Nervozitate sau...?
Buna,
sunt noua pe acest forum, mamica unui baietel de 6 luni si vreau sa va intreb daca bebeii vostri isi freaca priciorusele ( labutele picioarelor practic ) cu putere unul de altul?Al meu bebe de vreo cateva zile are acest obicei, nu este vorba de foame, de sete, de nimic.Am corelat aceasta chestie cu momentul in care este nervos ca nu obtine ceva, este normal ce face sau nu?Ai vostri au mai facut asa ceva?Ar trebui sa ma ingrijorez?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Raspunsuri
_Ralu_ spune:
si alexia mea facea asa cand era micuta.
facuse basici pe partile picioruselor care se frecau intre ele.
dar ea facea de bucurie...se juca...radea. nu plangea si nu era nervoasa....oricum, nu a tinut-o mult.
nu cred ca trb sa iti faci griji...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
coraly spune:
Al meu face asa cand il doare burta. Si chiar am citit ca asta e un semn la durerea de burta, frecatul picioruselor.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
leandrulalb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coraly Al meu face asa cand il doare burta. Si chiar am citit ca asta e un semn la durerea de burta, frecatul picioruselor. Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
va multumesc pentru raspunsuri.Intre timp am observat ca isi freaca piciorusele si atunci cand e vesel si rade.Am intebat si pediatra si mi-a spus ca e normal sa faca asa ca si-a gasit o noua ocupatie.M-am linistit, sper sa-i treaca
anna-mama spune:
Si baiatul meu face asta de cate ori nu-i convine ceva. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme, asa stiu ei sa-si exprime nemultumirile.
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leandrulalb Buna, sunt noua pe acest forum, mamica unui baietel de 6 luni si vreau sa va intreb daca bebeii vostri isi freaca priciorusele ( labutele picioarelor practic ) |
Cu toate ca o sa radeti de mine, imi asum riscul. Eu am facut asta pana acum 3-4 ani , cand ma trezeam dimineata... ma relaza...este posibil ca baietelul tau sa aiba acelasi motiv
de
AVoogt