**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**
Raspunsuri - Pagina 10
Rallu spune:
Uitai sa va spun ca m-am apucat de abdomene: 80-100 in fiecare seara (in conditiile in care inainte bagam si 300).
Nu zic ca nu se simte (mai mult prin febra musculara) dar de vazut ceva inca nu.
As ma vrea si la piscina insa tare greu ma invart de o bunica seara.
Poate reusesc mai incolo cand o fi Robotelul mai maricel, momentan e buna si gimnastica la domiciliu.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
Corinna1982 spune:
Vally, eu nu am renuntat la siropurile anticolici. De la 2 saptamani tot ii dau si le rotesc mereu ca nu-si fac efectul decat max 2 zile. Sper sa scap odata de ei ca m-au capiat!!! Oricum cel care si-a facut treaba cel mai bine a fost Debridat.
Corinna1982 spune:
Theea, ciudat este ca acum cel mai tare o doare burtica in timp ce mananca. Am citit in dr Spock ceva de legat de un reflex gastro-colic care ii face pe bebei sa faca kk imediat cum incep sa manance. Probabil ca acest reflex ii declanseaza parturile care o dor si nu mai mananca, dar urla si de foame.
pogos spune:
rallu, cum ti-a raspuns si adriana, gasesti margine de siguranta pentru pat pe net. da, este pentru patul mare. gasesti si la ikea dar este de lemn, pe cand astea care le-am luat sunt cu cadru metalic si din material ca patuturile de voiaj. noi le-am luat de 1,50 m si le-am luat de pe bimbomarket.
noi nu mai folosim nimic pentru colic de mai mult de o luna. nu mai este nevoie.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:
Lorelay me!
caut cazare la felix pe weekendul urmator...ceva hotel cu piscina interioara.
Moni super ca ai unde lasa fetitzele. sunt de mare ajutor ai tai parinti.
Rallu pai faci multe abdomene...eu ma las pagubasa la 40 si le fac din ani in pasti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
monica2008 spune:
seara fetele
noi suntem bonavori.avem o tuse super naspa si sunte muciosi.am fost la dr luni si ne_a dat sa facem 6 zile de aerosol si sa luam antibiotic,di cauza ca a mai fost racit si nu l_a lasat cu paracetamol..am luat antibioticul dar l_am intrerupt ca a facut diaree..ne_a si cantarit avem 7.900 si 72 de cm.
ma ducsa citescc din urma si revin
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
anemona27 spune:
Buna fetele,mai apar si eu pe aici.De citit am citesc tot seara cand il alaptez pe pitic,dar de scris mai greu,sunt rupta de oboseala la ora asta de obicei.
Rallu si eu am aceeasi parere despre medici,stiu ca nu sunt toti de pus la rana,dar eu chiar am avut parte numai de medici buni,si cand am nascut dar si cand a suferit sotul cateva operatii.Am cunoscut niste asistente la spitalul militar,vorbeau asa frumos si erau foarte atente si dragute cu toti pacientii.
Si eu imi pregatesc cele necesare pt urmatorul pas,am cumparat razatoare de sticla,steamer,blender am,dar o sa le folosesc dupa 1 ianuarie,mai ales ca eu am un dolofanel de 70 cm si vreo 9 kg,cred ca o sa-i dau numa legume si fructe.
Vally eu m-am vopsit la o luna si jumatate de cand am ramas gravida,dar cu vopsea fara amoniac,parul vad ca a inceput sa cada mai putin de vreo saptamana.
Moni ce bine de tine ca poti lasa fetele la ai tai,al meu mai mult de o ora nu sta fara mine.
Fetele ce foloseati voi pt hemoroizi,ca la momentul ala nu ma interesa si nu am retinut?
mami fericita cu Alex
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Eu va citesc dar de scris...greu ...
Am inceput si eu "diversificare" sa zicem, acum o saptamana cu un pic de suc de morcov si nu ne-a iesit deloc. A facut o reactie f. urata, diaree de nu mai zic, nu l-a tolerat deloc,cica morcovul crud e laxativ. Asa c-o las balta pana la 6 luni. Oricum, n-are rost sa m-agit la cele 8,200 kg pe care le are Sara.. Acum suntem pe regim cu Milupa delactozat, biotics si alte nebunii. Sper sa ne revenim cu scaunele ca tare nasol mai e.
Maine sa vedem daca facem sau nu vaccinul de 4 luni.
Giova, multumesc mult de urari pt. Dori, esti tare draguta, nu uiti pe nimeni. Ieri a avut party la gradi, iar sambata cu familia si prietenii.
Aaa..si Sara de cateva zile isi roade pumnii, hainele, tot ce prinde. Vad ca toate zmeuricile se aliniaza Si noi cred ca inca mai avem colici. Si intr-adevar Debridat-ul e bun, noi nu l-am mai folosit, ni l-a dat acum pt. diaree.
monica2008 spune:
Uliassi sanatate familiei si ai grja de bebe,ca mie mi_a spus pediatra ca e periculoasa gripa porcina la copii sub 1 an..
Blanca arati bine si bebelusa e ff frumoasa
VAZUT pe Raducu cu balute,asa balute are si Denis rad toti de noi spu ca parca e catelus
merg si eu la momentul potrivit ot pe autodiversificare
Giova bv lui Marco
FETELE imi pare rau ca v_au cazut bebici din pat
fetelor eu am 2 zile de cand nu imi mai cade parul de locsi deja vad ca incepe sa se regenereze,imi pare tare bine imi era frica ca chelesc deacuma
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
buburuza1979 spune:
test pt semnatura
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."