Pepenasi de iulie - august 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 5
mcoca spune:
Fetelor, ce se intampla cu "scutecele" noastre??? In fiecare dimineatza, la lucru imi beau ceaiul cu voi. Azi nimic 

, sau aproape, ca era un mesaj de la Cristina
.
Vicky si Printzesone
Kimmy spune:
Neatza!
Vin cu o portie zdravana de
...sunt cam
,azi noapte de la 2.30 n-am inchis un ochi pana dimineata la 6.30.
Nu prea am timp de stat la povesti,sau uneori parca am chef doar de citit,nu si de scris
,stiti voi cum e...
Am o gramada de chestii de facut,printre care,bine ca mi-ati amintit,si pasaport la Timi.Trebuie sa-mi schimb buletinul,sa fac contractul la gaz,ca n-am platit de cand ne-am mutat,adica din iunie
.Vineri ar trebui sa-mi aduca in sfarsit si mobila de bucatarie.Va fi notat in calendar si sarbatorit evenimentul si in urmatorii ani,ca 5 luni am spalat vasele in baie,le depozitam ba pe jos,ba in dulapul vechi de haine
.Groaznic!
Timi este bine,creste,invata chestii,ne uimeste pe zi ce trece
si e la fel de cuminte ca si pana acuma.Azi dimineata am vazut ca stie sa faca vid cu gurita in capacul de la biberon.E tare haioasa,cum vine sa se laude cu ce a mai descoperit.
Camy,e tare tare dulce Flavius,ai o familie foarte frumoasa 
Mai zic si eu de baie?
Hai...Ii fac cam la 2 zile,si o spal si pe par.Uscam parul cu prosop,ca e rar.Foloseam ulei de bebe,ca-mi placea cum miroase,dar am renuntat de curand,dupa ce am citit articolele alea ce le-ati dat.La fel,am trecut si eu pe crema de corp hipoalergenica,fara chestii trestii,si zau ca mi s-a ameliorat "alergia".Am tot citit ce poate sa fie,am crezut si eu ca e psoriazis,cum a zis si Boti,totusi nu am toate simptomele,si cred ca am sa mai fac investigatii,mai cer vreo 2-4 pareri.Intre timp vreau sa fac o cura de detoxifiere,pentru ca duc o viata foarte dezorganizata,haotica si manc numai prostii.As vrea sa incerc www.colonhelp.ro/" target="_blank">acest produs.Ce parere aveti?Merita?
Mai revin,ca azi parca m-a palit asa o lene...n-am chef de smotru sau gatit...maxim cred ca fac o salata de bouf ca mi s-a facut pofta azi noapte in timp ce ma strofocam sa adorm.
Va pup
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
moni_or spune:
E superfain aquadraw-ul, si eu vreau neaparat! Oare in Romania nu se gaseste ala de la Tomy? Daca nu, il comand de pe Amazon, ca acum trimit si in Romania orice, insa e cam scump transportul.
ANKA, ti-am scris o data offline si ti-am dat contul. Nu-l primisi?
CRIS, n-am mai scris la odisee ca nu mai apuc sa fac nimic, sunt mereu pe fuga, nu reusesc sa scriu la 2 subiecte si adevarul e ca daca nu pot tine pasul nici nu le prea cunosc pe fetele de acolo, sunt prea multe si nu am nicio tragere de inima. Aici ma simt mult mai in largul meu.
Cat despre oboseala, mda, ma consolez ca poate o sa dorm si eu mai mult dupa ce o sa faca majoratul ambii copii
Ca n-am mai dormit cat am vrut eu noaptea dinainte sa se nasca Luca, iar acum e tot mai greu, Luca si-a reluat trezirile de noapte si chiar ma gandeam ca are 1 an si 4 luni dar eu tot nu reusesc sa dorm mai mult de 2.5 ore legate noaptea, parca ar fi nou-nascut
Daca si al 2-lea va fi la fel, ceea ce banuiesc, atunci am pus=o rau de tot.
Pe de alta parte e asa un scump copilul asta de chiar n-ai cum sa te superi pe el. Atata ma pupa si pe mine si pe Cristi si e atata de dragastos de ti-e mai mare dragul de el
Ma duc, ca iar demonteaza casa.
