Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Aveam o banuiala din maternitate ca stafilococul ne-a napadit. Avea niste bubite rosii care fac un cap galben ( infectie) ... tare sunt urate... am mai scapat de ele... Mi-a confirmat pediatra la vizita ca e stafilococul auriu.

saracutzul bebe...
si deobicei ce medicamentatie se ia pentru stafilococul acesta.? si cum poti fi sigur ca ai scapat de el de tot?

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai Arcadia!Nastere usoara si rapida!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Va multumesc pt sus#355;inere.. de acceptat am acceptat ca asa trebuie sa fie.. orice o sa fie in viitor eu tot pe buburuza mea o iubesc cel mai mult.. de plâns nu mai am lacrimi.. si nu vreau sa mai plang. Buburuza mea este un ingeras si e mai bine decât noi.. Ea nu are nici o gre#351;eal#259;.. m#259; rog in fiecare zi sa fiu destul de buna ca sa ajung si eu la ea si acolo nimeni si nimic nu ne poate desp#259;r#355;i... Mi- e frica de ceva: când o sa mai am un copil cum o sa- l iubesc ca pe ea??? Nu pot.. o sa fie altfel.. ea întotdeauna o sa fie cea mai important#259;.. nu m#259; izolez.. trebuie sa tr#259;im.. Via#355;a e ASA cum e si nimic nu se întâmpla f#259;r#259; motiv.. Fata mea s- a n#259;scut in luna cea mai Sfânta din islam: in ramadan si ne- a p#259;r#259;sit între- o noapte Sfânta pt noi musulmanii.. sunt al#259;turi de voi in continuare chiar dac#259; nu mai scriu pea des.. felicit#259;ri pt noile mamici si fulgusorii lor si curaj pt viitoarele..noi femeile suntem norocoase cu adevarat pt k avem dreptul la un miracol: avem dreptul sa simtim cea Mai mare bucurie si dragoste si sa dam viata..

Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009)

m-am gandit toata ziua la voi..
esti foarte puternica.. nu imi pot imagina durerea prin care treceti in momentele astea tu- Alexa(Douradoudou) si Lacramioara..
dar cred cu tarie ca urmatoarea 'buburuza' sau 'buburuz' va avea parte de tot atat de mare dragoste, daca nu chiar de mai multa,din partea voastra.. va doresc sa va bucurati cat mai repede de noi 'buburuzi' ,si sa fiti puternice in continuare..

o ruga pentru ingerasi si ganduri bune pentru voi..

37+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor

Va multumim pentru urari Camy si Krelia ,

Ionela deci de la stafilococul auriu are bubite Mihnea,imi pare rau ,din pacate in spitalele noastre e foarte prezent.Abia astept sa va mai acomodati un pic si sa te lase micutul mai mult pe forum.Eu am folosit de la prima baita sampon si gel de dus..

Mihamora bine ati venit acasa,sunteti o familie foarte frumoasa,perfecta.Va pupam

Andre ma bucur ca a fost ok la monitorizare,maine e randul meu.

Krelia te invit sa faci cat mai multe placinte de acum incolo,ca tare ne lipsesc

Simonette parca trebuia sa ramai acasa.Ai grija de voi

Alexa suntem si vom fi mereu alaturi de tine,mi-ar placea sa intri mereu sa stai de vorba cu noi...daca te simti in stare desigur ,nu cred ca este bine sa te inchizi in tine.

Pupici multi tuturor fetelor dragi.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eu acum ma duc la nani, adica incerc. Noapte buna la toata lumea.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

noapte buna doris...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

mai e cineva la schimbul 3...inafara de mine si bebelina mea?

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am terminat de ceva timp cu masa de ora 12 si am parcat una bucata cupkil la el in patuc. De ar dormi pana la ora 5....ce bine ari fi .....

MyLady...am mai pus ceva pozici...nu stiu cat e bine se vad...dar...asa, ca idee...

Lumi, Raresu' e mai bine, l-a tras curentu' si i-a lacrimat un ochisor, l-am pus pe tratament cu picaturi si incet-incet vad ca isi revine...in rest, papa, scanceste de cate ori vrea sa fie schimbat....si evident, umple scutece peste scutece ....apropos de scutece....ca eu aveam o problema (mi se iritase la inceput de la Pampers)...am gasit unii pe care vad ca ii tolereaza....BabyLove de la magazinele DM....
Galushca ta e ok, da?
ah..apropos de semne din nastere...fi-miu are un semn rozaliu, asa..ca un oval...pe bucuta stanga ....si dand firul evenimentelor inapoi..mi-ama dus aminte ca odata...a venit o colega cu bomboane din alea belgiene in forma de scoici si melcisori..mie imi plac tare mult...si mi-am adus aminte ca intr-un moment cand nu era nimeni la ea in birou am intrat si am luat un bonbon ...da' zau ca nu am furat..ca ea a zis sa luam..si era si usa deschisa, oricum
Ce misto e poza aia in care Anabelle isi tine capsorul....si Rari meu si-l tine...da' o poza din asta chiar nu i-am facut

ionelushu'...sanatate lu' Mihnea..las ca se face el mare si puternic si dovedeste toti stafilococii, da?
(eu sunt o mama "denaturata" care pune chimicale pe copil ....sapunel cand il spal la chiuvetica, gel de baie tip "somn usor" la baia de seara si ulei de masaj "somn usor", cand ii fac masaj, dupa baita. ...da' n-are nici unul eugleni...deci, nu-s chiar asa vinovata, nu?

stephy...nah, inca o placintica ...da' e ultima ca ma cam pandeste mos Ene

si apropos de placintele...va las una de dovleac, pentru maine dimineata....e de la socrela..parol ca-i buna

si NB!

edit: saru'mana de comentariile de la poze, fetelor....abia acum le-am citit si eu ..sunteti niste scumpe, ca de obicei!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutza esti o draguta. Nu ma stresez cu greutatea puiului meu cat cu faptul ca e in urma cu masuratorile. Stiu ca tot aia e si ca in functie de masuratori se estimeaza greutatea. O fi ea mai lenesa acum pe final. Plus ca eu am luat Aspenter toata sarcina si acum l-am scos. Era risc mare de hemoragie. Mai tre' sa stau 5 zile fara el si apoi pot naste oricand... Ce sa mai...ai dreptate. Trebuie sa gandim pozitiv.
Andre ma bucur ca puiul tau e bine. Iti vine sa crezi ce putin mai avem ?
Lumi, Krelia, Shtephy gata, las stresu' deoparte.
Ionela ma bucur ca Mihnea e cuminte si ca v-ati acomodat impreuna.
Sa scot niste fete vesele pt Arcadia:

HAI ARCADIA

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

din respect pentru aceasta odisee...am inceput sa citesc tot...de la inceput...si deja m-am amuzat cu dymomo...care a facut 4 teste de sarcina si 2 de sange...
promit ca nu ma las pana nu termin

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput