**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**
Raspunsuri - Pagina 11
buburuza1979 spune:
damn
la vizualizeaza semnatura imi arata imaginea
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
blanca000 spune:
Finally a adormit Eva,
Sa ma mai plang si eu la voi...sunt cheauna si obosita. Azi noapte sa trezit fata mea ca d eobicei la 1 juma s apape dar nu a mai vrut sa adoarma la loc decat pe la 3 juma ..ea vroia sa rada si sa vb...nu i-am dat apa la moara...pe intuneric si in liniste am incercat tot ce stiam si degaba..m-am cocosat pest epatut vreo ora, am luato la noi in pat, ne-am plimbat prin casa..tzitiz nu mai avea rost ca mancase vreo 30 minute...intr-un lunggggg final a adormit..eu insa cu urechea tot ciulita. Dimineata pe la 8 am luat0o la noi in pat si dupa ce a plecat sotul am dormit amandoua pana la 11...dar tot degeaba orele alea de noapte nu le-am compensat.
Si parca stia ca azi e zi deosebita asa ca de cand sa trezit a chiuit/ tipat/ vorbit/ ras nu mai zic de dat din maini si picioare si mers ca rama pe spate. Daca o lasam singura incepea sa planga daca ma duceam la ea rada pana sa ma apropii....m-a vrut toata ziua....
Apoi vaccinul..si dupa la fel..maraici si vorbarici si jucarici...deocamdata nu febra, nu altceva...doar chef de vorba si de joaca...aaaaaa si de bagat mainile/pumnul/degetul/ jucaria sau mana mea in gurita si flencanit. Dr. zice ca dintisorii sigur pana la 6 luni..sa vedem acum.
In noaptea ast aiar dorm iepureste sigur sa o controlez de reactii sau nu la vaccin.
O iubesc ca e a mea si merit aorice..dar azi noapte eram asa crizata ca l-am trezit din somn pe sot sa il intreb daca doarme bine si sa mai tip si la el ...saracul nu intelegea ce vreau. Pai la cine sa tip si eu? Ca Evei i-am zis ca e noapte si trebuie sa dormim si alte cele..dar ea radea la mine si ma bufnit si pe mine rasul..
Ufffff...hai noapte buna
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
inutsa spune:
giova iti dai seama ca dupa sperietura trasa de mine sunt cu ochii pe ea ca pe butelie. Ii multumesc lui DD ca nu a patit nimic atunci si am grija sa nu se mai intample
Si Bia e mare fan a unui pachet de servetele, ii place cum fosneste punga
corinna deci si tu zici ca imi seamana? nu-mi ramane decat sa ma bucur mai mult!
pogos ca bine zici ca nu ai fost buna de nimic cand a cazut. pe mine ma apucase bocetul de-a binelea, o foiam pe toate partile sa vad daca are ceva, ea radea iar eu plangeam. Doamne, ma facusem mica-mica cand am vazut-o jos.
theea bine ca ati fost in Anglia, aici, vorba ta, nu s-ar fi facut mare lucru! Bine ca sunteti bine acu!
Ai o dulcica acolo in poze
moniland, blanca sa fiti fara reactii la vaccin!
monica sanatate puiului!
Sa va zic ceva : in seara asta am auzit un bebe mic plangand afara. Banuiesc ca ar fi copilul unor boschetari de pe aici. I-am vazut inca de anul trecut langa ghene, cu copil mic-mic, in carucior . Pe mine ma apuca cand ma gandesc la saracul bebe, ce fel de sanatate are,ce mananca, trage frig. Doamneeee.... oare parintii aia nu se gandesc la bietul pui, sa faca si ei ceva, sa se angajeze oriunde sa asigure o viata buna copilului? Mi-am stricat seara...
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Mony08 spune:
Buna fetelor in sfarsit am si eu timp sa intru sa va scriu [:P]
Giova, Vally multumim
Azi mi-a facut o bucurie mare pilu meu a inceput sa rada in hohote cu mine,asa m-am bucurat cand l-am auzit ca mi-au dat lacrimile de fericire.
Vroiam sa va intreb si eu ceva,verisoara mea are o fetita cu 3sapt mai mare ca al meu si i se ia pielea din palme,o fi lipsa de vit A sau ce ar putea fi ? Si in leg cu piciorusele,nu le tine drepte,cd o pui in picioruse sta cracanata si i se deplaseaza glezna,ii normal la varsta asta , ca fata de baietelul meu care tine picioarele drepte si apropiate si chiar merge,nu-l las eu pe toata greutatea lui dar le tine teapane.....voi ce parere aveti?
Vally eu folosesc mai mult servetele umede pt ca face kk o data pe zi si at il spal la funduletz.
blanca000 Si mie imi cade parul f rau cum spui si tu dar nush ce as putea sa-i fac.
Ai o bubi mica atat de dragalasa.
