*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*
Raspunsuri - Pagina 21
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia M-am tot gandit astazi la cum a evoluat Luca in ultimele saptamani. |
Felicitari!!!! Imi place cozonacelul tau si-mi place cum povestesti despre el.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui bertha [brEu chiar vroiam sa va intreb, sa nu radeti: mai, copiii vostri plang rau? |
Si olteanca mea cand are crize plange pana nu mai are aer. Mai ales cand nu-i lasata sa exploreze unde are ea chef. Clar frustrarea e de vina.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui bebecris sa ne laudam...david merge singur si afara...a invins teama: nu am apucat sa filmez toit ca am ramas fara baterii: |
Ce dulce e ! Felicitari curajosului!
BraveGirl spune:
La multi ani Iulia!!!
Sanatate Davidut scump!
Iza, ma bucur ca Raphael e ok
Bertha, dc as putea sa o filmez pe Arianna cum plange (dar nu filmez, ca vine protectia copilului ), cred ca luam coronita. Plange, urla efectiv de-ti sparge timpanul. Nici nu vrea sa o consolezi cateodata. Plange de frustrare...cel mai grav e ca uneori nici nu stiu ce vrea. Se joaca si se lasa pe vine, isi lasa capul in fata, si incepe s aplanga isteric. Nu am cum sa o ajut, ca nici nu stiu ce vrea si nici nu vrea sa o ating. Ma simt neputincioasa si 'proasta' ca nu-mi inteleg copilul
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui diamisha anes, eu cred ca putem spune destinatarului cine a trimis cadoul, dar nu as face-o pe forum pana la finalul jocului...ori direct prin pm, ori un biletel in pachet...la final, poate chiar de Craciun, am putea sa punem lista pe forum...ma gandesc sa ramana o surpriza pentru toata lumea pana la final, cand se trimite si ultimul pachet... |
Eu cred ca oricum ne obliga posta sa scriem expeditorul pe pachet. Am fost sa intreb de modul de ambalare agreat si mi-au aratat un model care avea si expeditorul completat.
bertha spune:
Camelia, buna intrebare. Cred ca boacana e tot ceea ce ii poate provoca ei rani sau poate distruge obiecte valoroase din casa.
Referitor la momentul cand ei inteleg ca au facut o boacana, dupa cat ma duce capul, cred ca atunci cand pot intelege relatia cauza-efect de genul "am spart paharul, nu mai am din ce bea apa". In mometul actual, pt ei tot ce e in jur reprezinta posibile jucarii pe care simt nevoia sa le pipaie, sa le guste, sa dea cu ele de pamant pt ca le place zgomotul produs. De ex, Ioana a dat cu telefonul meu de gresie si i-am sarit toate cele in toate partile. Pt mine, suparare ca l-a trantit, pt ea o imensa satisfactie si bucurie ca a descoperit ca acea chestie pe care mami o tine la ureche mai are si altele inauntru si uite un prilej bun sa vrea sa se joace si cu acumulatorul si carcasa.
Lumea lor e acum exploratul si noi trebuie sa-i lasam sa aiba acces numai la ce dorim noi. Daca un obiect valoros ramane la indemana ei, e vina mea ca l-am lasat acolo, eu trebuie sa discern, pt ca eu sunt adultul. Daca ar fi altfel, si pretentiile noastre ca la un an sa inteleaga ce e valoros/periculos si ce nu ar fi indretpatite i-am duce la 3 ani la scoala, la 5 la facultate si la 10 direct in campul muncii. Dar Dumnezeu a hotarat ca fiecare copilas sa fie o perioada mai mare micut, inocent si plin de candoare, ca sa ne bucure sufletele si sa ne dea posibilitatea sa-i modelam dupa cum ne pricepem si in concordanta cu personalitatea fiecaruia.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
malinas spune:
La multi ani Iulia! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita.Si o viata plina de impliniri si bucurii.
Fluturasha sa va traisca comoara si sa va bucurati de ea, sa va aduca numai veselie in casa si zambete pe buze.
Fluturasha, BraveGirl, multumesc.Am sa ma duc in weekend sa ii iau ghetute lui DAvid.
bertha, asa este, bine ca se rezolva cu ghetute si cateva manevre de stimulare, pe care le fac eu, si nu trebuie sa faca masaj, fizioterapie sau alte nebunii.DAvid, ce sa zic, are nopti si nopti.Cred ii dau si lui niste maselute, ca am vazut gingia cam inflamata, dar deocamdata nimic.oricum la pranz adoarme in pat langa mine, apoi il mut eu in patut si doarme de la 1,5 la 2,5 ore.Nu ma plang sau mai bine zis nu ma mai plang, fiindca doarme mult mai bine decat acum o luna.
Eu voiam sa trimit coletul pt mos saptamana asta, fiindca oricum ma duc maine la posta sa ridic un colet, dar ajunge prea devreme, asa ca m-am hotarat sa mai astept o saptamana.Nu prea stiu insa cum sa-l impachetez ca sa ajunga intreg.Am sa caut o cutie mai rezistenta si am sa scriu mare ca e FRAGIL , poate o sa le pese celor de la posta, desi ma indoiesc.
Darling, cum mai e la munca?Cum se descurca soacra ta cu Edi si cum accepta Edi sa stea cu ea?
Monicabo, Anca, Mirtha, Julia, Hera, etc...ce de lume lipseste de pe forum.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui babyzapi Pe la 19:30 se trezeste plangand, ma duc la el, il iau in brate si a vomitat in jet de 2 ori. Cobor cu el la parter, iau temperatura : 37,7 si ii dau panadol. .....De experientele astea care ii taie respiratia mi-e cel mai frica M-am lungiiiitt...dar tre sa ma iertati ca si-asa nu mai scrisesem de mult timp |
Ce a papat inainte? Eu cred ca ei sunt foarte sensibili la chimicalele pe care le pun astia in fructe si legume si reactioneaza imediat. Asa a patit probabil si Eli cu Dimitrie si portocala. Pupici.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui diamisha ...sa va impartasesc ca mi-a facut Sonia aseara... ...credeti-ma, mi-au iesit ochii din cap, nu mi-a venit sa cred...am fost convinsa ca mi s-a parut si am incercat inca o data...a facut exact la fel, cu si mai multa putere si cu proteste vocale... ...nu e cam devreme sa inceapa cu fazele astea? ati experimentat si voi asa ceva?... |
Sonia e o scumpa si a vrut un moment de dragoste cu tati. Probabil e foarte invatata cu el si i s-a parut nefireasca lipsa lui. Stai linistita ca te iubeste si pe tine la fel de mult. Si la noi sunt momente cand vrea sa stea la unul din noi si pe celalalt il ignora, ca sa nu zic cand il vrea pe Bogdan numai pentru ea. E si perioada in care incepe sa se manifeste gelozia.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui cherieactiv ...deci ocean...are doar 10 kile...e slabut... |
Whaatttt???? Slabut la 10 kile???? Eu zic ca exagerezi. Mi se pare mai mult decat perfect. Ce sa mai zicem noi care ne batem pe aici pentru coronita fulgilor?