Monica, mami de
Luca Andrei si
13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Gini75 spune:
Vicky, si eu imi beau cafeaua cu voi la servici.
La multi ani Jael!
La multi ani motanik!
Moni, pe Irina o sterg cu prosopul dupa baie, niciodata n-am uscat-o cu foenul, desi are parul destul de mare.
Iriss, felicitari pentru mersul lui Dav.
Kamelya, eu mi-am schibat pasaportul pe N. Iorga, iar Irinei i-am facut la sectia de care apartinem. Mi s-a parut mai buna organizarea pe N. Iorga, mi se pare ca au si ghiseu special pentru copii.
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Fetelor, ce se intampla cu "scutecele" noastre??? In fiecare dimineatza, la lucru imi beau ceaiul cu voi. Azi nimic ![]() ![]() ![]() ![]() , sau aproape, ca era un mesaj de la Cristina .Vicky si Printzesone |
Vicky, probabil fetele sunt ocupate...pe mine nu prea ma mai lasa Mihaita la computer. Cum ma vede cum mi-l inchide...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Moni, te inteleg..eu mai intru si acolo, chiar daca nu apuc sa citesc tot.
Ma duc ca s-a lasat liniste brusc...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ankalaura spune:
MONI - mai, nu gasisem offline, e pozibil sa se fi strecurat vruena din fete in chestiunea asta. Dar am scormonit arhiva si am gasit contul de la Alpha Bank. Platit acu' 10 minute 
AquaDraw nu se prea gaseste la noi. Asta de la K's Kids pe care l-am luat noi este deja redus 50%, acuma, cand costa 92 de lei. Era 185 sau asa ceva
Mi se pare al naibii de scump pentru un covor cu apa. asa, pana intr-un milion mai merge...
In Ungaria nu gasesti?
Voi ce mai faceti de mancare? Da' asa, mai pentru toata familia adica. Nu mai am nici o idee. Mai am niste carne tocata de pui; ciorbita de periosoare am facut relativ curand. Chiftelute n-am chef. Detest sa prajesc si la cuptor nu sunt tocmai la fel.
Nu mai stiu ce sa fac. e o intreaga aventura. Eliza nu mananca daca sunt rosii. Erika nu mananca daca sunt cartofi. Pfff.... Erika vrea dovlecei, Eliza nu.
Sa ma vedeti ce acrobatii fac, pasez legume, le ascund printre pastai sau orez... Carnea de curcan cica nu e buna, zice Eliza. Da' nu ii pot zice ca e de vitel, ca nici aia nu e buna. Ii spun ca e de pui. Aaa, de pui? E buna. 
In plus, trebuie sa fac o aprovizionare, n-am chef, nu prea am timp... Adica nu timp sa ma duc, ci timp efectiv, asa, ca Erika nu a dormit suficient azi noapte si nu ma incumet sa merg la cumparaturi si sa o apuce pe acolo somnul, foamea, maraiala....
De ieri dimineata nu avem apa calda. Cred ca e o avarie serioasa, ca au gaurit astia strada in doua locuri, au blocat si trecerea masinilor. Si am un morman de vase la spalat. Ori incalzesc apa, ori le las asa. La noi este cumplit de rece apa rece! La Constanta e ok, poti sa faci si dus cu apa rece. In Bucuresti nu poti nici sa te clatesti dupa ce speli dintii, ca iti cad naibii maselele 
A propos, voi cata apa consumati lunar, circa si ceva? Ca noi, de cateva luni bune, avem cam 8 mc de rece si 8 mc de calda, cam asa... Mi se pare mult al naibii. Ma tem ca trebuie schimbate apometrele. Acum vreo un an si ceva aveam cam 5 la fiecare. Si nu spal acum mai mult decat atunci, nu umplu cada mai des... 
Talciocul meu
boticelina spune:
Si eu citesc si-mi incep ziua cu voi
Am scris ceva mai rarut acum pentru ca Garga e bolnavioara, de azinoapte a inceput sa si tuseasca, dimineata i-am bagat in bot o lingurita de Eurespal si apoi nu stiu ce-mi veni ca l-am gustat si eu. Doamne, are un gust oribil, l-am aruncat instantaneu la gunoi, eu nu pot da asa ceva copilului. Nu stiam de ce nu vrea sa-l ia
. Oare Stodalul sau Prospanul au gust mai bun? Sau vreun sirop de tuse cu gust de capsuni (preferatul ei)/portocale nu stiti?