Si la bbele meu ii place sa stea in funduletz dar cel mai mult in picioruse,nu intelege ca e inca mic. Voi ce parere aveti de rotobil?
Ca ai zis de muraturi asa mi-ai facut o pofta
Alina Sanatate mamei tale.
Cu diversificarea si noi o mai amanam ,desi soacramea ma bate la cap in fiecare zi cu asta , eu fac cum cred eu ca e mai bine pt copilul meu,desi pe langa laptele de san trebuie sa-i dau completare lapte praf mai aman diversificarea.
tanimi frumoasa zmeurica ai.
elenada imi pare rau ce ti s-a intamplat cu caruciorul sper sa-ti rezolve cat mai repede.Stau si ma gandesc cum faci fata cu doi cand vad la mine cum e cu unul ca nu mai am timp de nimic.
flosideea Salutam pe Denis mai mare [:P]
ungaras Mamicutza harnicuta are program de noapte
icmanuasteptam poze
uliiasi insanatosire grabnica familiei tale.Aveti grija de voi.
noce cand te-am auzit ca i-ai dat bob de strugure si banana ma gandeam ca eu n-am curajul sa-i dau la cat mie de frica sa nu pateasca ceva.
buburuza1979 multumim pt linkul cu autodiversificare
andreea_1979Ce dulce e printesica ta .
Ce mari au crescut zmeurelele parca ieri erau in burtica.
monica2008insanatosire la puiut mic
Si baietelul meu isi roade manutele,degetele mele si ce mai prinde dar dintii nu se arata.
La capitolul somn de noapte pot sa zic ca-s o norocoasa de mai bine de o luna are program la 12-01 adoarme si se trezeste pe la 9-10...f rar pe la 7-8.
Giova ce mare a crescut Edi...si ce frumosi baieti ai nu-i de mirare ca de pe acum se bat zmeurelele pe ei [:P]
Va si scuzati dc am mai gresit la scris dar e noaptea ma intelegeti [:P]
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
Ce vroiam sa va mai rog dc puteti sa ma ajutati si pe mine cu un click:
http://www.e-album.ro/membru.php?id=7479
Multumesc
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
ClaraJ spune:
Buna mamicute,
Intram si noi scurt sa ne dam cu parerea la 2 chestiuni:
MQQM- hai ca nu reusesc neam sa-ti las un comentariu pe blogul tau asa ca am sa-ti scriu aici. In primul rind, felicitari pentru scrierile bine informate si structurate cu privire la diversificare- autodiversificare. M-am bucurat nespus cind am citit subiectul prelucrat din repectiva carte ( pe care am comandat-o minteni) si totul are mai mult decit logica. Eu stiam un lucru sigur despre diversificare ca nu doresc sa o incep mai repede de 6 luni, insa antenele imi erau deja intinse spre diverse surse de informare ( cu preponderenta cartea lui Sears - "The Baby Book" ) insa trebuie sa marturisesc ca "metoda" pe care o expui mi se pare mult mai "apetisanta" din toate punctele de vedere. Nu pot decit sa numar lunitele care ne mai ramin pina la 6 si of cors sa-mi iau adio de la bucataria mea "pristina". :)))
Inca o data FELICITARI si GOOD JOB!!!
Mamicutelor, cele care mai aveti nedumeriri despre diversificare si nu numai va recomand cu caldura sa citit blogul lui MQQM, gasiti o informatie bine detaliata, prezentata si structurata precum si o alternativa la ce stiam cu toatele pina acum.
EUMADA - chiar daca voi un pic off topic, nu pot decit sa fiu de acord cu THEEA si sa afirm sus si tare ca sistemul romanesc sanitar ARE MARI CARENTE si nici nu poate fi vorba de vreun grad de comparatie cu cel din tarile occidentale. Sunt de acord cu RALLU cind spune ca e pacat sa-i bagam pe totii medicii in aceeasi oala, insa faptul de a da SPAGA ca sa poti fii bagat in seama si sa traiesti mi se pare REPULSIV. Din experienta avuta pina acum cu sistemul medical american ( cit o fii el de huiduit de Moore si altii ca el sau nu) nu pot decit sa ma declar mai mult decit multumita. In primul rind, esti tratat omeneste si nu pe principiul eu sunt medicul iar tu pacient, deci sa-ti mai taca gura, doi, asistentele medicale nu ca sunt dragute sunt enervant de dragute, trei conditiile din spital, ca la hotel de trei stele cel putin, adica eu am avut jacuzzi in camera de travaliu, da' numai ca numai de jacuzzi nu-mi ardea mie cind ma treceau contractiile. :)))
So, sunt convinsa ca sunt si medici foarte buni in Romania, din pacate insa sistemul nu-i de partea lor;
Cam atit,
Bryce creste, se rinjoceste, chicoteste, mai putin cu somnul, de aceea intru si eu in clubul mamicilor somnoroase (of,of, mai, mai).
