Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 2
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianeAli Andrecluj ma bucur pentru vestile bune. sa ai grija de voi! 37+ Lorin Edward |
My_Lady0091 spune:
scuzati-mi ignorantza...mi s-a intors raceala...si e mai rau ca tura trecuta...am o stare de somnolentza...si imi vine sa vomit...,am inteles eu corect sau nu.... naste ARCADIA?
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
Romanitza_31 spune:
My_lady ...e ceva ciudat cu racelile astea, mi s-a intors si mie si vorba ta parca mai nashpa! transpir f tare, dar febra nu am si cand stiu ca in afara de ceai cu "ceai" si paracetamol simplu altceva nu am voie , imi vine sa ma urc pe pereti!
37+
POZE + JUSTIN DAMIAN
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Romanitza_31 My_lady ...e ceva ciudat cu racelile astea, mi s-a intors si mie si vorba ta parca mai nashpa! transpir f tare, dar febra nu am si cand stiu ca in afara de ceai cu "ceai" si paracetamol simplu altceva nu am voie , imi vine sa ma urc pe pereti! 37+ POZE + JUSTIN DAMIAN |
eu nu am luat nimic...am baut doar ceai si mi-am pus comprese cu spirt pe frunte si piept...la prima raceala...acu tot nu iau nimic...mi-e frica de pastile
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
My_Lady0091 spune:
ma duc la bucatareala...deh..asta e: mai trebuie sa si mancam
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
Romanitza_31 spune:
Spor la bucatareala My-Lady si ai grija de tine si de pui!
37+
POZE + JUSTIN DAMIAN
Ramonika spune:
arcadia e in listuta programata pt. maine.
hai arcadia
mai astept pareri cu privire la scoruri, si anume pt. cezariana de nevoie la Iasi (cazul meu).
Ramonika si Vladutz
My_Lady0091 spune:
gata bucatareala...flash....tzac...pac
HAI ARCADIA
romanitza...dar cu fetele de la topicul mami/gravi de iasi ai vb?
ele ce ti-au zis?
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
My_Lady0091 spune:
iar am contractii dureroase
oare sa fie cauzate de faptul ca imi suflu nasul??si tusesc...contractandu-se astfel abdomenul si burtica prea des???
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
My_Lady0091 spune:
romanitza...da la nunta ta era gagiul ala misto care e intr-o formatie...care imi place...dar nu imi amintesc cum ii zicea...deci...TIPUL ALA...care seamana cu tine....E FRATELE TAU???????????
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09