**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

alinuta te rog nu te supara. eu personal savurez mesajele tale. mi se par fff documentate si te "vad" si o femeie cu capul pe umeri. cine se supara se supara, dar nu cred ca din cauza la 2-3 persoane trebuie sa se strice atmosfera.
eu personal astept sa mai scrii, ca de nu ne obligi pe astea ca mine care nu pun mana sa citeasca sa ne apucam de studiat

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

inutsa...tu incepi din ianuarie, eu termin atunci....ca plec....of of...
imi zicea tipa asta care imi face masaj ca pt bebei sa se maseze bine la gatut....nu tare...bine doar, in zona coapselor, spatele si manutele...de sus in jos...adica invers gravitatiei...asta stiam si eu...iar ca si exercitiu pt tonus...se apropie cotul de la mana stg de ex, cu genunchiul de la piciorul drept....intelegi tu ce vreau sa zic
acu chiar fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai sa va deschid cap. nou, ca poate vreti sa scrieti.

Alinutza si mie mi=-au fost de folos postarile tale, asa ca du-te goleste tzatzele, mananca, relaxeaza-te si pe urma treci aici.
Emanouela super...fa masaj pana pleci sa vezi ce bine te simti. super idei pt. masajul bebelushului. eu rar ii fac ca e fomist tare dupa baita, nu reusesc de fiecare data.
Inutsa demential sfatul cu tuica. de ce nu l-ai urmat?.
Pony ma gandesc prin ce treci. stiu ca vrei ce-i mai bine pt. Raduicu, sper sa recupereze greutatea pierduta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145535

Mergi la inceput