Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
kelia..asteptam multe-multe pozici cu bebe...sa vedem mumosul
doris...sunt curioasa cat de mare e burticul tau acum.....ai pozici?
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
Lumi_Richard spune:
Felicitari,Zuza zuzi!!! Bine ai venit,bebelusha Andrada,sa cresti mare si sanatoasa!!!
Felicitari,Jay!!! Bine ai venit,bebelusha Issabela,sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!
Hai, Arcadia!!! Nastere usoara!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
My_Lady0091 spune:
[quote]citat din mesajul lui ionelamaria
Ne chinuim sa scapam de stafilococul luat din maternitate... care ne chinuie si ne chinuie.
Sunt tare fericita ca si tati se implica mult... si ii place... Am depasit si aceasta tamere...
[quote]
ce stafilococ???cum ti-ai dat seama??te intreb pentru ca si mie mi-e foarte frica de ciupercile si bacteriile de prin spital...adica flora microbiana..
ce bine ca ai un tati curajos...sotul meu e ,,mort in baie,,. il vad ce ochi mari face cand ii povestesc cate avem de facut..nush cum o sa il coving ca nu il papa bebelina...
cum fac sa intru sa vad si eu pozici cu bebe tau..in galeria utilizator nov-dec am intrat...da nu am gasit decat cate o pozica cu fiecare bebe recent nascut
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
Lumi_Richard spune:
Ancutza, tot asa ma gandeam si eu la fetita ta,e absolut superba,sunt topita dupa ea!!!
Andre,stai linistita si pregateste-te sa o cunosti pe micuta noastra italianca!
Lavi,ma bucur ca s-a mai linistit. Rares poate sa se ia de manuta cu Annabelle,si ea are program de plansde pe la 12-1 la 3-4....Sa va fie de bine plimbarea!
Ionela va pupam si pe voi! Eram sigura ca tati va fi topit cand va vedea mogaldeata,asa sunt toti....Aaaaa....si vezi ca baiatul nu e negru?????? Ma bucur ca sunteti fericiti,sa dea DD numai cu astfel de vesti sa vii!
Mihamora felicitari,ai doi baietei cu adevarat reusiti! Si Domi e un fratior atat de bun!!! Pupam baieteii frumosi si cuminti!
Katy ce mai faci,cum te simti? Asteptam pozici cu micuta Elisabeth! Si cu Andrei,sa vedem cum isi iubeste surioara!
Shtephy,ma bucur mult pt Stefania si imi imaginez cat de fericita a fost....si tu la fel,chiar daca ai fost obosita! Acum sa te odihnesti,sa ai grija de burtica,sa nu-l superi pe Iustin!
Ramonika,si eu am dat bani tot dupa. Ii dadusem doctorului meu mai demult ceva banuti si un cadou,dar celor cu care am nascut,le-am dat dupa. Neonatologului nu i-am dat...nici nu mi-a trecut prin minte si nici nu stiu care a fost!
Simina,voi ce laptic folositi?
DORIS_71 spune:
My Lady poze recente nu am, o sa-mi faca sotul saptamana asta ca vreau si eu sa am niste amintiri cu mine gravi. Toate pozele pe care le-am facut pana acum sunt doar cu burtica, acum vreau cateva de-a intregul. Sper sa mai apuc sa le fac. Chiar daca am devenit o .Acum o saptamana mai precis marti cand am fost la eco aveam 26kg in pus.
Doris 39+ Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 My Lady poze recente nu am, o sa-mi faca sotul saptamana asta ca vreau si eu sa am niste amintiri cu mine gravi. Toate pozele pe care le-am facut pana acum sunt doar cu burtica, acum vreau cateva de-a intregul. Sper sa mai apuc sa le fac. Chiar daca am devenit o .Acum o saptamana mai precis marti cand am fost la eco aveam 26kg in pus. Doris 39+ Matteo ...... poze AMR 1 SAPTAMANA |
donitza...eu de la 62-63 am ajuns la 85deci....te inteles..
eu is mai ,,dilimache,,..imi fac poze de la 7 luni in fiecare saptamana...
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
DORIS_71 spune:
Andre sper sa avem ocazia sa ne vedem cand va intoarceti la tati vostru. Chiar daca suteti cam departe de noi, poate in vacanza sau macar sa ne mai auzim.
Doris 39+ Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
Lumi_Richard spune:
LauraG,voi ce mai faceti?
Krelia,ma bucur sa te vad!!! Ce face Raresh?
Monis,mi-e dor de tine!!!!
Camy pupam mamica si pe bebe Flavius! Si eu ma chinui sa o tin in patut,e mai bine pt ei...si,la urma urmei,de ce am mai cumparat patuturile,nu? In pat cu mine nici nu ma gandesc sa o iau,cum spunea si Simina,mi-e frica de accidente. Doar ziua o mai iau in celalalt dormitor la TV si mai doarme acolo.
Laurairina,ce se mai aude de la Mangalia? Ma gandeam la tine si Amalia uitandu-ma la semnele Annabellei!
Miany,voi ce mai faceti? Ma gandeam la tine si la David cand am iesit azi afara.Voi ati mai iesit? Sa vedeti ce se uita lumea dupa noi,ca ea e in marsupiu,si toti incep sa zambeasca cand o vad atat de mica!
Dymomo ce face Danut? Tu il scoti afara?
RamoC,ce mai face Domi? Ati terminat tratamentul?
Floricik,nu te mai stresa,o sa vezi ca totul e bine!
ionelamaria spune:
Aveam o banuiala din maternitate ca stafilococul ne-a napadit. Avea niste bubite rosii care fac un cap galben ( infectie) ... tare sunt urate... am mai scapat de ele... Mi-a confirmat pediatra la vizita ca e stafilococul auriu.
Da Lumi si pt fetele care "ne barfeati" ca e negru, mulatru, blond... etc. Bebe meu mie imi pare chiar blondut... dar toti imi spun ca pielea lui are tendinta de a se apropia la culoare de a tatalui sau... deci pare mai maslinie. As vrea sa fie asa... ca doar mi-a placut de sotul meu cand l-am luat... Dar cred ca deja pt mine nu mai conteaza asta... incet incet m-am topit dupa Mihnea. Nu prea mai inteleg cum avea sens viata mea inainte de Mihnea...parca e aici dintotdeauna... cu toate temerile si stangaciile inceputului
Pt fetele cu experienta... voi spalati cu samponel bebelul mic sau doar cu apica in primele zile... ca m-a certat var'mea din strainataturi ca e prea mic pt "detergenti"... si sa il spal numai cu apa. Mie mi se pare absurd... E super varianta lu' Monis, da's prea lenesa pt asta... si apoi... inca nu ne-a cazut buricutul. Eu pun fff putinsamponel in apica de baita... si cu aia facem baita... apoi clatim cu apa curata si dam cu ulei si crema la fundic pt scutec ( Am luat mai intai Bepanthen dar am trecut la crema de la sebamed... la recomandarea unei prietene... si imi place mai mult.. sper sa fie si buna pe termen lung)
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Miany,voi ce mai faceti? Ma gandeam la tine si la David cand am iesit azi afara.Voi ati mai iesit? Sa vedeti ce se uita lumea dupa noi,ca ea e in marsupiu,si toti incep sa zambeasca cand o vad atat de mica! |
lumi voiam sa te intreb...cat de ok sunt marsupiile acestea?am auzit tot felul de pareri...ca cica ar ,,stalci,, spatele lui bebe..coloana ma refer...
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09