Eu pe cine am votat ca presedinte ??

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

off-topic:

Nu îl pot vota pe Base in turul II macar dintr-un motiv: EBA.
Restul ... treaca-mearga.

Dar felul cum a ajuns mezina lui Base europarlamentar m-a determinat sa nu cumva sa mai pun stampila pe Base, ca in 2004 si 2007 (sau când a fost referendumul ala...).

Cei care îl voteaza pe Base n-au nici o tresarire apropo de faza cu EBA, ma întreb eu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu se stie daca se vor calma in cazul in care iese Basescu presedinte. Si asta pentru ca nici Basescu nu vrea alegeri anticipate.

PDL are cel mai bun scor in Parlament de la infiintare, si in plus are si guvernarea esuata. Basescu a obtinut cu chiu cu vai 30% (desi pentru referendum au votat cu DA inca pe atit). Daca vor fi alegeri anticipate nu vor obtine la fel de mult, cel mai probabil PSD si PNL vor obtine si mai mult. Asta inseamna pentru PDL sa piarda foarte mult.

Daca iese Basescu si nu il va convinge pe Crin Antonescu sa il sustina deloc (Crin Antonescu declara ca el nu va colabora cu Basescu), o sa o ducem tot in scandaluri. Sint sigura.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da voi ce aveti cu scandalurile astea...si daca sint cu ce va incurca pe voi? sau voi repetati aceeasi placa rasuflata cu linistea si alte mizerii ascunse sub pres.
yo spun ca este f bine...in loc sa fie o comuniune de idioti asa macar se controleaza ambele parti cit de cit.
cind a fost prins ala cu sacosa de caltabosi si tuica...a fost tot din cauza scandalurilor...nu?
spune sirimie...da ce om bun era remes...ce geniu...ce om de succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu zic sa ptrivim un pic mai la rece toata treaba.

Daca iese Basescu, se va gasi ca prin minune si majoritatea parlamentara, fara alegeri anticipate, fie doar si pentru ca multi parlamentari au facut credite in euro pt a sustine campania.
Si a ultima numaratoare lipseau doar vreo 20, ca sa se intoarca balanta. De-aia si-a retras Geoana parlamentarii, de teama sa nu treaca guvernul Negoita.

Se va negocia un guvern, se va RESPECTA acordul cu FMI, se va mentine cursul intr-o zona rezonabila si trecerea va fi mai lina...
(Isarescu, cel mai echilibrat si mai credibil nume dupa revolutie sustine acordul cu FMI)

Ei, mogulii care au mizat pe un curs de 4.8 ca dl Patriciu vor fi cam tristi, dar mai bine sa planga ei decat noi!

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

cind a fost prins ala cu sacosa de caltabosi si tuica...a fost tot din cauza scandalurilor...nu?

Hai ca iti fac hatirul si raspund de data asta

Remes nu a fost condamnat la nimic pentru ca nu sint probe ca ar fi primit mita. Imaginile alea nu sint probe. A cistigat in instanta de curind contra statului ca au aparut imaginile alea in presa.

Nu il sufar pe Remes dar... e praf in ochi.

De fapt in Romania nu exista prezumptia de nevinovatie si oamenii pot fi acuzati de presa, care presa e controlata de unii si altii. Nu conteaza daca e adevarat sau nu.

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

sirimie...pina la urma nimic nu este proba. ..ca aia e ilegal sa inregistrezi...ca aia asa...ca asa.
dar e comic cind mai si sar unii sa-l apere..era un om de o valoare execeptionala...este? a fost mina lui basescu..lui ii plac scandalurile ...corect?

Mergi la inceput

Daca si pe remes il aparati e clar ca este ceva ciudat la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Nu se stie daca se vor calma in cazul in care iese Basescu presedinte. Si asta pentru ca nici Basescu nu vrea alegeri anticipate.

PDL are cel mai bun scor in Parlament de la infiintare, si in plus are si guvernarea esuata. Basescu a obtinut cu chiu cu vai 30% (desi pentru referendum au votat cu DA inca pe atit). Daca vor fi alegeri anticipate nu vor obtine la fel de mult, cel mai probabil PSD si PNL vor obtine si mai mult. Asta inseamna pentru PDL sa piarda foarte mult.

Daca iese Basescu si nu il va convinge pe Crin Antonescu sa il sustina deloc (Crin Antonescu declara ca el nu va colabora cu Basescu), o sa o ducem tot in scandaluri. Sint sigura.

De acord cu Simona, va fi un endless scandal daca se alege iar Base.

Iar pt. chestia asta, doar Base e de vina ca si i-a pus pe toti în cap. Si ca a ramas doar cu o mâna de "plaieshi" pe care poate conta.

Iar celor care îmi vor spune ca Base nu negociaza cu nimeni pt. ca are principii, îi spun de pe-acum ca nu negociaza pt. ca nu mai are cu cine... si-atunci se victimizeaza ca e singur împotriva tuturor, a sistemului ticalosit, a mogulilor etc... În realitate "strugurii sunt acri" si-atâta tot.

Cât despre cum lupta el, mititelul, cu aia rai ... sa ma scuteasca... ca nu m-am nascut nici eu alaltaieri ca sa cred chestii de-astea... Iar în ceea ce priveste "principiile" lui Base... cred ca papucii mei au cam tot atâtea ca si dumnealui Zeus... si la fel de clare si inflexibile...

Îmi vine de o suta de ori pe zi sa-i zic: "Mey, don' Preshedinte,... ma leshi, dom'ne, cu minciunile tele?..."
PS: "plaiasha" Ridzi, pe lânga ca e escroaca, mai e si ineficienta. N-a stiut sa îl scoata pe primul loc in Hunedoara pe shefu'...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Eu zic sa ptrivim un pic mai la rece toata treaba.

Daca iese Basescu, se va gasi ca prin minune si majoritatea parlamentara, fara alegeri anticipate, fie doar si pentru ca multi parlamentari au facut credite in euro pt a sustine campania.
Si a ultima numaratoare lipseau doar vreo 20, ca sa se intoarca balanta. De-aia si-a retras Geoana parlamentarii, de teama sa nu treaca guvernul Negoita.

Se va negocia un guvern, se va RESPECTA acordul cu FMI, se va mentine cursul intr-o zona rezonabila si trecerea va fi mai lina...
(Isarescu, cel mai echilibrat si mai credibil nume dupa revolutie sustine acordul cu FMI)

Asa m-am imbatat si eu cu apa rece in 2004 cind l-am votat pe Basescu. Am zis atunci ca nu se poate sa ramina PSD, ca ei sint stat in stat si fac numai ce vor. Ca Basescu a facut scandal pe vremea CDR dar se va linisti si va fi bine.

Eh, o data m-a pacalit, a doua oara nu mai poate.

Citat:

Ei, mogulii care au mizat pe un curs de 4.8 ca dl Patriciu vor fi cam tristi, dar mai bine sa planga ei decat noi!

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Astea sint lozinci. Tu chiar gindesti in termenii astia inventati de altii?
Ce ai cu Johannis, a facut treaba buna la Sibiu si nu am auzit pe cineva sa spuna altceva.

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai da, daca ar fi fost linste Romania ar fi ajuns azi cel mai mare exportator de caltabosi si tuica.

Mergi la inceput