Si ma simt usor vinovata pentru ca inca nu am mers cu ea la doctor, toata lumea se uita la mine ca la ultima denaturata, dar, sa explic: copilul a avut febra de vineri dupa amiaza pana sambata seara (care ceda la antitermice - Panadol). E stricata si la burtica (pana acum a vomitat orice medicament - Smecta, Enterolactis, Ercefuryl) pe care am incercat sa i le dau. De azi dimineata si tuseste. Sigur are gatul harcea-parcea (ca nici nu mananca) dar sigur daca ma duc la doc imi da antibiotice. Ce sa fac? Sa ma duc la doc sau sa las organismul ei sa lupte?
In rest, am cumparat revista cu Fifi sa vad ce-i de capul ei si e foarte draguta, in fiecare revista e doar o poveste cu Fifi, iar in numarul asta e si o reteta de friganele pe care o pot ei face cu mami (cu friganele il serveste Fifi pe Stingo dupa ce-i repara tevile, how cute
) Copilului i-au placut floricelele (ca orice poveste de alftel).
Vic n-am Scufita Rosie scanata dar o s-o caut pe acasa si daca o gasesc o scanez si-o pun pe gmail. Mama ta e la tine? N-are cine sa-ti ia cartile astea de povesti care apar? Ca sunt faine ca-s si cu Cd, poate Maya sa asculte si povestea in romana. Sa stii ca daca vrei ti le iau eu si ti le trimit.
Voi ati citit subiectul ala de la parinti cu "un baietel rasfatat"? Ca io si de-aia am scris mai rar, citesc acolo si ma incarc cu rabdare, e bine sa-ti repete cineva din cand in cand principiile AP
, nu c-as fi io o bruta, dar cateodata imi mai pierd rabdarea.
Fi-mea a invatat sa-si exprime foarte bine doleantele, ieri m-a dus la sifonier, mi-a aratat geaca, i-am admirat-o, m-am facut ca nu pricep ca vrea afara (as fi vrut sa nu iesim ca-i bolnavioara, na), apoi mi-a adus cizmulitele ei, i le-am admirat si pe astea cu okii pe pereti si cand a vazut ca-s atat de grea de cap s-a ancorat de usa de la intrare si nu s-a desprins de ea decat cand m-a vazut cu strampii grosi de plimbare in mana ![]()
Iar daca vrea ceva anume, ma duce la frigider, ma pune sa-l deschid si-mi arata ce-i trebuie. Ca-i o maslinuta, ca-i suc/lapte/nectar/iaurt, nu se pune in kur in mijlocul casei sa planga, ci-mi arata explicit ce vrea. Duminica trecuta si-a ales sigura micul dejun (un kinder milchschnite - stiu ca nu-i cel mai sanatos mic dejun) dar faptul ca mi-a aratat ce vrea m-a dat pe spate si nu am putut spune nu.
In rest, se straduieste in fiecare zi sa pronunte cuvinte noi, stie foarte multe dar are dificultati de articulare destul de mari, de exemplu se lupta de 3 zile sa spuna ceva care sa aduca a "caracatita" dar nu-i iese nimic mai mult de "ca-a-ca", desi am incercat sa i-l zic si cu "r"-ul scos ca sa-i fie mai usor, dar asta e, o sa-i iasa ei candva. Se lupta sa spuna "pisi" corect de o luna si abia de 2 zile ii iese... Facem (in joaca) exercitii de dictie - strigam una la alta "aaaa", "oooo", "uuuu", facem exercitii pentru limbuta - bem apa ca pisi, scoatem limba, plescaim, ce mai tin si io minte de la cursurile de logopedie, cred ca trebuie sa ma reciclez cu cele 2 volume care strang praful in biblioteca ![]()
Hai ca ma intorc pe ogor, va rog spuneti-mi daca stiti vreun sirop de tuse mai bunutz la gust ca si-acum imi vine sa vomit de ce gust avea Eurespalul ala. Tusea ei e uscata...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
Gini75 spune:
Anka, eu as face o musaca cu cartofi si carne, dar daca Erika nu mananca cartofi, poti pune alte legume in functie de preferintele fetelor (vinete, conopida).