Pepenasi de iulie - august 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
iriss27 spune:
Va mai zic asta si plec sa fac bagajele.
In Parcul Kiseleff este Capitala Bucuriei, cu spectacole pt copii, mosi craciuni, un targ cu antichitati si produse traditionale (astea au fost we asta). Noi am fost duminica si Yvonnei i-a placut mult. Cred ca o sa mai mergem de vreo 2 ori :) O data o sa fie nu stiu ce bal mascat, alta data ceva cu caini :D
Aveti un program detaliat pe www.capitalabucuriei.ro
ankalaura spune:
Irina, drum bun si distractie placuta!
Nu ti-am zis cu incaltatul prin casa. Ale mele stau cu ce nimeresc, DACA stau. Nu ma stresez maxim, ca avem mocheta peste tot. Daca am fi avut mai multa gresie, m-as fi agitat ceva ceva. De regula ma straduiesc sa nu fie in talpile goale, dar se mai intampla. Le mai incalt, le mai cert... Ce sa fac si eu?
Capri - un gand virtual iti trimit 
Eu imi pierd glasul nene, am ragusit, ma doare gatul, si astea ma tot fac sa tip la ele. Ma duc in pampas nene 
Talciocul meu
moni_or spune:
ANNA, MONA, multa sanatate puiutilor si sa nu va imbolnaviti si voi, macar sa-i puteti ingriji!
BOTI, ANKA sanatate si voua!
Noi slava Domnului suntem bine sanatosi, sper sa si ramanem asa, si Luca mi se pare ca are sistem imunitar bun, o singura data a racit asa sa-i curga nasul, in rest ii mai haraie gatul din cand in cand, dar nimic mai mult. Eu de vreo 2 luni, de cand cu amenintarea de varicela ii dau supliment de vitamina C, la recomandarea d-ritei, a zis ca oricum surplusul se elimina deci nu e o problema si se pare ca pana acum a tinut faza, n-a racit deloc, sper sa tina si in continuare.
Imi pare rau pentru mamicile cu copii nemancaciosi, tare greu trebuie sa fie...
IRISS, voi acum mergeti la Stanbul? Sau ce bagaje faci? Daca da, distractie maxima iti doresc! A sosit coletul cu lampa, multam fain, maine sau poimaine ma duc sa-l ridic
LAPTE - noi bem seara pe la 7.30-8 si dimineata pe la 5-6.
Si pe fondul asta de gripa porcina, pro/anti vaccine, va intreb ceva: este vreun copilas care a facut Varilix? Stiti cumva daca reactiile secundare sunt cele de la vaccinele obisnuite, adica posibila febra in primele 48 de ore sau e ca la ROR ca abia prin a 5-a zi da reactii? Eu sunt absolut decisa sa i-l fac lui Luca prin ian.-febr., inainte sa inceapa valul de primavara de varicela. Am fost terorizata la inceputul sarcinii de amenintarea varicelei si am vazut ce forma nasoala a facut sotul, as vrea sa=l feresc pe Luca (stiu ca mai exista posibilitatea sa faca cu tot cu vaccin, insa o forma mult mai usoara). Si chiar nu vreau sa mai trec nici eu prin asa teama, mai ales nu spre sfarsitul sarcinii, ca am citit ca e foarte grav daca faci chiar inainte sa nasti.
Monica, mami de
Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Noi suntem mai nasol! A ajuns cu febra la 39, vad ca in loc sa-i scada ei ii creste! Si i-am tot dat ca mi-e teama sa nu fac mai rau! A si vomat, ca s-a inecat cu Eurespalul,nenorocitul ala ca doar am zis ca nu-i mai dau din ala, da dr a zis ca ala e bun!
Cred ca de la gustul ala prea dulce nu stiu exact. Si tocmai luase nurofenul, pe care evident ca l-a scos afara, de fapt a scos absolut tot ce a mancat azi, si ma bucuram ca mancase cat de cat binisor la masa de seara!
Dupa ce a vomat nici nu a vrut sa mai vada medicamentele, cand veneam cu sringa la ea incepea sa planga, cu forta la ea nu merge ca se ineaca si vomita iar
...i-am facut un dus cu apa calaie de a plans mititica, ea care asa face de obicei dusul, ca nu-i place sa fie fierbinte apa, da daca avea 39 evident ca diferenta era mai mare. Apoi a baut un pic de lapte, cu greu i-am mai strecurat 2 ml de nurofen, mai mult nu am putut ca s-a apucat iar de plans si am culcat-o asa, cu 39, ca era terminata. A, si i-am bagat si un novocalmin, macar ala sa rezolve problema. Am facut o varza azi in stomacul ei, da' asa ma enerveaza si dr asta, dpa ea deja trebuia s-o trec pe antibiotice. Eu u vreau, dar nici asa cu febra nu vreau s-o tin, si vad ca antitermicele nu dau nici un rezultat, situatia se inrautateste
. E a doua oara in viata ei cand face febra, da prima tura a fost floare la ureche, asa ca nici eu nu sunt obisnuita si nu stiu cum sa procedez.
