Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti super cartzile!!!! Mama a inceput sa-i povesteasca MAyei (cu succes) scufitza rosie. Ei problema este ca mama o povesteste in romana, si noi cartzi in romana nu avem. Tu nu o ai cumva scanata??? Ca eu cred ca ar fi fain sa vada si poze ..... Eu ii citesc numai in FRanceza (Le petit ours brun si alte de-astea) si nu m-am preocupat pana acum de cartzi in romana.

Aaa, si und ee dom'ne Omida aia??? Ca era pe mail nu?

Si am o PROPUNERE : sa pastram ca si mail, mail-ul pepenasilor de la gmail, deoarece este cel mai utilizat si sa mutam tot ce este important de pe yahoo pe gmail. Asa avem totul intr-un loc, nu ne mai batem capul cu 1000 de parole.
Daca suntetzi de acord, pot sa ma ocup sa fac asta.

Altceva, m-am uitat pe documentele de pe gmail. Sunt o multzime de chestii bizare as zice eu acolo. Cunoastetzi o lubiiana, o andreea.guramulta?

Sunt o multzime de documente (90%), care nu au nimic de a face cu pepenasii. CIne le-a creat, si de ce? Parerea mea este ca acest cont sa fie utilizat numai pentru pepenasi.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am gasit Omida si pe Elmer, acolo unde sunt toate ascunse. Cred ca trebuie puse niste reguli .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, azi am sortat o tona de carti de-ale Iuliei si am descoperit ca unele sunt in dublu exemplar. Sunt pt. copii, de la Teora, nou-noute. Le puteti vedea aici. La descriere am scris si codul cartii (dupa el puteti da cautare pe www.teora.ro ).
Daca vrea cineva vreuna, lasati-mi PM sau un offline pe YM.

Diana 28 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Si eu tot fara chef de scris, dar si fara chef de somn .

Profa...cred si eu ca e ceva alergic, dar nu mi-e clar ce-i cu amortelile alea. Cum mai esti?

Capri, nu am fost la intalnire, nu stiu daca in decembrie voi putea veni. Nu pot iesi din casa decat cu greu, la control/eco/analize, ma doare burta rau si incep contractiile. Am mare grija, mai ales ca a crescut riscul de hemoragii (am intrat in trim. III) si in caz de ceva trebuie sa ajung la spital in 10 min, oriunde as fi.
Cu pozele de graviduta te-as ajuta cu mare placere, insa mi-e greu sa plec de-acasa si am un pitic cu pozele de pe net. Daca le poti face fara fatza, e ok.

Boti, sincera sa fiu, fi-mea nu cumpara nicio revista . Diverse carti/papusi/jocuri cu Fifi i-am luat din UK. Am incercat sa nu-i cultiv asa devreme gustul pt. reviste. Fifi mai e cum mai e, insa urasc moda de acum cu Hannah Montana, Lazy Town si alte "curente". In schimb noi cumparam carti, ii plac tare mult.
Norocul nostru ca putem cumpara colectiile de la Adevarul sau Jurnalul direct de la sediu, unele sunt ok, cum zici si tu.

Diana 28 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dia, sa-mi spui si mie in ce zona stai, eu stau in beceni. m-ar interesa cartea 1000 de jocuri pt copii isteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am facut un album pe picassa cu Flavius...
acum merg la el...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'Neatza!!!

Eu in graba....azi este luni, casa mea arata ca dupa razboi...asa ca ma apuc de treaba.
Am intrat sa va pun link cu pozele de la serbarile lui Stefan, daca vreti sa vedeti. Serbarea lampioanelor - povestea Piticilor si Octombrie - serbarea recoltei - povestea fructelor si legumelor

Mai revin eu astazi.

tuturor

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - ca sa fiu eu in continuare aia anapoda, iti pot spune ca eu habar n-am de cate ori o spal in general pe Erika, de-a lungul unei saptamani. Uneori o spal, alteori sta jegoasa 2 zile la rand. Cand mi se pare mie ca parul ii devine o claie mai neomogena asa, bag si un sampon. Hap hap cu samponul in claie, torn o caldare de apa in cap sau arunc un dus, usuc cu feonul. Posibil ca in felul asta sa o spal de vreo 3-5 ori, din care de cam 2 ori si pe cap.

VICKY - ei uite, asta vad eu bun de la tinut pampersii in continuare, si anume ca nu imi mai bat capul cu ce naiba fac daca vrea copilul oala si eu n-am context potrivit. Mai ales ca la noi e haos nene, nu se exista zone pentru mama si copil
A mea, in continuare nu se apropie de oala, in schimb ii tine isonul Elizei, cand o prinde pe tron, ii arata in mod explicit cum tre' sa se incordeze ca sa faca un kk... Mda, la teorie este buna, cu practica stam prost. Nici pe reductor nu sta, ca ma gandisem sa sarim peste olita. Ma rog, asta ca sa nu zic eu ca nu am incercat si varianta asta. Mai vedem noi de la primavara incolo.

Si apropos de subiect, intrebare - ce faci in avion cu pampersul murdar? Unde schimbi copilul?

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni eu pe Ioana o spal pe cap in fiecare zi, si de uscat inca o usuc cu prosopul, ca nu suporta feonul.

Vicky la faza cu gmailul eu sunt responsabila pt contactul Andreea, adica am deschis un document de la ea si eram logata cu userul nostru si automat s-a sheruit. Am sters de acolo, dar oricum sa stii ca nu putea vedea nimic de la noi. Asa cum sunt mu;lte alte documente care nu au legatura cu noi, diverse orare scolare, bibliografii, etc.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nici eu nu ma gandesc inca sa o pun pe oala, adica a mai stat ea, dar nu a facut intotdeauna, de multe ori sta degeaba acolo. Si oricum Ioana presteaza de 3-4 ori pe zi kk, asa ca toata ziua as sta cu oala dupa ea, mai bine in pampers. Doar nu s-o marita cu pampersul la fund, o sa se dezvete ea la un moment dat.
Apropo, de cate ori fac ai vostri pe zi? Cand ajunge si ea ca un om normal la o singura data? Ca ma dispera, toata ziua tre s-o pandesc sa nu stea asa murdara, ca nici nu zice nik, ei ii place. Niciodata in viata ei nu a protestat cand a fost murdara...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput