa il trimit nu l-am mai gasit
Eu ma simt ca un balon .....aseara mi-am facut ovitrelul si maine e punctia iar nu ma lasa
Mi-au explicat ce urmeaza si am niste intrebari pt cine a facut la Szeged ...de ce mi-au ceut sa am ceva de mancare sarat cu mine dupa punctie si apa ,si sotul meu va trebui sa mearga sa ia 4 fiole de progesteron de le farmacie nu e cam mult o sa mi le dea toate deodata ? ....vau pus embryo glue la toate ca mie mi-a zis ca imi pune
Va

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RETAM Ieri am fost f....furioasa pe laptopul meu si nu l-am mai deschis am raspuns la toata lumea si pe cand sa il trimit nu l-am mai gasit Eu ma simt ca un balon .....aseara mi-am facut ovitrelul si maine e punctia iar ![]() Mi-au explicat ce urmeaza si am niste intrebari pt cine a facut la Szeged ...de ce mi-au ceut sa am ceva de mancare sarat cu mine dupa punctie si apa ,si sotul meu va trebui sa mearga sa ia 4 fiole de progesteron de le farmacie nu e cam mult o sa mi le dea toate deodata ? ....vau pus embryo glue la toate ca mie mi-a zis ca imi pune Va ![]() ![]() |
pentru ca tre sa manci dupa ce te trezesti din anestezie si sa bei apa ca sa urinezi, o sa ti fie foame.
progesteronul ti l face cand te trezesti din anestezie, 4 fiole o data..in cazul meu numai 2, ca am caz de troboza in fam, respectiv mama, o sa te intrebe.
pup si bafta

de Craciun vom fi 2 in 1 .......

bytzi spune:
felicia,imi pare tare ,tare rau.....
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

zapp spune:
Mirela, sa nu te superi te rog, nu e adresata tie intrebarea, e retorica...Fetele care faceti FIV la Szeged, daca voi inseva aveti risc de tromboza, ce se intampla? nu va mai da progesteron deloc?!
Sau de aia Zadori da doze asa de mici de hormoni, sa nu faca fetele "tromboze"?! Sper sa se trezeasca odata si odata si sa accepte ca analizele de trombofilie sint necesare inainte de incepe un FIV. Pentru binele vostru, fetele care va puneti toate sperantele in el...
Nah, ca m-am aprins iar!

iazminn spune:
FELICIA imi pare f rau. Sincer nu ma asteptam! Dar poate nu e totul pierdut, mai exista o speranta.Sa-ti dea D-zeu putere sa megi mai departe.