Sper sa avem o noapte buna, sa scada febra si sa nu mai apara 
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
LA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA DE ZIUA SF. ANDREI!!
Cu mii de scuze pt. intarziere, urez si eu
LA MULTI ANI Iriss si Mada!! Sa fiti sanatoase si fericite!
Multa sanatate pepenasilor si parintilor bolnaviori! 
Noi suntem bine, nimic nou de povestit, mergem inainte cu aceeasi rutina zi de zi.
Intrebare: exista pe undeva ceva covoras antiderapant care sa se prinda cu ventuze de fundul cazii de baie? Ca noi facem baie tot in vanita, ca la Miruna ii e frica de vana mare, unde a alunecat de vreo cateva ori cand am incercat sa o spal acolo.
Vazut poze noi cu pepenasii, niste scumpi!
Am vrut sa pun si eu ceva poze, da' am constatat ca nu prea am ceva mai rasarite, asa ca mai incolo, cand mai fac.
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
vias spune:
Buna fetele 
noi suntem bine, multumesc pentru urari 
Flavius e un smecheras, care ma prefera doar pe mine si a reusit sa faca ce doreste din mama lui
, imi vine sa-l mananc nu alta
Estrella am votat! 
DiaFilipas
cred ca nu am apucat sa spun vreodata ca-ti mutuesc ac m-ai vizitat la spital. Multumesc acum
, esti o draguta! 
Capri sper sa se rezolve si la tine toate problemele 
Si doresc multa sanatate copilasilor bolnaviori 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
vias spune:
a, mai voiam sa va spun ca azi am mers la medicul pediatru, controlul de o luna, avem deja 4050gr si suntem sanatosi, multumim lui Dumnezeu! ![]()
Pacat ca exista colicii astia care ne dau de furca, dar o sa scapam noi si de ei..
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
ankalaura spune:
MONI - Eliza a facut Varilrixul, dar nu ma intreba de efecte ca habar n-am, de fapt eu n-am habar nici de efectele vaccinurilor facute de Erika, mai recent, adica ori n-am avut noi efecte si reactii, ori nu le bag eu in seama.
Elizei i-am facut Varilrixul tocmai cand izbucnise o mica epidemie la ei la gradi, in 2005. Nu s-a molipsit atunci. I l-am facut in speranta ca va scapa - eu nu puteam sa imi iau nici macar o zi de concediu, deci daca se imbolnavea am fi avut serioase probleme...
Dupa vreo 2 ani a facut o forma foarte usoara, mai precis m-am trezit cu ea plina de pete rosii, dar in 2 zile nu a mai avut nimic. Fata de colegii ei care s-au chinuit 7-10 zile cu bube si in cap si in fund, de nu puteau sta in nici un fel, ca se spargeau pustulele si ustura, nespalati si putzind a de toate, ca asa trebuie, sa nu speli copilul, ei bine, la noi a fost plimbare pe faleza.
La noi insa, am avut amandoi varicela in copilarie, adica si eu si barbatu-miu. Amandoi avem amintiri neplacute in legatura cu evenimentul ![]()
DIA - exista diverse chestii antiderapante pe la toate magazinele care vand dracii de baie. Noi avem niste pestisori, vreo 6, pe care ii asezam noi unde dorim. Mama a luat un covoras mai maricel, cu delfini.
ANNA - deci devine serioasa treaba...
Pupam sa treaca cu bine. Erika a avut o singura data febra mai mare, si atunci am bagat-o in cada cu apa la 37 de grade. A mers foarte bine. Sosetele cu otet nu au functionat niciodata, si nici comprese reci pe piept nu se pun. Aveti grija!
Ai termometru de baie? Sa nu fie mai jos de 37 de grade apa totusi...
CAMI - ce grasunel aveti voi acolo! 
Talciocul meu
katalyna spune:
buna fetele!
la multi ani Andreea si Andrei!
iriss eu o tin incaltata pe ioana, ii pun sandalele de asta vara ca si asa la vara nu-i mai vin. noi avem gresie, peste parchet si peste covor, dar stand la parter e frig pe jos. si m-am gandit sa-i tina si glezna.
mona, lui cris poti sa-i pui 3 ml de ser, cred ca mai multa nu incape in recipientul ala si la fel si lui codrin. eu ioanei ii fac cu 1 adrenalina+2 ser, deci 3 ml de solutie. ai facut o investitie foarte buna, eu nu as putea sa stau fara ap de aerosoli. aparatul meu se opreste singur cand se termina solutia din el, dar 5 min poti sa-l lasi linistita.