Abdomen extra-plat / P90 X / SI6 & co. ( 9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cam la ora asta ma linistesc si eu pe acasa. Si inca ma mai asteapta vase in chiuveta.
Cu p90x inca ma chinui sa rezist ora de antrenament. dar zilnic nu poooot. Si chiar daca nu o sa am rezultate ca alea de pe youtube , nu conteaza f mult. Plus ca nici calvar nu vreau sa devina sportul pt mine. Adica si la tae bo faceam ca imi placea, ca ma simteam si sunt sigura ca imi face bine . Nu am mai facut nici o raceala de cand fac sport.
Asa ca ..mai bine incet si sigur.
Tre sa ma hotarasc la antrenamentul de astazi. ..ma duc sa mai vizionez.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

io nu chiulesc de la P90 X ca nici nu am de gand sa ma apuc

cred ca s-a referit la facut prezenta pe aici, nu neaparat la P90X

e ok sa faci altceva, numai sa faci!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

ce ma enerveaza Milka asta care paraziteaza cursorul meu!

eu am fost azi harnicia in persoana: sculat la 6, facut mincare rapid, spalat vase, curatenie in bucatarie, spalat podele, aspirat, spalat rufe si executat "Arms & Shoulders" + AbRipper

Acum plec la munca.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hai ca m-am tinut de treaba si azi. Am reusit sa fac 50 min din core synergetics. Cred ca daca nu ar fi avut atatea exercitii din pozitia aia de flotare il terminam. Asa ..m-am ofticat cu exercitiile alea.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

seara buna gagici..gata munca ptr moment..de maine pe liber sunt..abia astept maine sa ma joc un pic cu Tony, ca tare dor mi-a fost de el..azi am innebunit-o de tot pe o colega de-a mea cu Tony:)))..am avut laptopul dupa mine si am fortat=o sa sa uite la noua mea ocupatie sportiva..a zis ca ei nu-i place ca e prea musculos..nahhhhh,eu prefer tipii ca Tony decat scandurile alea de le sufla vantul pe strada

Allure tu esti ca mine mama..bagi de toate la foc automat,dar sportul are loc de cinste..exact ca tine voi fi eu maine..spalat,curatenie,mancare, sportttttttt si dupa aia trag o tura de shopping iar ca s-a golit sfantul frigider..ok, tu esti mult mai tare ca mine, ca te trezesti la 6 dimineata..eu la performanta asta inca nu am ajuns

olteanul fetelor inca e mort in front..il dor coastele bietul copilas si nu poate sa mai faca sport, cica maine...si marmota oare ce zice??

eu azi am mancat frumos, dar ce mai conteaza atata timp cat bag bere si covrigei in mine la 10 noaptea..noroc ca berea nu ma ingrasa...inca

somn usor..pupi

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

ce ma enerveaza Milka asta care paraziteaza cursorul meu!

e iritanta de-a dreptul! poate ar trebui setata doar pentru userii din Ro sau si noi avem Milka asta pe-aici?

mie imi place gagica de 50 de ani, e sexoasa si radiaza sanatate, nici nu-i dai varsta! iar Tony e super dulce.

Marina, pai nu ai dezertat de la p90x, ca nici n-as fi avut obrazul sa zic asa ceva, io nu-s in clubul select, nu vezi? :-)) ci asa, de la topic, nu te-am mai vazut. ce sa mai zic de Mindy, n-a mai dat pe-aici de-un secol.

asa, sa dau raportul. m-am culcat depresata ca ma misc ca melcul, dar m-am trezit cu voie buna, ca am vazut niste videouri aseara cu oameni in carut, cu handicap, care fac sport. asa ca m-am asezat frumos pe scaun, piciorul bubos pe taburet si da-i nenica cu greutati si fandari. Mom (ex soacra) si-a dislocat umarul acum cativa ani si mi-a zis ca si la mine poa sa dureze ani pana se vindeca total. perspectiva care ma scoate din minti, nu o sa stau la mana genunchiului acuma. da, o sa ma duc la doctor si ala o sa-mi zica sa fac ce deja fac - gheata, anti-inflamatoare si sa nu fortez.

Happy Thanksgiving cui sarbatoreste. o sa mananc ca un curcan azi, dar recuperez prin dieta dupa aia.

spor la aplatizari!

Mergi la inceput

Conchita, la ce gagica de 50 ani de referi??

Nu te ingrijora de picior chiar asa de tare, ca nu e musai sa patesti ce a patit soacra ta cu vindecarea. Tine cont ca ea are o virsta si tu alta. Cu cit esti mai batrin, cu atit recuperarea e mai lunga. Nu e cazul tau.

Carolina, la capitolul suplimente, o las pe Deus sa-ti raspunda, ca eu nu sint asa documentata. Sint alergica la "whey" si ma feresc de ele.

Luminita, nici eu nu eram asa matinala inainte de P90X acum am energie mai multa. Ma crezi ca astept cu nerabdare sa bata gongul sa ma aliniez cu echipamentul pe mine, gata de "razbel"? a ajuns ca un drog, pentru ca ma simt asa de bine dupa ce s-a terminat...!
Norocul meu ca am timp...intradevar dureaza 2 ore toata distractia!

Ok...voi va treziti, eu abia ma duc la asternut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Conchita, la ce gagica de 50 ani de referi??

tipa din poza aratata de tine, ai zis ca are 51 de ani. sau nu ea are 51 de ani? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aha de la subiect , am chiulit ca am calatorit plus ca e o maxima nebunie la servici si in plus mi s-a luat si de PC. Nu mai am fortza sa ma duc acasa si sa deschid calculatorul. Am mai citit pe ici pe colo , nu am pierdut firul , de data asta nu-l mai pierd ca ma ambitioneaza discutiile voastre si ma ajuta sa ma mentin pe calea dreapta. Daca nu ma omor cu P90 X -ul in schimb dieta am urmat-o constiincioasa si am ajuns la 53,7 kg azi dimineatza, lucru care ma face sa incep ziua plina cu maxima multumire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna dimineata!

ieri a fost ziua sotiorului si am mancat doua felii uriase de tort facut de socrela...foarte bun trebuie sa recunosc!

in rest olteanu are febra musculara, simte ca are muschi :-)

eu am facut poly si am transpirat de eram apa toata, plus ca vecinii sunt convinsi ca mut mobila in casa...este super fain programul!

Va pup,sa aveti o zi frumoasa (aici este o ceata de-ti vine sa stai in pat toata ziua)

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput