Pepenasi de iulie - august 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 3
mcoca spune:
Tecky
.
Anka =)) =)) ai dreptate mai, dar ce s fac daca fata insista.
Anna, stiu ca nu putea sa vada, dar nu stiam ce si cum, si trebuie sa recunosti ca e un super bordel acolo. Acolo ar trebui puse cartile si alte lucruri pentru pepenasi, ca sa nu se mai piarda
.
Diana, mult curaj in continuare si bb sa vina la termen!
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
Anna - mda, si la noi la fel. Eliza zbiera ca din gura de sarpe si daca facea ceva mai mult pisu, si asta de la 2-3 luni. Erika rade ca o pungasa si fuge, daca n-ar emana ceva de la fundul ei, ar trebui sa umblu cu nasul la nivel si sa o prind... 
De regula, Eri face o data dimineata, DUPA ce o schimb musai! Dar sunt destule exceptii cand face mai tarziu, sau cand face de 2 sau 3 ori pe zi. Nu am reusit sa asociez chestiunea asta cu altceva, stiu eu, cu meniul, cu orele meselor... Noi avem un program cam cum se nimereste... De regula doarme la pranz, de regula mananca dupa ce se trezeste, dar tot atatea sunt si exceptiile, cand mananca un fruct seara sau iaurt dimineata, la fel de bine e valabil si invers.... 
Probabil ca ar trebui sa am eu un program ordonat ca sa aiba si ea unul, dar cum eu nu pra pot sa am asa ceva, merg dupa val...
Talciocul meu
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Moni eu de cate ori le fac baie le spal si pe cap, iarna facem mai rar baitza ca nu mai transpira asa des, dar fac dush mai ales Ari ca na aici navem bideu si ea merge la toaleta asa ca seara rapid facem un dusulet si apoi nani. E cam asa baie de vreo doua ori pe sapt cu balaceala si jucarii si etc si dush de cate ori e nevoie.
Anna depinde de copil si mai dureaza, eu daca nu este vreun motiv medical cum e la Boti sau de genul ca nu il primeste ;la gradi sau ceva din cauza asta, atunci mai bine asteptati, Ari a scapat f usor in cateva sapt in vacanta de vara si a avut numai vreo 3 accidente. 
Anka pe avion eu am schimbat fata acolo pe scaun rapid din trei timpi si doua miscari si pampersul murdar pus in doua pungute de alea parfumate speciale si alea puse intro sacosa mai mare care am pastrati pt gunoaie etc. Cand am coborat de pe avion aruncat la binul de la baie pt nappies si gata.
Diana pupici si tinem pumnii ssa fie bine.
Nici noi nu suntem fani lazy town si hannah si high school musical si etc da e full cu ei peste tot ale mele se mai uita la lazy town da rar, la celelate doua nu se uita ca alea is pe diseny channel, da fata vecinei care are 6 ani e innebunita dupa ele.
Fifi e tare faina si aici sunt carti reviste etc, noi ii mai luam lui Ari reviste de copii ca au surprzie faine si exercitii de spell de citit joculete is tare dragutze.
Nu mai am timp atata m retinut ne pregatim de plecat la scoala revin mai incolo.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
Didi81 spune:
Profa, cum iti mai e? Ufff, sper sa treaca repede
. Cu doctorii, te inteleg perfect pt ca si eu am avut o experienta f nasoala asta-vara cu mers la urgente si umblat prin spitale 2-3 saptamani, mi s-a zis ca am de la pneumonie, la oreion si chiar si o boala ciudata de sange
, primit tratamente total anapoda, facut reactii dubioase
. Cand defapt aveam piatra la glandele salivare (se poate face la fel cum se face si la rinichi) si s-a eliminat singura pana la urma...
Baita noi facem in fiecare zi pt ca e o mare placere
. De spalat pe cap o spalam cam la 2-3 zile, dar oricum isi toarna singura apa in cap chiar daca nu o spal eu
, asa ca tot se uda. Si o uscam cu feonul pt ca ii place. Suntem cam pe dos bag de seama ![]()
Anka, merci pt reteta de paine
, o sa o incerc data viitoare cand mai fac paine.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Camy, am vazut pozele pe picasa. E o minunatie Flavius! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
M&M spune:
Camy, am vazut si eu pozele de pe Picasa...Flavius e un scumpic si jumatate..
Am observat ca si tu te-ai schimbat,,,se citeste o liniste in ochii tai!..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
iriss27 spune:
De vreo 2 zile Dav merge in picioare. Cam 90% din timp merge in picioare, mai baga el si 4 labe, de siguranta, dar mai mult in picioare. Mi-e un drag de el, e f haios, merge cu mainile intinse, dar indoite de la cot, zici ca se pregateste sa-si ia zborul.
Si Yvo a mers tot la 1 an 3 luni si 2 saptamani, doar ca ea a fost foarte precauta, ne-a dus de mana vreo 3 luni. Dav cum a simtit ca poate singur si-a dat drumul, chiar daca mai cade.
kamelya spune:
Am o intrebare ptr fetele din Bucuresti:cand ati facut pasaportul copiilor ati fost in Nicolae Iorga? si cat adurat pana v-au eliberat pasaportul?
ma duc sa citesc din urma
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
morcoveatza spune:
Anka - poti sa o schimbi pe scaun, asta daca nu se lasa cu ceva mirosuri sau la toaleta unde au masuta pentru bebe; eu am folosit ambele metode; la toaleta masuta era curata si am avut o paturica mai mare ca sa fiu sigura ca nu se atinge Nicholas de nimic pe acolo. Pampersul uzat l-am pus in punguta ziploc si l-am aruncat la toaleta unde se arunca hartia uzata.
Gata actele? Cand va pregatiti de zbor? Scuze, poate ai mai spus, eu citesc foarte rar pe forum.
Pup toate fetele.
Daniela
kamelya spune:
mada sa folositi sanatosi noile achizitii
moni eu pe Dari o spal pe cap de 2 ori pe saptamana si o usuc cu prosopul ca ii este frica de foehn
Camy ce dulce este Flavius 
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008