Va pupam,
Clara-mami lui Bryce Mihai- un copchilas nazdravan
eumada spune:
Nu zice nimeni ca aici e bine si acolo rau si nici invers.Eu am zis doar ca acolo nu s-ar fi uitat nimeni la o prima sarcina cu sangerare.Da tara noastra are probleme dar totusi putini mor..ceea ce se intampla peste tot.Si imi aduc aminte patania lui roco17.Sigur e mai bine sa fii gtratat regeste,dar si in america daca nu aio asigurare se moare,asa e? Si ai tratament regesc daca ai bani de asigurare mai mare.Umaresc diverse emisiuni la Discovery si zone reality si vad ca unuia nu i-a AJUNS ASIGURAREA DE 2 COLONOSCOPII CI NUMAI UNA...NU INTRU IN DETALII....deci sa nu generalizam sunt destule chestii si pe acolo..si vad destule mamici din exterior care intreaba pe forumuri ce sa faca cu nu stiu ce deoarece medicii nu le dau solutii.....sa recunoastem ca asa e,da?
Vreau sa spun ca doar noi nu avem aparatura dar avem medici..doctorul grigoriu de exmplu,cardiolog....a pus cu stetoscopul diagnostic in franta si aia cu tomograful......
Rallu ai avut dreptate stiu ca esti medic si poti sa confirmi ce spun eu.Nu vreau sa declansez o polemica dar la inceput o m,amica parca monica 2008 a venit in romania sa-si faca eco deoarece in italia se uita la ea abia la 20 saptamani.....pe la capitolul 14-16.
Tot ce vreau sa spun e ca la noi poti lua un antibiotic ...de exrmplu pe forumul mimicilor de bacau este o tipa din olanda....i se trimit medicamante antitermice din romania....de ce?
Copilul ei avea 40 grade si au trimis-=o acasa cu copil de cateva luni.......scuza cu natura nu tine...
Ser ca nu am suparat pe nimni,dar in alta tara,EVA mea nu ar fi existat....la ce am avut eu nu s-ar fi uitat la mine...
mamici si bebei...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
noce spune:
Pentru bebicii pasionati de fosneala, va recomand jucariile Lamaze. Sunt colorate, de plus, iar inauntru au celofan si fosnesc. Plus zdranganele, chitaieli, jucarii destepte fac de toate (mai putin cartofi prajiti). Filip e pasionat de un ursulet panda, care mie mi s-a parut banal, dar n-am avut curaj sa plecam la vreun drum fara el. In orice situatie Filip tace cand il fosnesc, zdrangan, chitai pe Mozi (asa l-a botezat tati pe ursulet). De Sf Filip i-am mai cumparat un ingeras/ spiridus Lamaze care la fel face multe lucruri si care l-a cucerit instant. Zici ca stie copilul ca mami a dat 70 de lei pe o jucarica de 20 de cm.
A! mai e varianta sa operati chirurgical o jucarie de plus care nu scoate sunete, sa scoateti puful si sa bagati o punga galagioasa.
Inutsa, ce-ar fi sa trimitem mai multe mamici hainute sau banuti pentru acel copilas de langa blocul tau? Daca ai putea sa le duci tu sacosele cu lucrusoare sau banuti, eu ti-as trimite. Mai ales ca vine Craciunul. Doamne fereste sa ajungem in situatia lor, ca nimeni nu angajeaza un homeless fara adresa si cu haine jigarite.
Blanca, eu am observat ca Filip doarme mult mai bine dupa plimbarile lungi, mai ales pe vremea asta mai racoroasa. Poate daca o tii mai mult pe Eva afara, e mai obosita seara. In schimb, eu pic lata seara dupa ce imping la carut 4-5 ore prin parc sau prin cartier. Adorm cu el la 8.
Mqqm, multumim si noi pentru toate randurile scrise de tine pe tema auto-diversificarii
Mami lui Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
eumada spune:
si de unde pot fi procurate jucariile alea?
nu stiu se gasesc in magazine?
in care?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
micaalsa spune:
Salutare
Tare de mult nu v-am scris ... nici cu cititul nu ma pot lauda . Acum cu Iulia la gradi, e o adevarata aventura. O saptamana acolo, doua acasa Noroc ca Teodora e ok, deocamdata n-a luat nimic de la ea.
Noua ne-a iesit primul dintisor, ieri Uitati si DOVADA Ne-a chinuit un picut dar a fost mult mai lejer decat la Iulia. Cred ca tine si de temperament Am facut si vaccinul, de vreo doua zile si fata mea a fost super cuminte. Nici macar n-a schitat vreun gest de plans, a ras incontinuu la doctorita. Nici reactie adversa n-am facut ... l-am facut pe cel de stat.
In mare noi suntem bine, ma apuc sa citesc un picut din urma, macar pe diagonala, sa vad ce-ati mai facut.
cateva poze mai recente cu gaza mea, puteti vedea incepand de aici
u all
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei